Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prezenty na różne okazje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#261 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 października 2012 - 13:33

inqaa, ja jak się wkurzę to mu coś do ubrania kupię i tyle <bezradny></span> bo on też sam nie wie co by chciał...

#262 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 listopada 2012 - 16:58

Ja w sumie wiem co chciałabym kupić miśkowi ;)
pytanie tylko czy nazbieram tyle kasy bo to wydatek 1200 zł około
sam sobie nie kupi bo mówi że za drogie ale wiem, że jak to dostanie to będzie szalał ;-)

#263 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 00:23

to wydatek 1200 zł około

wow. Co to takiego :D ?
Ja jakbym miala do dyspozycji taką sumę to wiem, że nie wahałabym sie przez chwilę :P Bo D. ostatnio marzy o skoku ze spadochronem, a to własnie wydatek koło 1000 zł :P

A skończy się pewnie na tym, że zapytam się D. co by chciał dostać, bo nie lubię (i sama bym nie chciała dostać) prezentu, ktory leży, jest bezużyteczny ;-)
A tak przynajmniej wiem, że dostanie coś co sprawi mu radość i sie przyda.
Chyba, że sama wymyślę jakąś sensowną niespodziankę
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#264 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 11:31

Torii1988, a co to takiego ? Zdradź :P

#265 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 12:47

Ps3 :-)

#266 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 13:20

Torii1988, na początku myślałam, że chodzi o Photo Sho 3 i chciałam mówić, że wyszły nowsze wersje <umieraam></span>

Ale.. wow - prezent naprawdę, nie wiem czy bym się szarpnęła dla chłopa na cos takiego :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#267 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 13:54

LadyNefretete, haha raczej by się z photoshopa nie ucieszył. :-P
Ja też nie wiem czy się szarpne ale taki mam plan.
:-)

#268 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 listopada 2012 - 14:00

Torii1988, no to nieźle :) uważaj tylko by Ci to chłopa nie zabrało na najbliższe miesiące :D ja raczej bym się nie zdecydowała na taki drogi prezent... sama jestem w trakcie myślenia...

#269 mała_mi

mała_mi
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 09 listopada 2012 - 14:41

ja bym na twoim miejscu bała sie takich prezentów bo się może okazać, że potem będziesz miała problem z odciągnięciem chłopaka sprzed gry ;);). poza tym jak masz 1200zł, a to nie mało to może lepiej wydać to na coś innego np. na wyjazd gdzieś ;). zauawżyłam że to ostatnio modny prezent no i spędzicie więcej czasu razem. my z mężem najczęściej wybieramy dla siebie takie właśnie prezenty i cieszymy się potem z tych wsplnych chwil. :)

#270 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 12:47

Torii1988, jeśli jesteś pewna, że się z tego ucieszy i masz możliwość takiego "szarpnięcia się" to ja bym się nie wahała :-P Tylko zastrzeż mu, żeby nie liczył, że co roku będzie dostawał coraz wymyślniejsze prezenty :lol: A tak serio to skoro konsola sprawi mu taką radość to chyba warto zaszaleć ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#271 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 12:51

ja bym na twoim miejscu bała sie takich prezentów bo się może okazać, że potem będziesz miała problem z odciągnięciem chłopaka sprzed gry ;) ;

eee teraz też gra na pc ale tylko jak mnie nie ma.
poza tym możemy grać razem :lol:

A tak serio to skoro konsola sprawi mu taką radość to chyba warto zaszaleć ;-)

myślę, że sprawi.. ba ja to wiem :mrgreen:
i myślę, że na święta będzie akurat wiele promocji na takie sprzęty ;-)

#272 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 18:25

Święta za miesiąc niemal dziewczyny jakie macie pomysły na prezenty pod choinkę? :->

Ja mam problem z rodziną Ł- teściowie i rodzeństwo Ł zawsze nam robią prezenty- niekiedy dość wartościowe-także my też im kupujemy.

