prawo jazdy
Napisano 06 listopada 2011 - 08:02
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 06 listopada 2011 - 09:11
Mam nadzieję, że w Twoim przypadku to będzie do trzech razy sztuka
również mam taką nadzieję.
Kolejne podejście 23 listopada o 18.
przez Ciebie nie wiem czy to ma w ogóle sens, żeby się zapisywać na egzamin
miałaś tak świetną instruktorkę, że nie masz powodu do obaw. Przez cały kurs miałam problem z parkowaniem równoległym a Ona znalazła powód i mnie tego nauczyła w kilka minut
Zapisuj się, bo w środku zimy może być trudniej no i kolejki będą większe, bo teraz sporo osób zaczęło kurs, żeby skończyć przed lutym.
Napisano 06 listopada 2011 - 13:52
i gdzie zdajesz teraz? :->23 listopada o 18
jadę 9 albo 10 się zapisać, zależy którego przyjdzie wypłataZapisuj się
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 06 listopada 2011 - 14:52
i gdzie zdajesz teraz? :->
w Krakowie.
Ostatnio doszłam do wniosku, że ja tam bardzo dobrze jeżdżę i znam trasę i w ogóle fajne tam są egzaminy, praktycznie bez stresu jak fajny egzaminator trafi. Tylko ja zawsze coś głupiego zrobię
Jak nie zdam 3 raz to będę musiała dokupić godziny i wtedy nie wiem co zrobię.
Mam nadzieję, że zdam w tym listopadzie :->
A jak nie to trudno, będę zdawała do skutku. Kiedyś się uda
Napisano 06 listopada 2011 - 16:57
pewnie , ze takKiedyś się uda
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 listopada 2011 - 17:20
Nie pytajcie o szczegóły bo wstyd. Załamana wybiegłam z ośrodka i powiedziałam dość! Ale ochłonęłam trochę, znalazłam bankomat (bo nie brałam ze sobą kasy na poprawkę) i zapisałam się na kolejny, bo szkoda tych testów, które zdałam w piątek.
Kolejne podejście 12 grudnia. Ale to już będzie ostatnie...
Napisano 06 listopada 2011 - 18:15
raczej cię to nie pocieszy ale mi też się nie udało.
Nie pytajcie o szczegóły bo wstyd.
No wiesz, moje ruszanie z trójki też śmiechu warte
Kolejne podejście 12 grudnia. Ale to już będzie ostatnie...
Życzę Ci z całego serducha, aby było ostatnie ponieważ zakończy się wynikiem pozytywnym.
Halynka, miałaś jakieś dodatkowe jazdy przed egzaminem?
Ja miałam dzień przed, ale przed kolejnym podejściem już nie dokupuję. Chyba w 2,5 tygodnia nie zapomnę wszystkiego.
Napisano 06 listopada 2011 - 18:34
Dlaczego? Chyba nie zamierzasz się poddać nawet jeśli się nie uda? (w co nie wierzęAle to już będzie ostatnie...
Ja zdawałam w lutym- mróz, pełno śniegu, oblodzone ulice iiiiii... powiem Wam, że wydawało mi się, że jest łatwiej niż przy dobrych warunkach drogowych. Wlekłam się tak jak i pozostali kierowcy jak mucha w smole a egzaminator nie mógł mi zwrócić uwagi, bo prędkość była dostosowana do warunków jazdy. Kierowcy zachowywali się ostrożniej, nie było wyprzedzania na trzeciego, wymuszania pierwszeństwa czy opcji, że nie wyhamuje przed pasami, gdy mi pieszy w ostatniej chwili wtargnie przed maskę lub zapali się czerwone światłobo w środku zimy może być trudniej
Jasminka to wszystko przez stres, mówię Ci
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 06 listopada 2011 - 19:38
Ja szczerze mówiąc też bym nie narzekała, ktoś mi właśnie mówił, że przecież i linii nie widać na drodze do porządku i właśnie trzeba wszystko dostosować do warunków jazdyJa tam nie narzekałam na egzamin w zimie
bo zdane pozytywnieAle to już będzie ostatnie...
Napisano 07 listopada 2011 - 10:13
napewno słonko. Nie dzis to jutro. Czego Ci zycze.Kiedyś się uda
trzymam kciuki za Was dziewczyny. Za kazda z osobna.
Napisano 07 listopada 2011 - 23:00
Napisano 08 listopada 2011 - 12:08
jak już trochę pojeździsz to sama poczujesz, że to super sprawa. Dla mnie stało się to czymś więcej, niż tylko sposobem na przetransportowanie się z jednego miejsca do drugiegobardzo bym chciala zrobic sobie prawko, ale boje sie jazdy samochodem... macie jakies sposoby zeby sie przekonac do prowadzenia samochodu?
Napisano 08 listopada 2011 - 13:14
Teraz ja bym chciała się podzielić własnymi wrażeniami. Otóż ukończyłam już kurs prawa jazdy, jednak z wynikiem negatywnym gdyż pierwszy egzamin zawaliłam przez własną nie uwagę. Popełniłam niedozwolony błąd i egzamin został zakończony.
Teraz czekam na drugie podejście, które mam za dwa tygodnie..
Wrażenia z samego kursu..? Strasznie mi się podobało takie śmiganie po mieście
szkoda że dobiegło końca.. Ale dla wszytskich którzy mają obawy przed zapisaniem się na prawko to naprawdę warto.!
Jedynie sam egzamin to wielki stres, aż się odechciewa. Jednak głowa do góry.
Mam jeszcze takie pytanie w związku z egzaminem do osób które już zdawały. Czy przed podejściem do egzaminu może któraś zażywała jakieś tabletki na uspokojenie.?
Nie wiem czy to bezpieczne a po sobie wiem, że ledwo dałam radę z moim stresem. Tak cholernie sie bałam..
Napisano 08 listopada 2011 - 16:22
nic nie brałam, choć stresowałam się tak, że mi ręce drżały na kierownicyCzy przed podejściem do egzaminu może któraś zażywała jakieś tabletki na uspokojenie.?
Nie wiem czy to bezpieczne a po sobie wiem, że ledwo dałam radę z moim stresem. Tak cholernie sie bałam..
Przy trzecim podejściu nie stresowałam się w ogóle. Stwierdziłam, że na nic ten stres i jak się nie uda to trudno. No i wszystko poszło sprawnie, płynnie, no i zdane
Także myślę, że to kwestia podejścia do sprawy, a nie tabletek. Bo tabletki mogą jeszcze pogorszyć koordynację i spowodować, że będziesz taka 'ospała' za kierownicą.
Napisano 14 listopada 2011 - 15:54
Napisano 14 listopada 2011 - 16:33
Więc narazie mnie wożą
Napisano 14 listopada 2011 - 18:35
I co najgorsze to nie ma chętnego, który by wsiadł do autka gdy ja za kierownicą
Więc narazie mnie wożą
Wystarczy zapisać się na kurs i chętny się znajdzie i to nie tylko do jazdy na lotnisku ale też na drodze
Napisano 14 listopada 2011 - 20:11