striptiz przed swoim facetem?
Napisano 25 listopada 2008 - 16:11
Napisano 13 grudnia 2008 - 20:31
Napisano 13 grudnia 2008 - 21:26
a no poszło świetnie... tak jakoś mi się wszystko dobrze potoczyło... misiek normalnie był zachwycony... i nie mógł mi się oprzeć
prezent podobał mu sie maksymalnie...
fajnie ja nie mam tyle odwagi
Napisano 13 grudnia 2008 - 21:32
Napisano 14 grudnia 2008 - 00:21
Napisano 14 grudnia 2008 - 07:21
[ Dodano: 2008-12-14, 07:21 ]
tzn jak???moj tomek zachowywal sie conajmniej dziwnie
![]()
Napisano 14 grudnia 2008 - 09:21
faceci to maja taki dziwny myk że jak nie wiedzą co zrobić i by ukryć emocje albo się śmieją albo koniczynie chcą ci przerwać dotknąć i by juz oni mogli dominować ..... niektórzy siedzą i udają ze ich to nie wzrusza tak sobie popatrzą jak niby nie wiem co .... wiec może tomek też ma takie zagranie obronne .... jeśli sie nie wkurzył nie kazał ci przestać (w co nie wierze w końcu facet) to pewnie był w niebo wzięty ...... tylko czuł się skrepowany ....o moj tomek zachowywał sie co najmniej dziwnie
![]()
Lolka000, gratuluję odwagi ciesze sie że wszytko poszło ci świtanie ..... pożycz mi trochę swojej odwagi .... bo ja bym chciał ale sie boje ..... oczni wyobraźni juz widzę jak zapluje sie z spódniczkę i wywracam tomke parska ze śmiechu itp ....
Napisano 14 grudnia 2008 - 13:12
no wlasciwie to trafilas w 10Olciiia napisał/a:
o moj tomek zachowywał sie co najmniej dziwnie![]()
faceci to maja taki dziwny myk że jak nie wiedzą co zrobić i by ukryć emocje albo się śmieją albo koniczynie chcą ci przerwać dotknąć i by juz oni mogli dominować ..... niektórzy siedzą i udają ze ich to nie wzrusza tak sobie popatrzą jak niby nie wiem co .... wiec może tomek też ma takie zagranie obronne .... jeśli sie nie wkurzył nie kazał ci przestać (w co nie wierze w końcu facet) to pewnie był w niebo wzięty ...... tylko czuł się skrepowany ....
siedzial i patrzyl zaczal sie smiac i bardzo chcial juz finalu - dlugo nie tanczylam bo nie mogl juz wytrzymac (ja juz to pisalam
tego mi grakowalo gdybym tak zrobila to nie mialby wyboru musialby patrzec do konca spektaklupodeszłam do niego spięłam go kajdankami,
u nas dokladnie tak samooczywiscie zakonczyło się seksikiem... bo juz mój Kotek nie potrafił wytrzymac
Napisano 14 grudnia 2008 - 17:09
ja tez sie bardzo wstydzilam ale jak pocwiczysz troche przed lustrem w sexy bieliznie to samej ci sie spodoba i bedziesz bardziej pewna siebiePOzatym mimo ze T widzial mnie już Całą
to troszeczke bym sie wstydzila