W tym roku to już nie mam pomysłu całkiem <bezradny></span>

Najgorzej teściowa- bo kremy i kosmetyki nie wchodzą w grę- nie używa za wiele, ciuchy też, perfumy ma swoje jedne ulubione, po prostu jest to taka typowa wiejska gosposia <lol></span> szkło odpada bo ma tego multum, książek nie czyta, płyt nie słucha omg!

szwagier- 30latek bez żadnych zainteresowań.. w sumie lubi gadżety, ale nie wiem co by to mogło być? <co></span>

szwagierka- laska wszystko ma i mieszka w Niemczech- więc chciałabym jej kupić coś czego tam nie dostanie <hmm></span>

Poradzicie coś? :->

#273 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 19:06

szkło odpada bo ma tego multum

to moze jakies formy do ciasta , jakis gruby koc , reczniki <hmm></span> jesli nie obrazi sie o akcesoria kuchenne to ja bym w to szła , byle nie za bardzo nowoczesne , bo nie kazdy patrzy przychylnie na takie nowinki.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#274 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 19:13

formy do ciasta , jakis gruby koc , reczniki

ręczników też ma mnóstwo.. koce grube niedawno kupowała sobie a formy do ciasta też ma :-P myślałam o takim stojaku z przyprawnikami na kilkanaście różnych przypraw, ale nie wiem.. pod choinkę to chyba słaby pomysł <bezradny></span>

#275 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 19:26

myślałam o takim stojaku z przyprawnikami na kilkanaście różnych przypraw, ale nie wiem.. pod choinkę to chyba słaby pomysł <bezradny></span>

wazne zeby było to przydatne , mozesz kupic srebrne kolczyki , ktore beda eleganckie , ale tylko beda miejsce w szkatułce zajmowac :-/
moja mama tez woli prezenty do domu niz perfumy czy bizuterię ;-)
a moze jaks wypasina patelnia , one sie szybko zużywaja ;-) do tego jakies czekoladki ;-) a pija herbaty , przyjmuje czesto gosci :?: moja ciocia kiedyś dostała w prezencie takie pudełko z pojedynczo pakowanymi herbatkami w roznych smakach ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#276 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 19:45

, mozesz kupic srebrne kolczyki ,

no nie, bo chodzi w jednych złotych zawsze tych samych

wypasina patelnia , one sie szybko zużywaja do tego jakies czekoladki a pija herbaty , przyjmuje czesto gosci moja ciocia kiedyś dostała w prezencie takie pudełko z pojedynczo pakowanymi herbatkami

patelnia to chyba nie bo ma też ich kilka, te herbaty... jakoś nie wydaje mi się żeby była zadowolna z tego <hmm></span>
moja teściowa to beznadziejny przypadek <lol></span>

#277 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 19:48

mloda, może jakaś szkatułka na biżuterię?
wiadomo, że młodym łatwiej dać prezent a teście pewnie wszystko mają więc dajcie coś symbolicznego. a może nie ma czegoś z urządzeń? nowe żelazko? robot kuchenny?
dla teścia sweterek, dobra książka? :-P

#278 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 19:56

Torii1988, akurat w sprzęty jest zaopatrzona dobrze :-) jak nie my coś na imieniny czy urodziny kupimy to znów szwagierka z Niemiec przytaszczy ;-)

ale przypomniało mi się że jakiś czas temu wspominała że musi sobie dokupić noże bo jej brakuje więc może komplet sztućców to nie będzie zły pomysł :-)
oby tylko jej nie przyszło do głowy przed świętami uzupełniać zastawy :lol:

co do teścia to mam w planach nowy alkomat, bo ten co mają już szwankuje ;-)

#279 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 18:10

mloda, dla szwagra kupiłabym coś z serii 'dla dużych chłopców'. Pełno jest stron takich typowo gadżeciarskich. Jak pali fajnym pomysłem są grawerowane zapalniczki, a jak nie to może brelok jakiś porządny do kluczyków?

A do szwagierki... Najgorsi są tacy, którzy niczego nie potrzebują. Ale... może jakaś dobra książka lub płyta (polska oczywiście) ?

mloda, widzisz sama już wpadłaś na pozostałe prezenty ;)

Ja zastanawiam się co z moimi 'teściami'. Jestem pewna, że dostanę od nich jakiś prezent, wiec wypadałoby też coś kupić, ale nie jesteśmy jeszcze rodziną ani nic więc nie wiem zy taki ogólny dla domu czy każdemu z osobna? Czy złożyć się z M.? <bezradny></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#280 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 18:28

halynka, każdemu z osobna możesz jeśli się złożycie z M- musisz z nim pogadać jak się on na to zapatruje :-)
ewentualnie może dać coś od siebie - będzie to miły gest z twojej strony tym bardziej jak przewidujesz że dostaniesz coś od nich <hmm></span>

wiec wypadałoby też coś kupić,

owszem, ale myślę że nie powinnaś się bardzo wykosztowywać, raczej pomyśl nad jakimś drobiazgiem. :-)