prawo jazdy
Napisano 24 stycznia 2013 - 21:46
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 25 stycznia 2013 - 12:09
inqaa a w którym wordzie zdajesz?
Jak ja zdawałam prawko to nie było problemu z uczeniem się parkować. Zawsze jeździłam na parkingi hipermarketów, ale od czasu zmiany prawa to można niestety wpakować się na policjantów.
Ja też nie przypominam sobie o czymś takim, dlatego bardzo zdziwiło mnie to prawo.Nie przypominam sobie, żebym o czymś takim uczyła się na kursie, że samochód nie może stać z zapalonym silnikiem na parkingu.
Napisano 26 stycznia 2013 - 12:44
wstepnie na Smutnej, ale już sama nie wieminqaa a w którym wordzie zdajesz?
Dostałam wczoraj od instruktora kartkę z Rondem Solidarności
nie jestem w stanie wyobrazić sobie mnie na tym skrzyżowaniu, choć byłam tam raz, ale to tylko gdzieś z boku tylko.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 26 stycznia 2013 - 13:07
mnie jakoś na jazdach i egzaminie ronda, wielkie krzyżówki, skomplikowane osiedla nie przerażały- dopiero jak zdałam to się zastanawiałam 'jak ja tam mogłam śmigać bez strachu'Dostałam wczoraj od instruktora kartkę z Rondem Solidarności
nie jestem w stanie wyobrazić sobie mnie na tym skrzyżowaniu, choć byłam tam raz, ale to tylko gdzieś z boku tylko.
Także nie będzie tak źle inqaa
A o tym odśnieżaniu bez zapalania samochodu- ochrona środowiska dba o środowisko a my mamy zamarzać
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 27 stycznia 2013 - 17:49
:-> :-> :->
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 27 stycznia 2013 - 22:49
Napisano 28 stycznia 2013 - 21:28
// Mission completed
Napisano 31 stycznia 2013 - 22:50
Napisano 05 lutego 2013 - 19:38
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 05 lutego 2013 - 20:55
eeee. serio?Od kilku lat utrzymywaliśmy pozycje najmniejsze ilości zdań praktycznych.
To czemu niby krowka wybrała się akurat do Łodzi żeby tam zdawać egzamin?
Bo chyba taki był powód.
Chyba że się mylę...
Napisano 05 lutego 2013 - 21:14
Ranking zdawalności na kat. B prawa jazdy, przeprowadzony przez "Dziennik Gazetę Prawną" we wszystkich 49 wojewódzkich ośrodkach ruchu drogowego wykazał, że po "prawko" najlepiej wybrać się do Ostrołęki.
Jak wynika z zestawienia za 2012 r. w przypadku egzaminu teoretycznego tylko 4 ośrodki przekroczyły próg 80 % zdawalności. To Krosno, Gorzów Wielkopolski, Ostrołęka i Bydgoszcz. Z kolei egzamin praktyczny (którego zasady, co trzeba podkreślić, od nowego roku się nie zmieniły), najczęściej zdawali kursanci w Ostrołęce, Łomży, Suwałkach i Rzeszowie.
Teorię najtrudniej było zaliczyć w Legnicy, Wałbrzychu, Włocławku i Lesznie, a jazdę - w Pile, Koszalinie, Szczecinie i Łodzi.
W przypadku egzaminu praktycznego rozdźwięk pomiędzy najbardziej liberalnym, a najbardziej restrykcyjnym ośrodkiem, wynosi ponad 25 pkt. proc. W Ostrołęce zdawała jazdę niemal połowa przystępujących do egzaminu, w Łodzi - zaledwie co piąty, a w Warszawie - co trzeci.
"DGP" podaje, że po 19 stycznia, gdy wprowadzono nowy test, liczba osób, które przeszły przez sito teorii dramatycznie spadła. Ale jak się okazało - tylko chwilowo. Już pod koniec stycznia np. w Wałbrzychu i Koszalinie zdawalność przekroczyła 70 %.
źródło:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ranking-zdawalnosci-egzaminow-na-prawo-jazdy,wid,15305442,wiadomosc.html
Napisano 06 lutego 2013 - 09:53
w przypadku egzaminu teoretycznego tylko 4 ośrodki przekroczyły próg 80 % zdawalności.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 06 lutego 2013 - 10:15
Napisano 10 lutego 2013 - 11:27
byłA egzamin teoretyczny nie był wszędzie taki sam??
Łódź naprawdę jest jednym z miast gdzie ciężko zdać prawko, już też dawno słyszałam że w rankingach plasuje się gdzieś na końcua jazdę - w Pile, Koszalinie, Szczecinie i Łodzi.
// Mission completed
Napisano 15 lutego 2013 - 17:13
Napisano 15 lutego 2013 - 17:16
Napisano 04 marca 2013 - 14:40
Mogę potwierdzić, niektóre były banalnie łatwe ale niektórePodobno pytania egz. wyglądają całkiem inaczej i są dużo trudniejsze niż te, które są dostępne w necie i te, które na płytkach rozdawali instruktorzy
Dziękuję wszystkim za kciuki, godzina 10.40 była dla mnie szczęśliwa + wasze kciuki to musiało się udać.
ZDAAAAŁAM tą teorię ! Jestem przeszczęśliwa choć wiem, że teraz przede mną najtrudniejsze zadanie - praktyka.
Histeria a ty jak tam?
// Mission completed
Napisano 04 marca 2013 - 14:43
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.