Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Relacje z naszych ślubów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#101 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 05 września 2012 - 21:25

Anonimka, przeczytałam całość i przyznaję,że czyta się jednym tchem! <ookk></span> cieszę się,że jesteś zadowolona z wesela,a i goście również,bo fajnie gdy coś co się długo planuje super wychodzi :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#102 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 września 2012 - 21:40

Anonimka, zdobyłaś złoty medal w opisie z wesela :mrgreen: :mrgreen:
Ale tak strasznie przyjemnie sie to czytała, że jak na sam koniec przewinęłam stronę to się za głowe złapałam ile tego jest :lol:

Super, że wszytsko się udało, że to był dla Was taki wspaniały i magiczny dzień.
Dziwię się trochę, że aż tak szczegółowo wszystko pamiętasz, bo ja chyba bym pamiętała tylko jakieś strzępki ze stresu :P :D

... i zyli długo i szczęśliwie :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#103 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 05 września 2012 - 21:41

Anonimka, prześwietny opis!!!
Czytając o ślubie bardzo się wzruszyłam, ale oczywiście na słowa "Przytyłeś" się roześmiałam :P
Cieszę się, ze wesele też udane i że ze wszystkiego zadowolona jesteś :mrgreen:
Fajnie, że wesele zwróciło się z nawiązką, bo obecnie nieczęsto tak się zdarza. Będziecie mieli na start we wspólne życie ;-)

Jeszcze raz szczęścia <flow1></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#104 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 września 2012 - 22:11

Anonimka oczy mnie rozbolały od tego czytania :lol: Ale opis piękny, ślub i wesele też - tylko pozazdrościć ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#105 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 05 września 2012 - 23:12

Anonimko świetnie, że wesele się udało :-D Ciekawa jestem ile czasu poświęciłaś na tą litanię hihi :-P Faktycznie czyta się to jednym tchem, miło, że wszystko poszło po Waszej myśli, goście zadowoleni, najedzeni wrócili z imprezy, prezenty dostaliście, pieniąchy też, super, super :-D Ale Wam zazdroszczę, że macie to już za sobą...

Jeszcze raz życzę Wam dużo, dużo szczęścia, miłości, wytrwałości i <bejbi0></span>

#106 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 06 września 2012 - 06:39

Anonimka, super, że jesteś taka zadowolona z wesela ;-) i że wszystko się udało ;-)
Gratulacje raz jeszcze ;*
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#107 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 września 2012 - 07:22

Anonimko aleś się postarała z opisem :mrgreen: super, że jesteście zadowoleni i Wy i goście :-) miło się czytało Twoją relację, napisałaś wszystko z plusami czy małymi minusami bez kolorowania :-) ;-)
Spodobał mi się ten test zgodności- świetny pomysł, coś innego :-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#108 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 06 września 2012 - 08:25

czytałam na 3 razy :-P

pięknie :)
gratuluję ;*

#109 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 06 września 2012 - 08:52

Anonimka przeczytałam i wciąż mi mało..
Zazdroszczę jednym słowem i cieszę się że się wszystko udało i zwróciło :)

A ten test zgodności to teraz częściej jest na weselach :)

#110 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 06 września 2012 - 09:00

A nonimka wzruszyłam się nieco :-> gratuluje kochani że tak wszystko się udało :*

#111 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 06 września 2012 - 09:36

Do tej pory wszystko pamiętam :mrgreen: Ale jak nie miałam dostępu do neta to całą relację spisałam sobie w wolnej chwili na Wordzie :-P

Mówię Wam... uczucie naprawdę niezapomniane. I prośba do tych, które mają śluby i wesela przed sobą- cieszcie się z każdej sekundy bo już więcej się nie powtórzy. i co by się nie działo, czy dobrze czy źle to spójrzcie na swojego (wtedy już) Męża i powiedzcie sobie "Kurczę! Jakie ja mam szczęście!"... od razu złe momenty pójdą w niepamięć bo przecież chodzi właśnie o to abyście Wy byli szczęśliwi i nie patrzcie na to czy gościom się podoba czy nie, czy się bawią czy nie. To Wasz dzień i nie robicie tego jedynie dla gości ale przede wszystkim dla siebie ;*

#112 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 06 września 2012 - 09:50

