Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prezenty na różne okazje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#61 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 marca 2010 - 10:08

a może masaż czekoladowy we dwoje

Oj,za słodko i lepiąco.Już lepiej masaż erotyczny przy użyciu pachnących olejków. ;-) Tak mi się wydaje,ale co kto lubi,no nie?

#62 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 17 marca 2010 - 19:38

Ja widziałam w cenie 285zł masaż Hawajski dla dwojga. Wydaje mi się, że cena jest przystępna a prezent super nie tylko na rocznicę :D
Dołączona grafika

#63 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 18 marca 2010 - 00:22

285zł masaż Hawajski dla dwojga.

w zyciu bym tyle nie dala za masaz. chyba zeby byl jakis naprawde super
taki wow wow to moze bym sie i skusila. A moze jakas poduszke,kubek z waszym wspolnym zdjeciem :-D nie jest chyba drogie a fajna pamiatka ;-) albo kolaz stworzyc w waszych wspolnych zdjec

201407101662.png

#64 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 11:48

mam do Was takie pytanko : ide na ślub jako osoba towarzysząca i nie planuje kupować jakiegoś prezentu ślubnego , ale pomyślałam aby kupić coś drobnego , tylko co <hmm></span> nie znam tych ludzi , wiec musi to coś być neutralnego , najlepsze byłyby kwiaty ale w tym przypadku odpadają. Macie jakis pomysł :?:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#65 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 11:52

magdaaaaa, może jakiś drobiazg, typu drzewko szczęścia, lub inna tego typu popierdółka, do postawienia na segmencie-coś symbolizującego dobrobyt, szczęście czy powodzenie w życiu małżeńskim ;-)

#66 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 11:55

Magdaaaaa,może jakiś fajny nie duży świecznik,który można postawić lub też coś innego ozdobnego np.drobny posążek. ;-)

#67 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 12:02

magdaaaaa, wszystko zależy od tego ile chcesz na taki prezent wydać ... ja bym szukała jakiś aniołów, koniecznie parki ;-) albo czegoś takiego co mogliby postawić na półce i kiedyś wspominać że to ze ślubu pamiątka ;-) są ładne pary alabastrowe, jest masa rzeczy symbolizujących parę i ładnie wpasowujących się na ślub. czegoś takiego bym szukała ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#68 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 12:14

wlasnie tak sobie pomyślałam o jakiejś figurce , coś do postawienia na meblach , czegoś takiego ślubnego , co by się ze ślubem/miloscia kojarzyło. ale wolałam Was zapytać czy aby to jest dobry pomysł . :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#69 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 14:55

magdaaaaa, chyba, że jakieś dobre wino kupić? Bo może takich drobiazgów nie lubią :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#70 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 kwietnia 2010 - 20:05

dobre wino

dobry pomysł :D

ja kiedyś młodej parze zamiast kwiatów dałam maskotkę bociana - która wiadomo co ma symbolizować ;-) może coś takiego? <hmm></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#71 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 05 maja 2010 - 08:29

to ja mam rozkminę.. Bo postanowiłyśmy z siostrą kupić kuzynce album na zdjęcia na komunię (jakimś tam medalikiem czy czymś to się mama zajmuje), bo pomyślałam, że to taki fajny prezent - sama by sobie zdjęcia powkładała, coś tam poopisywała i taka pamiątka ;-)
Tylko nie jestem pewna, czy lepiej szukać takich stricte komunijnych, z tym opłatkiem na okładce, białych, z napisem IHS etc. czy czego innego ładnego... w końcu to dla dzieciaka jest :-/ i wogóle taki pomysł to ma ręce i nogi ?
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#72 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 05 maja 2010 - 09:00

album na zdjęcia na komunię

to dość popularny prezent

szukać takich stricte komunijnych

uważam że jeśli ma służyć jako pamiątka komunijna to z motywem komunijnym będzie idealny, no bo kupisz jej inny to moim zdaniem nie będzie pasował <bezradny></span>
tak mi się wydaje

i wogóle taki pomysł to ma ręce i nogi ?

ma ręce i nogi ;-)

#73 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 18:04

Mam problem... otóż 15 lipca mój Ł. ma obrone magistra i z racji tego chciałabym dać mu jakiś upominek, ale nie bardzo wiem co na taką okazję podarować <bezradny></span> Tym bardziej, że jesteśmy już troche czasu razem i dużo rzeczy już dostał w prezencie :roll:
I dodam jeszcze, że wszelkiego rodzaju eleganckie pióra i długopisy odpadają (pracował kiedyś w salonie jubilerskim i ma tego sporo).
Macie jakieś pomysły?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#74 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 19:26

Hmm, skoro mówisz, że dużo rzeczy dostał w prezencie- to ciężka decyzja <bezradny></span> A może tym razem postawić na jakieś dobre whisky (jeśli pije takowe) w nietypowej butelce? Ot, raz można kupić coś niepraktycznego :mrgreen: Chociaż to akurat bardzo praktyczne.. :-P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#75 Wielkopolanka

Wielkopolanka
  • Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 13 lipca 2010 - 19:33

hejka mój facet ma za tydzień 30 ur.
nie chce organizowac zadnej kolazji striptizu itp
tak mysłałm ze ofiaruje mu 30 prezentów na 30 urodziny
co o tym sądzicie?
do dużej paczki wrzuce bokserki, kupon toto loka, laurke, własnorećznie zrobione bony talony na lody:) heh na masaż na seksik plenerowy, jakis kosmetyk, i co jeszcze? co o tym myslicie?

#76 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 lipca 2010 - 19:39

Wielkopolanka, moim zdaniem pomysł fajny- tylko ja bym to zapakowała wszystko osobno :-P I np. po domu porozrzucała, albo stopniowo w ciągu dnia wręczała :mrgreen:

#77 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 15:25

Wielkopolanka bardzo fajny pomysl :mrgreen: :mrgreen: wlasnorecznie zrobiony prezent robi wrazenie - co by to nie bylo ;-)

Zainspirowalas mnie tymi talonami ;-)
M tez ma niebawem urodziny, a z powodu braku $ u mnie odpadaja prezenty materialne - chcialam zrobic cos sama, ale nie mialam jeszcze pomyslu ;-)
Pomysle o tym :-D

#78 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 16:09

Super pomysł na prezent, nietypowy, a przy tym dużo kasy nie wydasz. No, i na dodatek Twój facet będzie zachwycony. Ja podobnie jak Marzycielka uważam, że mogłabyś urządzić poszukiwanie prezentów przez niego, co by się chłop troszkę wysilił i jego ciekawość by rosła.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#79 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 17 lipca 2010 - 13:25

Kurczę no świetny pomysł :-) Może ja mojemu coś takiego zorganizuję na 25 urodziny :-) :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#80 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 17 lipca 2010 - 13:28

kashira, a co dałaś Ł. z okazji zdobycia mgr ? bo chyba w końcu nie napisałaś ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."