Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sieci komórkowe - która najlepsza..?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
224 odpowiedzi w tym temacie

#81 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 22:30

Ja jestem w play w mixie czego bardzo zaluje bo mix nie daje takich mozliwosci jak play frash :evil: na poczatku jak przeszlam z mix plusa do play bylo fajnie bo przez 3 miesiace dostawalam dodatkowe 20zl na konto. Doladowalam konto za 30zl + 20zl z play i mialam w sumie 50zl na koncie i to bylo dobre :mrgreen: na tym sie skoczylo. Mam pakiet 100 smow do inych sieci za 5zl ktory czasami aktywuje.

Moj K ma natomiast play fresh i jest naprawde fajny, lepszy od mojego mixa :-/

Z R. za 10 zł rozmawiam przez miesiąc bez ograniczeń, co miesiąc

moj K wystarczy ze doladuje konto za 30zl wklepie kod i ma do mnie darmowy nr. Przyznaje fajne sa te darmowe nr mozna pogadac :mrgreen: za rozmowy z innymi sieciami placi grosze

201407101662.png

#82 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 12 sierpnia 2010 - 21:38

Jestem w orange już dość długo, lecz mam abonament dla firm.
Co miesiąc mam 250 minut do wykorzystania do orange jak i do innych sieci. Te minuty przekładają się na pieniądze, więc spokojnie mogę pisać esemesy, wysyłać mmsy i nie naliczają mi żadnych oplat za nie tylko z tych minut zabierają. jedynie wszystkie infolinie, numery te krótkie np. do jakiś charytatywnych spraw są płatne osobno.
Ogólnie nie narzekam. Mam do tego jeszcze za 6 zł miesięcznie darmowy numer i naprawdę to sięopłaca to z T gadam i gadam i gadam a płace tylko 6 zł. Takich numerów mogę mieć 5, lecz mogą być to tylko orange lub stacjonarne.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#83 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 13 sierpnia 2010 - 09:10

jestem w mixPlusie i sobie chwalę :mrgreen: :mrgreen:

najbardziej przydaje się pakiet, dzięki któremu z B.

za 10 zł rozmawiam przez miesiąc bez ograniczeń,

:mrgreen: :mrgreen:
korzystamy z tego już z 3 latka chyba i jest oki :-D
Dołączona grafika

#84 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 13 sierpnia 2010 - 10:27

jestem w mixPlusie i sobie chwalę :mrgreen: :mrgreen:

najbardziej przydaje się pakiet, dzięki któremu z B.

:mrgreen: :mrgreen:

też mam mixplusa i korzystam z tego samego pakietu :-D teraz jeszcze można wybrać za darmo darmowe smsy 150 do plusa lub 50 do każej sieci
szczęście ma smak truskawek :D :D

#85 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 13 sierpnia 2010 - 12:09

tez bylam poprzednio w mixplusie . Darmowy nr rzeczywiscie jest fajny.
Przeszlam do play a to dlatego, ze kazda zlotowka , ktora wydasz w play przy doladowaniu zbliza cie do konca umowy. W mixplusie tak nie bylo tam dopiero jak sie doladowalo za 30zl mialo sie o jedno doladowanie mniej do konca umowy

201407101662.png

#86 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 17 sierpnia 2010 - 09:54

Ja mam teraz w 36.6. Wcześniej miałam Simplusa ale ja głównie piszę smsy. Wielu znajomych mam w plusie, wiec wystarczy że kupie pakiet za 3zł i mam nieograniczoną ilość wiedomości na miesiąc :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#87 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 17 sierpnia 2010 - 10:04

jestem w mixPlusie i sobie chwalę

najbardziej przydaje się pakiet, dzięki któremu z B. elizabeth napisał/a:

ja równiez jestem w Mix plusie ,juz pare lat korzystam z ich sieci i jestem z nich zadowolona,ładuje za 10 i z moim rozmawiamy bez ograniczeń ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#88 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 18 sierpnia 2010 - 17:01

mnie za miesiąc kończy się umowa z Orange i przechodzę do Play. W orange mimo tego że jestem z nim 8 lat nie proponują nic fajnego...rok temu wywalczyłam sobie więcej darmowych minut a w tym roku już nie chcą dać <bezradny></span> tak na prawdę osoba która dopiero co podpisuje umowę dostałaby dużo lepsze warunki niż ja po 8 latach...a w play dostanę duuuuuużo darmowych minut :-D co mnie najbardziej cieszy :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#89 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 maja 2011 - 18:22

