Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#341 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 15:49

A jaaa będę się "gibać" w sobotę... moje bejbe ma urodzinki no i mu taki prezencik zrobię:):):) :mrgreen:
Dołączona grafika

#342 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 16:11

o, właśnie :D świetny pomysł na prezent !
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#343 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 16:34

star_princess, też tak uważam... nie ma to jak dać siebie:):) A misiek lubi jak mu robie striptiz. Ale teraz mam coś specjalnego... ćwiczyłam:D:D:D:D
Dołączona grafika

#344 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 20:31

Lolka000, i jak poszlo ?

#345 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 21:17

a no poszło świetnie... tak jakoś mi się wszystko dobrze potoczyło... misiek normalnie był zachwycony... i nie mógł mi się oprzeć:D prezent podobał mu sie maksymalnie...:D
Dołączona grafika

#346 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 21:26

a no poszło świetnie... tak jakoś mi się wszystko dobrze potoczyło... misiek normalnie był zachwycony... i nie mógł mi się oprzeć:D prezent podobał mu sie maksymalnie...:D

fajnie ja nie mam tyle odwagi :-| a K. pewnie by chciał

#347 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 21:29

Torii1988, przełam się:P serio jak zobaczysz mine faceta zaraz cie power najdzie:D mój Bartek wyglądał jakby normalnie zahipnotyzowany:D
Dołączona grafika

#348 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 21:32

tańczyć niby umiem :-P ale jakoś pomysłu brak jak to wszystko zaaranżować <bezradny></span>

#349 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 21:33

ehhhh wiecej zaangażowania kochana:) :P weź sobie przed lustrem pogibaj:P ja mam takie duuuze w drzwiach szafy to sobie cwiczyłam:P
Dołączona grafika

#350 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 00:21

Lolka000, a powiedz mi co on robil kiedy przed nim tanczylas bo moj tomek zachowywal sie conajmniej dziwnie ;-) :mrgreen:

#351 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 07:21

weszłam do pokoju w szlafroku (powiedziałam mu że idę się wykąpać:P on wziął sobie laptopa i coś tam robił), pod spodem miałam seksowną bieliznę:) włączyłam muzę a on mi ze mam sciszyc:P a ja mu czy napewno...on sie popatrzył taki wzrokiem (nie wkurzaj mnie:P) a ja zrzuciłam szlafrok... normalnie dziewczyny jakiego miał zawiasa hahahaha!!! odłożył laptopa usiadł sobie tak naprzeciwko mnie z rozkraczonymi nogami i sie smial:P ja zaczęłam tańczyć:P jego oczy poruszały się poprostu zgodnie z moimi ruchami:P a ja tam sie rozkręcałam:P podeszłam do niego spięłam go kajdankami, on próbował mnie pocałować ale się nie dałam... normalnie az sie chłopak ślinił... takie to podkrecajace dla mnie było...ta chcica w oczach! a w spodniach...łooohhhooo :mrgreen: wiec miałam dowód ze nie udaje hahahahaha:P no i bawiliśmy się dalej... generalnie wszystko wyszło super... oczywiscie zakonczyło się seksikiem... bo juz mój Kotek nie potrafił wytrzymac:D hahahaha fajną miał minę... :mrgreen:

[ Dodano: 2008-12-14, 07:21 ]

moj tomek zachowywal sie conajmniej dziwnie ;-) :mrgreen:

tzn jak??? :?:
Dołączona grafika

#352 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 09:21

o moj tomek zachowywał sie co najmniej dziwnie ;-) :mrgreen:

faceci to maja taki dziwny myk że jak nie wiedzą co zrobić i by ukryć emocje albo się śmieją albo koniczynie chcą ci przerwać dotknąć i by juz oni mogli dominować ..... niektórzy siedzą i udają ze ich to nie wzrusza tak sobie popatrzą jak niby nie wiem co .... wiec może tomek też ma takie zagranie obronne .... jeśli sie nie wkurzył nie kazał ci przestać (w co nie wierze w końcu facet) to pewnie był w niebo wzięty ...... tylko czuł się skrepowany ....

Lolka000, gratuluję odwagi ciesze sie że wszytko poszło ci świtanie ..... pożycz mi trochę swojej odwagi .... bo ja bym chciał ale sie boje ..... oczni wyobraźni juz widzę jak zapluje sie z spódniczkę i wywracam tomke parska ze śmiechu itp ....

#353 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 12:01

pożycz mi trochę swojej odwagi ....

nie ma sprawy:D

bo ja bym chciał ale sie boje ..... oczni wyobraźni juz widzę jak zapluje sie z spódniczkę i wywracam tomke parska ze śmiechu itp ....

kochana no przełam się! napewno bedzie wszystko ok...jak wczesniej poćwiczysz!:D
Dołączona grafika

#354 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 12:11

Lolka000, z tym szlafrokiem super pomysł <ookk></span> jeśli kiedyś będę miała odwagę to tak zrobię ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#355 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 12:47

Tilia, a dziękować :mrgreen: był zaskoczony tak wiec zadziałało tak jak miało:D
Dołączona grafika

#356 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 13:12

Olciiia napisał/a:
o moj tomek zachowywał sie co najmniej dziwnie ;-) :mrgreen:
faceci to maja taki dziwny myk że jak nie wiedzą co zrobić i by ukryć emocje albo się śmieją albo koniczynie chcą ci przerwać dotknąć i by juz oni mogli dominować ..... niektórzy siedzą i udają ze ich to nie wzrusza tak sobie popatrzą jak niby nie wiem co .... wiec może tomek też ma takie zagranie obronne .... jeśli sie nie wkurzył nie kazał ci przestać (w co nie wierze w końcu facet) to pewnie był w niebo wzięty ...... tylko czuł się skrepowany ....

no wlasciwie to trafilas w 10 :P
siedzial i patrzyl zaczal sie smiac i bardzo chcial juz finalu - dlugo nie tanczylam bo nie mogl juz wytrzymac (ja juz to pisalam :P )

podeszłam do niego spięłam go kajdankami,

tego mi grakowalo gdybym tak zrobila to nie mialby wyboru musialby patrzec do konca spektaklu :P

oczywiscie zakonczyło się seksikiem... bo juz mój Kotek nie potrafił wytrzymac

u nas dokladnie tak samo :-D

#357 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 13:22

no i taka gra wstępna jest jak najbardziej fajna:D
Dołączona grafika

#358 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 15:11

Ja jeszcze tego nie robilam hmmm tanczyc potrafie , poczucie rytmu mam:) ale kurcze to dla mnie troche dziwnie heh nie wiem kompletnie jakby moj na to zareagowal hehe . POzatym mimo ze T widzial mnie już Całą :P to troszeczke bym sie wstydzila

iv09i09kftvt0mdm.png

#359 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 17:09

POzatym mimo ze T widzial mnie już Całą :P to troszeczke bym sie wstydzila

ja tez sie bardzo wstydzilam ale jak pocwiczysz troche przed lustrem w sexy bieliznie to samej ci sie spodoba i bedziesz bardziej pewna siebie :)

#360 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 21:13

jak pocwiczysz troche przed lustrem w sexy bieliznie to samej ci sie spodoba i bedziesz bardziej pewna siebie :)

no dokładnie:D to serio fajna sprawa... najgorzej zacząc a potem to juz lecisz jak nakrecona:P
Dołączona grafika