Ale słodziak tylko go przytulać, pieścić i mu dokuczać
Nasi milusińscy :-)
Rozpoczęty przez Diablica666, 10 gru 2006 07:02
6163 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 czerwca 2010 - 09:57
krowka17, fajny ten twój Kicek
i nie uciekł ci na spacerze? to faktycznie dobrze wychowany jest
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"
Napisano 12 czerwca 2010 - 07:19
malgonka, jak do niego podchodziłam to uciekał dalej albo chował się w krzaki
ale ja wiem że mu się spodobało bardzo dlatego uciekał
no cóż 1 raz wzięłam go na taki spacerek ... więc nie dziwie się że był ucieszony kiedy nagle tyle miał miejsca do kicania
Napisano 13 czerwca 2010 - 20:59
krowka17, dobrze, że go w końcu złapałaś
Moja kaja wczoraj uciekła mi na dwór wszyscy mówili, że będzie się bała a ona nawet se po schodach nie zeszła tylko od razu zeskoczyła z werandy i w nogi, z trudem znalazłam ją w sadku zrobiłam za nią 4 kółeczka żeby ją złapać i w końcu udało mi się ją do domu zagonić jak krowę
Moja kaja wczoraj uciekła mi na dwór wszyscy mówili, że będzie się bała a ona nawet se po schodach nie zeszła tylko od razu zeskoczyła z werandy i w nogi, z trudem znalazłam ją w sadku zrobiłam za nią 4 kółeczka żeby ją złapać i w końcu udało mi się ją do domu zagonić jak krowę
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"
Napisano 15 czerwca 2010 - 21:31
Zapraszamy do kontynuacji tematu: nasi-milusinscy-ii-vt5894.htm#424268
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.