Anonimka, Kochana mieliście na prawdę cudny ślub <serduszka></span> aż normalnie łezki mi poleciały , wesele super :mrgreen: Kochana jestem ogromnie szczęśliwa , że wam tak udało się wszystko ładnie zorganizować piękny opis :mrgreen: życzę wam jak najwięcej miłości do końca życia . I pomyśleć że i mnie to czeka wszak , to tylko skromy ślub kościelny będzie , ale piękny tak jak każdy <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> ;* ;* ;* ;* ;* .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#113 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 06 września 2012 - 10:02

I pomyśleć że i mnie to czeka wszak , to tylko skromy ślub kościelny będzie , ale piękny tak jak każdy

Oczywiście, że tak. Najpiękniejszym momentem był właśnie ślub i przysięga kiedy to Mąż patrzył mi prosto w oczy, ściskał moją dłoń pod stułą <serducho></span> No piękne uczucie, a tego po Nim się nie spodziewałam bo do romantyków nie należy :lol:
Też z początku w planach był skromny ślub kościelny i małe przyjęcie ale wyszło inaczej i też nie żałujemy :mrgreen: Wesele jak wesele- jest się w centrum uwagi, każdy mężczyzna chce zatańczyć ale w końcu nie z każdym się da :mrgreen:

A! I pod koniec wesela mieliśmy dedykację od DJa "A teraz piosenka, o którą tak młodzi nalegali i którą ja też uwielbiam" i puścił nam Marka Trandę "Moja dumka" <serducho></span>
http://www.youtube.com/watch?v=72T4j04MS8o

A jak w trakcie wesela puścił moją ulubioną Ino Ros "Cudne oczy", a wcześniej tańczyłam ze świadkiem to jego puściłam i poleciałam na zewnątrz sali po Męża, złapałam Go za rękę, powiedziałam "Idziemy bo moja ulubiona piosenka leci" <H></span> No i co? Musiał rzucić papierosa, opuścić swoich gości i zatańczyć ze mną. To DJ aż zauważył, ze jak tylko ta piosenka zaczęła lecieć, znikłam na moment i wróciłam z Mężem już na parkiet. Kurdę! Wtedy to nawet z podziemii bym Go wyciągnęła <umieraam></span> <serducho></span>

#114 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 06 września 2012 - 10:04

Anonimka- ślub jak z bajki, wszystko sie udało! Gratuluję :mrgreen: Przy czytaniu fragmentu o samym ślubie to mi sie nawet łza zakreciła w oku :oops:

#115 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 06 września 2012 - 16:18

Anonimka gratuluję i cieszę się że wszystko poszło po Waszej myśli :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#116 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 06 września 2012 - 19:02

Anonimka, dziś z samego rana czytaliśmy z Połówkiem Twoją relację ;)
Fajnie, dowcipnie to opowiedziałaś :D

Gratulacje :mrgreen:
Szczęścia życzymy :*

#117 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 07 września 2012 - 11:23

Anonimka przeczytałam wszyściutko jednym tchem, bo super czyta się takie cudowne i radosne wspomnienia :-) Oczywiście roześmiałam się przy "przytyłeś". Fajnie że wszystko ułożyło się tak jak chcieliście :-)
Szczęścia :mrgreen:

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#118 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 08 września 2012 - 13:38

Anonimka nasza kolejna forumowa żonko :-) pięknie opisałaś ten dzień też się zdzwiłam, że aż tyle szczegółów pamiętasz z tego dnia. Ja sama nie moge doczekać się własnego ślubu i wesela, który tez si zbliża nieubłaganie :-D i masz racje że każda sekunda przygotowań do ślubu jest bezcenna. Wiecej takie przygotowania nie będą mieć miejsca, bo ślub bierze się tylko raz w życiu.
Jeszcze raz wam gratuluj :*

201407101662.png

#119 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 września 2012 - 16:35

swietny , szczegolowy opis, przeczytałam jednym tchem ;-)
ciesze się, z bylo tak cudownie ;-) fajnie , ze kosmetyczka taki rabat dala , ze Dj sie spisał no i ze wystrój kosciola był sliczny ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#120 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 19 września 2012 - 18:38

Anonimka, cudowny obszerny opis. Przeczytałam wszystko szybko i jestem pod ogromnym wrażeniem. Cudowny ślub i wesele, świetna atmosfera - pozazdrościć tylko i życzyć szczęścia na dalszej drodze życia

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png