Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sieci komórkowe - która najlepsza..?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
224 odpowiedzi w tym temacie

#61 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 22 grudnia 2009 - 15:50

Większość znajomych poleciło mi Play'a, bo dostajemy dużo darmowych smsów i minut do innych sieci. Lecz ja pozostanę przy Plusie, ponieważ większość moich znajomych go ma, a już tak jest, że do Play wszyscy mają drożej. :P wolę patrzeć na wszystkich, nie tylko na siebie. :)

To ja teraz widziałam ze jest jeszcze lepsza promocja , bo w mixturze mozna miec Avile za 1zł.
A telefon w sumie jest super.

#62 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 24 grudnia 2009 - 17:17

Jak już tak rozmawaimy to dziś zdenerwowałą mnie sieć w której jestem- play, nie wiem czy nie dochodzą esemesy ale większość tych które wysłałam nie otrzymała raportów. <bezradny></span> może to przez czas świąteczny, ale nie podoba mi się to :-/ ma ktoś dziś podobnie?

#63 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 24 grudnia 2009 - 21:05

Roxi, niezaleznie jaka siec, w okresie światecznym i sylwestrowym smsy dochodzą z opóznieniem. masa ludzi wysyła smsy z zyczeniami i to po kilka na raz i siec jest obciążona. najgorzej chyba jest w orange.

ja mam Heyah i jestem zadowolona. jest duzo ciekawych pakietów. sms do sieci po pół grosza.
mam zamiar zmienic na orange bo jednak wiekszosc znajomych ma ta siec.

#64 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 25 grudnia 2009 - 12:52

play ma bardzo fajne oferty i jest tanio ale do play jest juz drozej :-P wiekszosc znajomych i rodziny mam w plusie i ja tez mam plusa (dokladnie mixa) i są tutaj tez rozne fajne promocje jak 100 min za 5 zl albo 500 sms
szczęście ma smak truskawek :D :D

#65 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 25 grudnia 2009 - 15:55

ja mam Heyah już od kilku lat,bardzo odpowiada mi ta sieć,zasięg w porządku,pakiety też ok,smsy po 0.5 grosza wymienne na 25 minut w sieci za 5.50zł bez limitu czasu na wykorzystanie ...jak dla mnie naprawdę spoko.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#66 dzidziek

dzidziek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 27 grudnia 2009 - 20:18

Fakt ale jeżeli chodzi o świąteczne oferty to Mixtura Play jest chyba się zgodzicie najbardziej prezentowa.

#67 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 04 stycznia 2010 - 11:16

Ja od samego początku telefon mam w Plusie i jestem bardzo zadowolona...
teraz zmieniłam tylko ofertę na 36 i 6 ale to i tak do Plusa należy

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#68 dzidziek

dzidziek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 04 lutego 2010 - 17:49

Lol coś się Play chyba po przestawiało po trzech godzinach rozmowy dalej mam taki sam stan konta :P u was jest to samo ? kumplowi zjada a mi nie nie wiem co jest xD

#69 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 04 lutego 2010 - 17:59

dzidziek, pewnie masz jakieś gratisowe minuty..

#70 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 04 lutego 2010 - 18:57

Lol coś się Play chyba po przestawiało po trzech godzinach rozmowy dalej mam taki sam stan konta :P u was jest to samo ? kumplowi zjada a mi nie nie wiem co jest xD

Być moze po prostu masz jakis kapitał minut, który możesz wykorzystać by dzwonić do wszystkich.... no sama nie wiem...

#71 dzidziek

dzidziek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 05 lutego 2010 - 20:27

No nie wiem, a u was tak nie jest ? Mi się wydaje że to ta usługa darmowy numer dalej mi działa. Jest podobno jakiś kod umożliwiający takie dzwonienie sam już nie wiem.

#72 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 05 lutego 2010 - 21:53

No nie wiem, a u was tak nie jest ? Mi się wydaje że to ta usługa darmowy numer dalej mi działa. Jest podobno jakiś kod umożliwiający takie dzwonienie sam już nie wiem.

Ale jak to podobno ?
czytałes gdzies o tym...
jak tak to tylko pozostaje sie dalej cieszyc

#73 dzidziek

dzidziek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 23:15

Tak na REKLAMA jest cały temat o tym że jakiś kod inaczej działa niż powinien :P

#74 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 13:43

aaa, juz wiem , moze ktos wbijał juz ten kod ? Znalazłam go na komorkomani

Załączone miniatury

• kod.jpg

#75 dzidziek

dzidziek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 13:49

Tak o ten właśnie schemat :D mi chodziło ;P , od piątku mogę już gadać za darmo w Play to jakieś szaleństwo :D

#76 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 18:51

offtopic to nie temat na ustalania jak który kod działa ... tylko do porównywania sieci :!:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#77 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 02 sierpnia 2010 - 11:49

ja jestem w Plusie (mix) i bardzo sobie chwalę. Z R. za 10 zł rozmawiam przez miesiąc bez ograniczeń, co miesiąc dostaję za darmo pakiet 50 sms do wszystkich sieci lub 150 do Plusa. I bardzo dużo osób jest w Plusie, więc ogólnie się opłaca.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#78 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 sierpnia 2010 - 12:10

Z R. za 10 zł rozmawiam przez miesiąc bez ograniczeń, co miesiąc dostaję za darmo pakiet 50 sms do wszystkich

I ja dorzucę tutaj jeszcze pakiet 500 smsów do plusa za 5 zł. I zostaje mi jakieś 15 zł na jakieś dzwonienia ;-)

Też jestem bardzo zadowolona, więcej nie potrzebuje, bo tyle mi zawsze wystarcza :mrgreen:
A tez dużo znajomych ma w Plusie.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#79 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 sierpnia 2010 - 18:02

elizabeth, Olenka, niby macie rację, ale ja i tak będę psioczyć na drogie rozmowy z innymi sieciami w mixie :evil:
teraz wykupuje pakiet który kosztuje mnie 6 zł a mam za to tylko 21 minut-to stanowczo za mało <bezradny></span>
zostało mi jakieś 7 doładowań i jestem pewna że umowy nie przedłużę w mixie. Być może przejdę na zwykłego simplusa, ale mix już nie.

#80 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 19:08

ja jestem wierna orange. nie pisze setek smsów z roznymi sieciami ani tez duzo nie dzwonie, wiec nie narzekam. za czeste doladowanie mozna cos dostac gratis do siec,i np ostatnio do 50 zł dostałam 15 do orange. jest tez tzw skarbona - od kazdego doladowania 5 % na dodatkowo konto. z okazji urodzin i imienin 120 do wydzwonienia w ten dzien do sieci. A ostatnio dostałam 120 minut na jeden dzien za to ze jestem z nimi 7 lat.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko