Sieci komórkowe - która najlepsza..?
Napisano 24 maja 2011 - 13:15
Napisano 24 maja 2011 - 13:32
t-mobile już od dawna jest w posiadaniu ptc, więc żadna nowośćA od 5 czerwca Era znika i będzie T-Mobile. Niemiecka sieć.
Na pewno powinni wproadzić lepsze stawki na roaming (oby, oby). Słyszałam też o darmowych rozmowach w sieci... pożyjemy, zobaczymy
A przeniesienie numeru wiąże się tylko z wydaniem zlecienia w sieci do której się przenosisz. Ważne jest tylko, żeby pamiętać w przypadku abonamentu, żeby im zaznaczyć, że w twoim imieniu mają zakończyć umowę. Resztę formalności załatwia za ciebie sieć.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 czerwca 2011 - 19:21
dokladnie , kiedys byly z tym problemy , albo spiewali sobie duzo kasy za to , a teraz jest o wiele latwiej.A przeniesienie numeru wiąże się tylko z wydaniem zlecienia w sieci do której się przenosisz. Ważne jest tylko, żeby pamiętać w przypadku abonamentu, żeby im zaznaczyć, że w twoim imieniu mają zakończyć umowę. Resztę formalności załatwia za ciebie sieć.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 25 czerwca 2011 - 21:14
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 czerwca 2011 - 21:17
Co mnie dziwi - bo miałam od nich modem do internetu i śmigało bez zarzutu a z telefonem bywają problemy
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 26 czerwca 2011 - 10:27
raczej nie, bo w Erze ten telefon łapał zasięg wszędzie i zawszemoże zależy to od modelu telefonu
Jakiś czas temu Play działał na nadajnikach Plusa. Nie wiecie, czy dalej mają taki sam zasięg? Czy Play w końcu się usamodzilnił?
Napisano 26 czerwca 2011 - 18:10
Czy macie może od wczoraj jakieś problemy z zasięgiem? Ze znika i nie ma go przez większość czasu? ;>
Napisano 01 października 2011 - 16:30
Zastanawiam się czy się nie przenieść, bo kończy mi się umowa w Orange a Play ma o wiele korzystniejszą ofertę. Na dodatek nie dość, że abonament wychodzi korzystniej to i telefon, który mi się podoba kosztuje przy nim 1 zł a nie jak w Orange 149 zł przy wyższym abonamencie. W sumie to myślę, że najpierw coś spróbuję z mojego operatora wydusić a jak się nie da to chyba jednak zrezygnuję ze współpracy z nimi
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 01 października 2011 - 16:37
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 01 października 2011 - 17:30
Ja nie słyszałam o problemach z zasięgiem wśród znajomych. Wszyscy którzy mają w Play telefon bardzo zachwalająNadal macie problemy z zasięgiem?
Ja sama mogę powiedzieć niewiele, bo mam w Plusie
Napisano 01 października 2011 - 20:56
mam od niedawna Playa i jak najbardziej polecamJakieś opinie osób, które korzystają z tej sieci? Nadal macie problemy z zasięgiem?
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 02 października 2011 - 08:14
Obecnie, po zmianie pewnych ustawień w telefonie problemów z zasięgiem nie mam
Pan w punkcie Play powiedział mi, że to wina nadajników. Telefon łapał ich bardzo dużo z okolicy (bo Play korzysta też z nadajników Plusa, łobuz
Fakt, że Play ma bardzo korzystne oferty
Mam teraz taki abonament, że w niektórych miesiącach jeszcze cho cho pieniędzy na koncie mi zostaje. Niestety Play ma tu taki minus, że kwota ta nie 'przechodzi' na kolejny miesiąc tylko przepada.
Dodatkowo mam zupełnie za darmo rozmowy w Play i 2 godziny rozmów do wszystkich przez 6 miesięcy za darmo - co miesiąc.
W jakiej cenie są sms przyznam szczerze nie wiem
Poza tym chwilowym brakiem zasięgu 'kiedyś tam' zastrzeżeń do Play nie mam
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 02 października 2011 - 09:17
Ale tylko jeszcze jakiś czas (nie pamiętam do kiedy) bo jest stosunkowo młodą siecią na rynki i jest na preferencyjnych warunkach. Ciekawi mnie tylko co będzie mieć do zaoferowania kiedy wejdzie w ten normalny okres jak teraz ma Orange czy Plus. Z zasięgiem Playa też jest różnie i częściej Go nie ma jak jest (przynajmniej u mnie). Mam telefon i w Plusie i w Play i szczerze to jestem bardziej zadowolona z Plusa.Fakt, że Play ma bardzo korzystne oferty
Napisano 02 października 2011 - 09:23
Tak jak pisałam wyżej - Play korzysta też z nadajników Plusa, więc to dziwneMam telefon i w Plusie i w Play i szczerze to jestem bardziej zadowolona z Plusa.
Może masz w telefonie ten sam problem co ja
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 02 października 2011 - 09:35
Nie wiem bo nie znam się. Chcę mieć telefon, który zawsze działa i nie trzeba latać po polach żeby zasięg złapać. Niedaleko Łodzi jest takie miejsce gdzie żadna sieć sobie nie radzi i zasięgu ni ma. No czarna dziura po prostu. Pół hektara działki a tylko dwa, trzy miejsca gdzie Plus, Play i reszta sieci Łapie zasięgMoże masz w telefonie ten sam problem co ja
Napisano 02 października 2011 - 10:16
Play od początku jechał na ich nadajnikachTak jak pisałam wyżej - Play korzysta też z nadajników Plusa, więc to dziwne
A resztę mojego zdania na temat badziewności Play'a chyba już wszyscy na forum znają