Pozdrawiam wszystkich fanów Play-a :mrgreen: Wprawdzie pisałam to nie raz, ale napiszę raz jeszcze... pilnujcie się, bo...

Jak zapewne masa innych osób w Polsce otrzymałam dziś pismo z Play'a z przeprosinami, bo okazało się, że Play stosował... Jak to było ładnie napisane... "praktyki mogące naruszać zbiorowe interesy konsumentów". Niedowiarkom proponuję poszukać Decyzji Prezesa UOKiK z 28 stycznia 2011 Nr DDK 1/2011. Mam dziką satysfakcję, bo jak się okazuje Play pobrał ode mnie o ponad 1200 zł więcej niż mu się należało za wcześniejsze rozwiązanie umowy.
Szkoda tylko, że zeszło im 2 lata, zanim się przyznali, że pobierali dużo wyższe opłaty niż mieli do tego prawo.

Także pozdrawiam.... pozdrawiam :lol: :lol: :lol: I czekam na zwrot moich pieniędzy (tak, MOGĘ wystąpić o ich zwrot, choć każdy logicznie myślący człowiek powinien hurtem przelewać to co mu się nie należało byłym klientom)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#90 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 maja 2011 - 21:12

Pozdrawiam wszystkich fanów Play-a :mrgreen:

No to heloł, tu jestem ;)

Ja na Pleja nie narzekam, choć korzystniej jest w Freshu niż na mixie bądź w abonamencie. Ale się skusiłam na telefon to mam za swoje ;)
Mimo wszystko uważam, że Plej jest najlepszy na naszym rynku - przynajmniej póki co :mrgreen:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#91 Jolene

Jolene
  • Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 24 maja 2011 - 09:46

Ja również z Pleja i to jeszcze z fresha. Wcześniej miałam Plusa,ale to całkowicie nie dla mnie. Zmieniłam na Play i bardzo sobie to chwale. Można doładować sobie konto za 10zł i nie dość,że będę mieć darmowe smsy i rozmowy w Play i na nr. stacjonarne przed 10 dni to mogę wpisać kod i te 10zł z konta głównego zabiorą mi i zamienią na 30zł na koncie promocyjnym,które mogę wykorzystać na smsy,rozmowy i chyba mmsy do wszystkich sieci.
Lepiej oczywiście doładować za 30zł,bo są jeszcze lepsze jakieś promocje,ale nie orientuje się aż tak dokładnie,wszystko mówi mi R. ;-)
"PRZYPŁYWY I ODPŁYWY ATLANTYKU,
RUCHY KONTYNENTÓW,
POŁOŻENIE SŁOŃCA I GWIAZD...
TO TYLKO CZĘŚĆ ŚWIATA NAD KTÓRYM PANUJĘ."

#92 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 24 maja 2011 - 11:16

Ja od 4 lat mam w MixPlus i jestem zadowolona. Zresztą większość rodziny i znajomych ma w Plusie więc dla mnie na rękę :). Za 10zł mogę dzwonić do wybranego numeru o każdej porze dnia i nocy przez cały miesiąc. Za 8 zł mam bezlik SMSów do wszystkich w Plusie. I tylko z tego korzystam. Czego trza mi więcej? Niczego ;-). Ja wiem, że dla tych, co mają Play takie promocje są drogie ale mi odpowiadają ;-)

A przy okazji mam pytanko. Chyba pasuje tutaj. Moi rodzice od 11 lat mają telefon w Erze, numer zarejestrowany. Czy jest szansa na przeniesienie tego numeru do Plusa? Bo taka możliwość jest ale nie wiem czy można to zrobić z zarejestrowanym numerem. Na razie nie będę w mieście więc i do salonu nie mam kiedy zajrzeć, a rodzice dopiero teraz zdecydowali się na przeniesienie numeru do innej sieci bo numeru nie chcą zmieniać. Może Wy coś wiecie?

