no właśnie jest problem z imieniema jak go nazwaliście ?
Na razie jest dośc kreatywnie "Kot" po prostu
Napisano 08 lipca 2010 - 20:11
no właśnie jest problem z imieniema jak go nazwaliście ?
Napisano 08 lipca 2010 - 20:22
Napisano 08 lipca 2010 - 21:52
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 lipca 2010 - 22:28
Kotu czy Chłopu?Poszłam z nimi (kotem i Chłopem) dzisiaj do weterynarza, ale nic totalnie mu nie dolega
Znając koty to i tak żadne książki nie pomogą,bo owinie Was sobie wokół palcaZnalazłam Chłopu parę skiążek o kotach, więc może trochę zmądrzeje w tej materii, i życie go nauczy jak się z kotem obchodzić
Przykre,ale prawdziweSezon wakacyjny to masakra dla zwierząt....
Napisano 09 lipca 2010 - 06:39
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 09 lipca 2010 - 07:22
Chłop ma siostrę, i rodziców w domu.. wiec cały czas ktoś tam jest, nie ma problemu żeby został w Polscea co z nim będzie jak Chłop na Erasmusa wyemigruje
Napisano 09 lipca 2010 - 09:16
myślałam, że sam mieszkaChłop ma siostrę, i rodziców w domu..
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 lipca 2010 - 13:41
Napisano 09 lipca 2010 - 18:34
Cwaniarajuż miałam oferować że przejmę słodziaka w razie potrzeby
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 10 lipca 2010 - 18:03
Całkiem blisko, bo ledwie 3 ulice od teścia. Znalazł ją jakiś facet i postanowił zatrzymać dla swojej córkigdzie ta Leila byla ?
Napisano 10 lipca 2010 - 18:49
wszystkim daj znać, bo ja też jestem ciekawa, jak na małe kociaki zareagujedam Ci znać jak zareagowała na nowych domowników
Napisano 10 lipca 2010 - 18:56
Napisano 10 lipca 2010 - 19:06
Jakiś znajomy ojca ją wypatrzył, ale szczerze mówiąc nie wiem skąd się dowiedział, że właśnie ten facet znalazł (wtedy jeszcze prawdopodobnie) naszą psinę. Ale same wiecie jak to jest znajomy powie znajomemu i idzie poczta pantoflowąjak ją wypatrzyliście?
Napisano 10 lipca 2010 - 19:10
Napisano 11 lipca 2010 - 07:27
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 13 lipca 2010 - 21:14
Poznała, poznała... choć i tak to teścia nie chce odstąpić na krok a nie naspoznała Was?
Napisano 13 lipca 2010 - 21:19
u mnie było to samo, Czako nawet próbował się zaprzyjaźnić, za to kociaki od razu atak, zwłaszcza jeden ciągleno cóż... psina zachowała się bez zarzutu, bez większego zainteresowania obejrzała sobie nowych domowników... za to kociska szału dostały
i nie raz mu się udałonawet próbowały Leilę "pacnąć" pazurami
co chwila wyskakiwała spod niej jakaś łapa próbująca dosięgnąć intruza
u mnie pies miał focha, bo on był dłużej w domuA teraz obydwa kociska maja "focha"
Napisano 14 lipca 2010 - 06:19
to dobrzePoznała, poznała
oby u Was tigra tak byłopo ok 3 tygodniach sytuacja się ustabilizowała, wszyscy się "tolerują"
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 14 lipca 2010 - 10:11
takie coś pomoże, jeśli ktoś chce oddać psa, a w przypadku tigry tak nie było, no ale zawsze to jakieś zabezpieczenie, ja też muszę pomyśleć o czymś takim.i myśleliście już nad jakąś obrożą z adresem czy czymś takim
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Czy trądzik różowaty nasila się zimą? |
|
|
|
Banki nasienia |
|
|
|
Nasi milusińscy :-) |
|