Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Czy po pigułkach macie mniejsza ochote na seks?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
105 odpowiedzi w tym temacie

#81 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 08:26

z1utka u mnie to samo, w ogóle nie mam ochoty, martwię sie tym. Co z tego ,że jestem zabezpieczona skoro mi sie nie chce. Biorę od 3 miesięcy. Boję się,że jest coś ze mną nie tak....
Dołączona grafika

#82 wsooo

wsooo
  • Użytkownik
  • 245 postów

Napisano 13 kwietnia 2010 - 11:38

Ja biorę pigułki ponad 3 lata i na swoim przykładzie mogę powiedzieć , że nie mam takiego problemu. Nie wydaje mi się aby pigułki miały na to wpływ chyba bardziej nasze nastawienie psychiczne. Musicie skonsultować z ginekologiem ten problem, bo może tabletki które bierzecie, są wam źle dobrane. Ja tak miałam, że pierw miałam jedne a później po 3 miesiącach musiałam przestawić się na inny rodzaj.

#83 nowa19

nowa19
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 15:05

Ja biore pigulki juz jakis czas a ochota na sex nawet w 0.01% mi sie nie zmnejszyla ;P

#84 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 15:12

Ja też już biorę jakieś pół roku z miesięczną przerwą i nie widzę zmian na złe.
Nawet powiem, że mam większą ochotę :lol:
No i jak inaczej smakuje seks bez gumy :mrgreen: :-P

#85 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 16 kwietnia 2010 - 12:30

dziewczyny zazdroszczę Wam... ja zastanawiam sie nad odłożeniem tabsów, dobrze,że mj facet jest wyrozumiały...
Dołączona grafika

#86 ormina

ormina
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 12:29

dziewczyny zazdroszczę Wam... ja zastanawiam sie nad odłożeniem tabsów, dobrze,że mj facet jest wyrozumiały...

przez rok brałam tabletki.na początku nie widziałam różnicy później jednak tak.

#87 Oksana

Oksana
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 21 kwietnia 2010 - 14:49

a ja mysle,ze to sprawa indywidualna.
Po mniej wiecej 3 miesiącach brania tabletek ochoty zero,a pozniej
bylo juz normalnie.

#88 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 29 kwietnia 2010 - 16:22

mnie się zmniejszyła ochota na seks no ale w końcu to hormony;)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#89 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 maja 2010 - 16:29

brałam ok 3lat
na początku-pierwsze 2 lata, wszystko ok
ostatni rok- już gorzej, raczej nie miałam w ogóle ochoty...
wiem, że spowodowane było to tabletkami, bo teraz 3 miesiące po odstawieniu, wszystko wróciło do normy, mam libido normalne jak na początku brania tabsów

#90 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 25 maja 2010 - 18:14

a moim zdaniem tabletki nie mają nic wspólnego albo i mają ale każdy organizm inaczej reaguje, ja biorę od 4-5 lat i miałam różne wahania ..obecnie od jakiś 6 miesięcy takie mam wysokie libido jak nigdy a tabletki cały czas biorę te same
Dołączona grafika

#91 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 maja 2010 - 10:27

Brałam tabletki przez kilka lat i nie zauważyłam żadnej różnicy,libido nie zmieniło się.Tak jak na początku brania tabletek,tak i podczas całej kontynuacji.

#92 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 13 stycznia 2013 - 20:23

Ja nie zauważyłam różnicy. Owszem na początku kiedyś wymiotowałam i kręciło mi się w głowie raczej nie chciało mi się kochać, ale jak przeszły te początkowe dolegliwości nawet chyba zaczęliśmy kochac się częściej, bo się wyluzowałam. Nie było juz tego strachu, aby nie wpaść, bo sama gumka nie dawała mi takiej pewności.

Ale część moich kolezanek straciła ochotę, głównie z powodu plamienia lub bólu głowy. Może miały źle dobrane.

Każdy z nas urodził się ateistą

#93 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 14 stycznia 2013 - 23:42

Był okres kilku miesięcy, kiedy faktycznie moje libido zmalało i w sumie to było tak, że najpierw się silnie napaliłam, a potem to tak opadało, jak pęknięty balonik. Nie mam tendencji do zwalania winy na tabletki antykoncepcyjne, ale na dzień dzisiejszy zauważam pewną różnicę.
22.01.2012 ;*

#94 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 10:11

Ja jak brałam tabsy to libido mi się zmniejszyło niestety, różnica była zauważalna. Z kolei jak odstawiłam to zwiększyło się i to konkretnie :mrgreen: :mrgreen:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#95 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 21:38

Z kolei jak odstawiłam to zwiększyło się i to konkretnie

to u mnie jest dokładnie tak samo ... jeszcze 2 miesiące temu nie miałam takiej chętki a teraz to 2 razy musi być codziennie bo inaczej to o niczym innym nie myślę jak tylko o tym :oops:

#96 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 09:33

a teraz to 2 razy musi być codziennie bo inaczej to o niczym innym nie myślę jak tylko o tym

No właśnie ze mną identyko jest :-P A jak brałam tabsy to czasem raz na tydzień mi stykał, ostro libido poszło w dół wtedy :-> Ciekawa jestem, jak ta reklamowana Asekurella? Czy coś faktycznie daje :->
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#97 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 16 stycznia 2013 - 11:59

A jam mam całkiem na odwrót: jak nie biorę to nie mam też ochoty.

#98 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 12:01

Ja po pigulkach wlasnie mialam taka ochote, ze szok :lol:
Teraz jak nie biore tez mam wielka, ale wtedy to juz byla niekiedy przesada- moglabym wtedy nawet 3 razy dziennie :-P (ograniczalismy sie do 2 <H></span> )

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#99 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 12:03

krowka17 napisał/a:
a teraz to 2 razy musi być codziennie bo inaczej to o niczym innym nie myślę jak tylko o tym
No właśnie ze mną identyko jest :-P A jak brałam tabsy to czasem raz na tydzień mi stykał, ostro libido poszło w dół wtedy :-> Ciekawa jestem, jak ta reklamowana Asekurella? Czy coś faktycznie daje :->

czytałam że lipa
powiem wam, że u mnie po tabsach też libido było słabe, po odstawieniu jest większa ochota :-D
zastanawiam się czy ma to jakiś związek z tym że kobieta jest płodna i organizm "dąży" do zapłodnienia <hmm></span>

#100 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 15:04

Ja po pigulkach wlasnie mialam taka ochote, ze szok

podpisuję się czterema łapami ;-)

Jak brałam pigułki, to nie odczuwałam wielkiej ochoty na sex - starczało raz, dwa razy w tygodniu i sądziłam, że tak jest ok ;-) Ale teraz, po odstawieniu piguł, już wiem, że nie było ok ;-) nic tylko <sex></span> w głowie i raz dziennie jest za mało <zawstydzony></span> ;-)