prawo jazdy
Napisano 19 stycznia 2013 - 16:30
Nie mogę się tego oduczyć choć instruktor już 5 razy mi powtarzał że tak nie można.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 19 stycznia 2013 - 16:36
Napisano 19 stycznia 2013 - 18:52
Pamiętam, że ja cały czas na sprzęgle jeździłam. Nawet jak nie stawałam tylko hamowałam to też sprzęgło wciskałam, ale w miarę upływu czasu się oduczyłam.
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 19 stycznia 2013 - 18:55
mi też się zdarzainqaa ja tak robię często do tej pory
misiek mi truje o tym zawsze jak prowadzę
Napisano 19 stycznia 2013 - 22:58
I mnie też się zdarza. Dość często, chociaż już coraz rzadziej. :->mi też się zdarza
misiek mi truje o tym zawsze jak prowadzę
I zawsze się o to kłócimy z Brzydkim, bo marudzi, jakbym co najmniej kogoś przejechała.
Co do egzaminu- na egzaminie się pilnowałam, bo podobno egzaminatorzy zwracają na to uwagę.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 20 stycznia 2013 - 11:28
gdyby nie zwracali to bym to olała i pewnie kiedyś bym próbowała się przestawićbo podobno egzaminatorzy zwracają na to uwagę.
Ale instruktor powiedział że mogą się za to bardzo czepiać, bo 'niszczę samochód' więc tak czy siak muszę sie pilnować
// Mission completed
Napisano 20 stycznia 2013 - 18:42
Lubię czytać!
Napisano 20 stycznia 2013 - 20:14
Napisano 21 stycznia 2013 - 08:23
ja też tak robięPo redukcji prawdopodobnie go nie puszczam i skręcam na sprzęgle
mój instruktor nie zwracał na to uwagi i tak się nauczyłam
dopiero na kursie dodatkowym, ktoś mi zwrócił na to uwagę, ale ciężko jest mi to wyćwiczyć, choć się staram
Napisano 23 stycznia 2013 - 19:43
Napisano 23 stycznia 2013 - 20:07
Lubię czytać!
Napisano 23 stycznia 2013 - 23:06
W Łodzi chyba wczoraj mówili, że oblali.Dziś w wiadomościach w radio słyszałam, że w jakimś mieście wszyscy oblali te nowe testy.
Dziś w Szcz. na 45 osób zaliczyły tylko 4
Może to lepiej z jednej strony. Ludzie się pamięciowo uczyli, a teraz chyba trzeba bardziej pomyśleć, bo nie da się wykuć 3000 pytań na blache
Graaaatki! Widać dobry kierowca z Ciebie.zdałam
miałam tylko 1 błąd
Siorka wczoraj też robiła (jest tylko po teorii) i miała chyba 3 błedy
Napisano 23 stycznia 2013 - 23:38
Zawsze odśnieżałam tak auto, gdyż jest łatwiej - szyby od środka się nagrzewają i mniej skrobania.
Znałyście ten przepis?
A co do skręcania na sprzęgle to zawsze tak skręcam. Tyle, że ja skręcam zawsze na luzie, a dopiero w połowie redukuje bieg i wtedy puszczam sprzęgło.
Napisano 23 stycznia 2013 - 23:42
Przecież samochód w ogóle nie może stać na parkingu czy tam gdziekolwiek i mieć zapalonego silnikanie wolno odśnieżać, skrobać auta mając zapalony silnik.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 24 stycznia 2013 - 17:09
Dziś w wiadomościach w radio słyszałam, że w jakimś mieście wszyscy oblali te nowe testy.
słyszałam że pierwszego dnia pisania tych testów w Łodzi nie zaliczyło go 90 % zdającychW Łodzi chyba wczoraj mówili, że oblali.
o to są już w necie? fajnie, muszę zacząć robićMy wczoraj robiliśmy sobie nowe testy
// Mission completed
Napisano 24 stycznia 2013 - 21:16
Ostatnio dowiedziałam się o tym, że nie wolno odśnieżać, skrobać auta mając zapalony silnik. Grozi to mandatem do 300 zł.
Ja tak robię zawsze.
Nie przypominam sobie, żebym o czymś takim uczyła się na kursie, że samochód nie może stać z zapalonym silnikiem na parkingu. Ale ostatnio widziałam parę osób co najpierw odśnieżają a później zapalają silnik.
Lubię czytać!
Napisano 24 stycznia 2013 - 21:40
// Mission completed
Napisano 24 stycznia 2013 - 21:41
ja na egzaminie ani razu nie parkowałam na mieście.u mnie problem, bo muszę zacząć parkowanie i te sprawy a tu tyle śniegu,
po 25 minutach jazdy po mieście wróciliśmy do wordu i tam mi kazał parkować na pustym parkingu