Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasi milusińscy :-)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6163 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 09:38

piekny lamparcik Xantiu: :mrgreen: ja mam gekonicę żmijogłową ale moimi ulubienicami są moje 2 pajęczyce

Załączone miniatury

• Valsharessa.jpg
  • Shakti.jpg

#22 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:10

ale moimi ulubienicami są moje 2 pajęczyce

ogólnie to ja tych pająków to hmmmm...no nie przepadam, ale przyznam że ta pierwsza panna całkiem ładna :) ale tylko do pooglądania na zdjęciach, sama bym żadnego pająka w domu mieć nie chciała :D

#23 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:18

Ta pierwsza to moja ulubienica :mrgreen: uwielbiam ten gatunek i gdyby nie sprzeciwy wszystkich dookola to bym taką miala.
Dołączona grafika

#24 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:20

a ta niebieska to co to ? bardzo fajna kolorystycznie :D
sa jakies pajaki rozowe ? hehe
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#25 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 15:44

hahahahaha są i różowe:D ta niebieska ma takie żywe kolory bo niedawno wylinkę przeszła, może nie można ich poprzytulać i pościskać jak świnek morskich ale i tak śą bardzo sympatyczne :-o poza nimi mam w domu jeszcze kilka innych gat owadów(wszystkie w terrariach nic mi się nie zalęgło :mrgreen: )jednym z ciekawszych jest ...a raczej była moja samiczka krocionoga olbrzymiego,niestety niedawno padła,ale pozostawiła po sobie ok 20 -4mm maleństw

#26 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 16:30

O MAJ GAD!!!Madae, chcesz, zebym zawalu dostala jak siedze? :evil: ;-)

jejku ja sie potwornie boje takich swinstw :-? w zyciu bym nie dotknela...blee
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#27 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 16:40

hehe no to juz jest brzydkie :P
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#28 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 czerwca 2007 - 20:10

samiczka krocionoga olbrzymiego

aż mam drgawki, brzydzę sie takich rzeczy .....to mi wygląda na podobne do dżdżownicy, takie oślizgłe ... aż tak tolerancyjna co do owadów i tego typu stworzeń nie jestem :P

a tak na marginesie: Madae, prowadzisz jakieś ZOO prywatne?? ;)

#29 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 20:13

hahahaha no co wy :mrgreen: to takie slodkie stworzonko :mrgreen: i jest raczej twarde ale bron boze nie oslizgle :-D

#30 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 20:15

to tylko owady i kilka gadow :-D owady nie zajmuja wiele miejsca, a gady wlasciwie tez nie bo mam tylko małe jaszczurki i 2 weze ponczoszniki :mrgreen:

#31 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 20:21

Ta pierwsza to moja ulubienica :mrgreen: uwielbiam ten gatunek i gdyby nie sprzeciwy wszystkich dookola to bym taką miala.

to jest Brachypelma smithi-bardzo ładny (tani) i dosyc łatwy w hodowli gat :mrgreen: polecam tymbardziej ze jest to jeden z najmniej agresywnych i jadowitych gat dostepnych na rynku( no moze poza mezczyznami....moja Val zeżarła swojego 1,2 i 3 chłopaka :mrgreen: )

#32 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 21:42

a feee.....ani pająki, ani to drugie cuś.....
sama fotka mnie obrzydza, a bleeee.... :!:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#33 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 21:51

to moze moje inne malenstwa bardziej wam sie spodobaja:D nazywaja sie szmaragdessy i wygladaja jak zywa bizuteria

Załączone miniatury

• 23666.jpg

#34 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 22:42

okropizna ;-)
dobrze ze kazdy lubi co innego :roll:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#35 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 05:48

Ciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne :mrgreen:
zazdroszczę ci normalnie :) fajnie masz ze reszta domowników nie ma nic przeciwko.
Dołączona grafika

#36 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 03 czerwca 2007 - 08:41

Hehe, te szmaragdesy to mi wyglądają na ładniejsza odmianę karaluchów :D chociaż gdyby były zamknięte w czymś a nie chodziły w łazience to jeszcze w miarę do zaakceptowania :P ale ja tam wolę pieski :D

#37 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 12:06

Pieski sa The Best :-D
Nie na darmo mowi sie, ze pies to najlepszy przyjaciel czlowieka ;-)

Ja ostatnio musialam oddac kroliczka :-( smutno mi bez niego, mimo ze tylko "byl" ...

powodowal u mnie alergie...strasznie sie meczylam <bezradny></span>

#38 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 15:13

kroliczka ma moja siostra:P baranka :lol: fajne toto ale dziala jak kałasznikow....co 2 kicniecia bobka zostawia :mrgreen: szmaragdessy to odmiana tropikalna skarabeuszy(tylko ze zamiast bobkow jedza owoce) co do rodziny to zaczelam od pajaka i wszyscy sie go bali wywalic a potem przywykli :mrgreen: mama to na poczatku patrzec na to nie mogla bo slabo jej sie robilo a teraz mi przy sprzataniu pomaga 3majac je lub pilnujac :mrgreen: pozatym u mnie w domu zawsze bylo duzo zwierzatek tata jak zyl to papuzki hodowal i rybk

#39 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 17:11

Moj byl nauczony robic kupke i sikac tylko w jedym miejscu w klatce. jak biegal po domku to nie rozrzucal ;-) tylko wskakiwal do klatki. I choc byl nie ufny...taki troszke dziekusek...to tak mi czasem przykro jak powspominam :-( najlepszy byl jak sie zaczal domagac o glaskanie...wtedy mordka mnie zaczepial :mrgreen: <bezradny></span>

#40 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 18:32

nasz tez juz sisiu nie robi gdzie popadnie i przy nodze jak pies chodzi ale bobki i tak zostawia :-P