Kuchenne rewolucje
Napisano 27 listopada 2010 - 19:46
Napisano 28 listopada 2010 - 12:34
oj tak , bo kucharza i cała obsługe mieli superMoim zdaniem im najbardziej potrzebna była reklama
własciciel powiedziła, ze udał jej sie dostac stoik, bo czasem bez rezerwacji moze sie to nie udac , mysle ze po emisji bede miec jeszcze wiecej klientów.
po tym odcinku odzyskałam wiare , ze sa jeszcze w naszym kraju knajpy z prawdziwego zdarzenia.
no i jak pochwliła kucharza , ze trzyma miesko zamkniete prózniowo a nie w zamrarzalce.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 grudnia 2010 - 16:09
Oczywiście możecie się ze mną nie zgadzać, ale takie jest moje zdanie
Napisano 12 grudnia 2010 - 17:21
jak mnie wkurzał ten chłopaczek z tymi tekstami,że " pani magda jest wredna, rządzi się itp"
nie rozmiem ludzi..najpierw chcą aby Gesler przyjechała a później marudzą...
Napisano 12 grudnia 2010 - 21:24
własciciele nie marudzili, poddali sie pomysłom magdy.jak mnie wkurzał ten chłopaczek z tymi tekstami,że " pani magda jest wredna, rządzi się itp"
nie rozmiem ludzi..najpierw chcą aby Gesler przyjechała a później marudzą...
fajnie wyszło i te rybki , któe mozna wybrac .
dobry był ten tekst z jeleniem
Napisano 13 grudnia 2010 - 20:27
Po zmianie szefa kuchni - zmiana całkowita na plus. Widać, że ekipa wreszcie się dowiedziała, że nie przyszła do pracy pachnieć, choć niektórym trzeba było o tym jeszcze przypominać, wydaje mi się, że dotarli się na tyle, że miejsce na prawdę będzie świetnie funkcjonowało. Z taką miejscówką! Nie widzę innej możliwości.
Swoją drogą zauważyłam, ze zaprosili na kolację przewodnika miejskiego - świetny chwyt, bo tacy ludzie raczej trzymają się sprawdzonych miejsc, a dodatkowo można się z nimi 'dogadać", żeby ściągali do nich grupy
Z przyjemnością bym się wybrała do tej restauracji.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 07 lutego 2011 - 21:45
Napisano 27 lutego 2011 - 20:47
Strasznie mi się podobał ostatni odcinek, zresztą w ogóle 3 seria robi na mnie większe wrażenie niż 2, gdzie większość pierwszych odcinków była na "nie"
Strasznie mi się spodobał element rywalizacji, który gessler wprowadziła do kolacji i cieszę się z jego wyniku, bo pokazał, że jak się ma serce do tego co się robi (a przynajmniej jak się chce), to wszystko można
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 lutego 2011 - 21:14
No pewnie,lubię ten program,mimo,że drażni mnie to,iż pani Magda nigdy nie ma żadnego nakrycia na głowę(w kuchni),podczas przyrządzania potraw.ak tam? Zostały jeszcze jakieś fanki Magdy Gessler?
Ostatni odcinek był ciekawy.Polsko-meksykańska kuchnia.Wygrał Meksyk.
Napisano 27 lutego 2011 - 22:19
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 02 marca 2011 - 19:19
jej fanka nie jestem , ale oczywiscie ogladam . tym razem bardziej zaloga miala sie pokazac , mniej im pokazywala w kuchni co moga przyrzadziic.Jak tam? Zostały jeszcze jakieś fanki Magdy Gessler
fajny meksykanski klimat wprowadzila zdobnymi poduszkami.
Napisano 13 marca 2011 - 11:48
Coraz mniej mi się chce tego oglądać....
Napisano 13 marca 2011 - 12:39
Napisano 13 marca 2011 - 16:23
Napisano 15 marca 2011 - 11:33
Napisano 15 marca 2011 - 17:30
narzeczonej? dziewczyny? przyjaciółki
ale z tymi napiwkami to mnie bardzo wkurzyla
Napisano 15 marca 2011 - 18:27
a mi sie juz zaczyna nudzić...nie wiem czy bede dalej ogladać. Na poczatku było ciekawie teraz jakos tak nijak.mnie coraz bardziej irytuje ta sztuczność tego programu
[ Dodano: 2011-03-26, 19:20 ]
---------------------------------------
obejrzałam io dzisiejszy odcinek był nawet fajny. Faktycznie restauracja przepotopowa.
Wzruszał mnie ten własciciel widac że kochał żone. Ta blondynka, jego córka chyba ? straszna pani
Jesli chodzi o wystój mam wrażenie że mało sie zmieniło.
Napisano 30 marca 2011 - 11:29
Napisano 31 marca 2011 - 12:57
Czym podpadł Zbyszek, właściciel restauracji „Horolna”? Przede wszystkim dwulicowością i brakiem lojalności. Kiedy Magda Gessler przeprowadzała rewolucję w jego lokalu, on za jej plecami obrażał ją.
W trakcie kręcenia programu wydawało się, że po pierwszych zgrzytach, Magdzie i Zbyszkowi, udało się dojść do porozumienia. Metamorfoza zakończyła się sukcesem, a restauracja przestała straszyć gości koszmarnym wyglądem i niesmacznym jedzeniem. Dodatkowo borykający się z problemem alkoholowym właściciel obiecał poprawę i rzucenie nałogu.
O zachowaniu Zbyszka Magda dowiedziała się dopiero po emisji programu. Przekonała się wtedy, że komplementy restauratora nie do końca były szczere. Częściej zdarzało mu się zwyzywać prowadzącą, niż powiedzieć na jej temat coś miłego.
Reakcja Gessler była natychmiastowa – po emisji programu restauratorka zamieściła oświadczenie na swoim profilu na Facebooku:
- Wybaczcie ale zdjęłam u nas banner z Restauracji Horolna. Mam straszny niesmak. Jestem w szoku. Dopiero dziś usłyszałam wypowiedzi właściciela Zbyszka restauracji "Horolna" i sama siebie podziwiam. To naprawdę było poniżej moich wyobrażeń o ludzkiej marności. Myślałam, że jest do uratowania. Odcinek dobry ale mi smutno. Banner zostanie osądzony w sposób dosłowny. Nie jest na moim facebooku, bo jestem przeciwko takim pożywkom reklamowym. Jestem przeciwko złu i ciosa poniżej pewnego poziomu. Wszystko da się sprzedać. To nieprawda. Czuję, że u niego kwaśnica będzie stała w garnku aż się stanie octem - napisała Magda.
Wygląda jednak na to, że sprawa może skończyć się w sądzie. Jak donosi „Takie jest życie”, Magda Gessler jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa! Według tygodnika, szykuje się sądowa batalia między restauratorką i właścicielem „Horolnej”.
Czy wojna między restauratorami faktycznie ma sens? W końcu nic tak nie nagłaśnia programu, jak skandal z sądem w tle. Tym bardziej, że o trzeciej serii „Kuchennych rewolucji” prawie w mediach nie słychać. Być może cała sprawa ma wypromować program, który najlepsze czasy ma już za sobą..."
źródło: wp.pl
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!