Prezenty na różne okazje!
Napisano 31 października 2012 - 13:33
Napisano 01 listopada 2012 - 16:58
pytanie tylko czy nazbieram tyle kasy bo to wydatek 1200 zł około
sam sobie nie kupi bo mówi że za drogie ale wiem, że jak to dostanie to będzie szalał
Napisano 02 listopada 2012 - 00:23
wow. Co to takiegoto wydatek 1200 zł około
Ja jakbym miala do dyspozycji taką sumę to wiem, że nie wahałabym sie przez chwilę
A skończy się pewnie na tym, że zapytam się D. co by chciał dostać, bo nie lubię (i sama bym nie chciała dostać) prezentu, ktory leży, jest bezużyteczny
A tak przynajmniej wiem, że dostanie coś co sprawi mu radość i sie przyda.
Chyba, że sama wymyślę jakąś sensowną niespodziankę
Napisano 02 listopada 2012 - 11:31
Napisano 02 listopada 2012 - 12:47
Napisano 02 listopada 2012 - 13:20
Ale.. wow - prezent naprawdę, nie wiem czy bym się szarpnęła dla chłopa na cos takiego
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 02 listopada 2012 - 13:54
Ja też nie wiem czy się szarpne ale taki mam plan.
Napisano 02 listopada 2012 - 14:00
Napisano 09 listopada 2012 - 14:41
Napisano 11 listopada 2012 - 12:47
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 11 listopada 2012 - 12:51
eee teraz też gra na pc ale tylko jak mnie nie ma.ja bym na twoim miejscu bała sie takich prezentów bo się może okazać, że potem będziesz miała problem z odciągnięciem chłopaka sprzed gry
;
poza tym możemy grać razem
myślę, że sprawi.. ba ja to wiemA tak serio to skoro konsola sprawi mu taką radość to chyba warto zaszaleć
i myślę, że na święta będzie akurat wiele promocji na takie sprzęty
Napisano 21 listopada 2012 - 18:25
Ja mam problem z rodziną Ł- teściowie i rodzeństwo Ł zawsze nam robią prezenty- niekiedy dość wartościowe-także my też im kupujemy.
W tym roku to już nie mam pomysłu całkiem
Najgorzej teściowa- bo kremy i kosmetyki nie wchodzą w grę- nie używa za wiele, ciuchy też, perfumy ma swoje jedne ulubione, po prostu jest to taka typowa wiejska gosposia
szwagier- 30latek bez żadnych zainteresowań.. w sumie lubi gadżety, ale nie wiem co by to mogło być?
szwagierka- laska wszystko ma i mieszka w Niemczech- więc chciałabym jej kupić coś czego tam nie dostanie
Poradzicie coś? :->
Napisano 21 listopada 2012 - 19:06
to moze jakies formy do ciasta , jakis gruby koc , recznikiszkło odpada bo ma tego multum
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 listopada 2012 - 19:13
ręczników też ma mnóstwo.. koce grube niedawno kupowała sobie a formy do ciasta też maformy do ciasta , jakis gruby koc , reczniki
Napisano 21 listopada 2012 - 19:26
wazne zeby było to przydatne , mozesz kupic srebrne kolczyki , ktore beda eleganckie , ale tylko beda miejsce w szkatułce zajmowacmyślałam o takim stojaku z przyprawnikami na kilkanaście różnych przypraw, ale nie wiem.. pod choinkę to chyba słaby pomysł
moja mama tez woli prezenty do domu niz perfumy czy bizuterię
a moze jaks wypasina patelnia , one sie szybko zużywaja
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 listopada 2012 - 19:45
no nie, bo chodzi w jednych złotych zawsze tych samych, mozesz kupic srebrne kolczyki ,
patelnia to chyba nie bo ma też ich kilka, te herbaty... jakoś nie wydaje mi się żeby była zadowolna z tegowypasina patelnia , one sie szybko zużywaja do tego jakies czekoladki a pija herbaty , przyjmuje czesto gosci moja ciocia kiedyś dostała w prezencie takie pudełko z pojedynczo pakowanymi herbatkami
moja teściowa to beznadziejny przypadek
Napisano 21 listopada 2012 - 19:48
wiadomo, że młodym łatwiej dać prezent a teście pewnie wszystko mają więc dajcie coś symbolicznego. a może nie ma czegoś z urządzeń? nowe żelazko? robot kuchenny?
dla teścia sweterek, dobra książka?
Napisano 21 listopada 2012 - 19:56
ale przypomniało mi się że jakiś czas temu wspominała że musi sobie dokupić noże bo jej brakuje więc może komplet sztućców to nie będzie zły pomysł
oby tylko jej nie przyszło do głowy przed świętami uzupełniać zastawy
co do teścia to mam w planach nowy alkomat, bo ten co mają już szwankuje
Napisano 26 listopada 2012 - 18:10
A do szwagierki... Najgorsi są tacy, którzy niczego nie potrzebują. Ale... może jakaś dobra książka lub płyta (polska oczywiście) ?
mloda, widzisz sama już wpadłaś na pozostałe prezenty
Ja zastanawiam się co z moimi 'teściami'. Jestem pewna, że dostanę od nich jakiś prezent, wiec wypadałoby też coś kupić, ale nie jesteśmy jeszcze rodziną ani nic więc nie wiem zy taki ogólny dla domu czy każdemu z osobna? Czy złożyć się z M.?
Napisano 26 listopada 2012 - 18:28
ewentualnie może dać coś od siebie - będzie to miły gest z twojej strony tym bardziej jak przewidujesz że dostaniesz coś od nich
wiec wypadałoby też coś kupić,
owszem, ale myślę że nie powinnaś się bardzo wykosztowywać, raczej pomyśl nad jakimś drobiazgiem.