@elizabeth ooo mogę link?
Moi rodzice uwielbiają takie dodatki
![]()
Napisano 05 września 2016 - 19:23
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 07 września 2016 - 11:16
Napisano 03 listopada 2016 - 13:14
Napisano 20 listopada 2016 - 17:17
Dziewczynki, doradźcie...
Jadę na 3-4 grudnia do mojego przyjaciela/chłopaka, a tak się składa, że akurat wtedy wypadają imieniny jego mamy... Trzeba coś jej kupić ![]()
Z początku facet wprowadził mnie w błąd, bo sam nie wiedział, czy mama ma imieniny czy urodziny (ach ta pamięć facetów do dat
) i założyłam, że może urodziny...
Zaczęłam googlać, a że kiedyś gadałyśmy o biżuterii, wybrałam dla niej taki zestaw:

Tylko coś mnie tknęło, żeby sprawdzić też w necie, czy aby tego dnia jej imienniczki nie obchodzą imienin... No i stało się! Wychodzi na to, że to jednak tylko imieniny. A skoro tak, to ten pomysł jak powyżej trochę jest nad wyrost do okazji
Mogłybyście mi coś doradzić na taką okazję? Nie mam innego pomysłu, a też ją jeszcze słabo znam
niemniej jednak rodzina ma się zjechać i nie chcę też wyjść głupio ze swoim prezentem...
Użytkownik Lilyann edytował ten post 20 listopada 2016 - 17:19
Napisano 20 listopada 2016 - 21:24
@Wisienkowa a Dove wybrałaś w ciemno czy wiesz że lubi? Generalnie nie chodzi mi o markę jako taką, tylko o to, czy trafiałaś w jej gust, o którym już co nieco wiedziałaś, czy zdawałaś się na intuicję ![]()
Napisano 12 grudnia 2016 - 09:38
Napisano 14 listopada 2023 - 20:37
Oj tam - czy to prezent dla faceta na święta, czy dla mamy, czy innych członków rodziny, to zawsze coś się znajdzie. Jak chodzi o mnie, to w planach mam póki co kupić już coś mojemu partnerowi. I tak myślę o zestawach pielęgnacyjnych, które znalazłam właśnie na stronie Facetaria.pl - dobrze się prezentują.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Dobrzy dentyści - różne miasta |
|
|
|
Prezenty ślubne |
|
|
|
Prezenty pod choinkę |
|