#93 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 24 maja 2011 - 11:17

u mnie play i plus nie zasiegu . Ja mam ere i jestem zadowolony ,

#94 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 24 maja 2011 - 11:19

Ja mam ere i jestem zadowolony ,

A nie wydzwaniają do Ciebie co chwilę? Nie oszukują z promocjami? Bo moich rodziców już nie raz oszukali :/

#95 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 maja 2011 - 11:55

Moi rodzice od 11 lat mają telefon w Erze, numer zarejestrowany. Czy jest szansa na przeniesienie tego numeru do Plusa? Bo taka możliwość jest ale nie wiem czy można to zrobić z zarejestrowanym numerem

Nie wiem jak jest w Plusie, ale do Playa, żeby numer przenieść trzeba go właśnie najpierw zarejestrować, bo inaczej oni go przenieść nie mogą. Ale wydaje mi się, że powinno tak być w każdej sieci.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#96 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 24 maja 2011 - 11:57

Ale wydaje mi się, że powinno tak być w każdej sieci.

Znaczy przenieść numer można. Ale mankamentem jest to, ze rodzice ten numer z Ery mają zarejestrowany w Erze wiec nie wiem czy da się go przenieść do innej sieci skoro jest zarejestrowany jako Era. To zwykły na kartę numer ale kiedyś jeszcze rejestrowali...

#97 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 maja 2011 - 12:06

Anonimka chyba się nie zrozumiałyśmy ;) Właśnie musi być zarejestrowany w Erze, żeby można go było przenieść. Może ja przedstawię moją sytuację to zrozumiesz.

Chciałam będąc w Pleju na Freszu przejść na Mixa, żeby dostać nowy telefon, bo niestety nie dysponowałam taką kasą, żeby sobie sama taki fundnąć. Niestety nie dało się bez zaświadczenia o zarobkach a rentę po tacie mam narazie tylko do ostatniego sierpnia ustaloną więc jedyne co wchodziło w grę to kupić sobie starter w Erze (salon był obok, więc padło na tą sieć), bo wtedy nie potrzeba żadnych zaświadczeń :lol: I pan w Pleju mi powiedział, że jak już kupię ten starter w Erze to MUSZĘ go sobie w Erze od razu zarejestrować i wtedy przyjść do niego i on mi numer do Pleja przeniesie, inaczej nie ma takiej możliwości.

#98 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 24 maja 2011 - 12:10

Anonimka chyba się nie zrozumiałyśmy ;) Właśnie musi być zarejestrowany w Erze, żeby można go było przenieść. Może ja przedstawię moją sytuację to zrozumiesz.

Aaaaa. Sorki. Teraz rozumiem. Myślałam, ze aby przenieść numer trzeba go w tej drugiej sieci zarejestrować po przeniesieniu. Sorki, teraz rozumiem :)

#99 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 24 maja 2011 - 12:40

my wszyscy w domu mamy ere i to juz dawno i nie narzekamy . Dzwonia czasami z jakas propozycja ale po grzecznym odnowieniu z korzystania nie mecza dalej . mialem tylko raz w grudniu omylkowo mi naliczyli za korzystanie z internetu ale po telefonie do biura obslugi , bez problemu oddali

#100 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 24 maja 2011 - 13:08

my wszyscy w domu mamy ere

A od 5 czerwca Era znika i będzie T-Mobile. Niemiecka sieć.

Ciekawa jestem jak to będzie. D. kończy się umówa, więc będzie u nich (najprawdopodobniej) przedłużał.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”