Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prezenty na różne okazje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#1 AndziulkaGyy

AndziulkaGyy
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 16:20

Witam w piątkowe popołudnie:) Ja spędzam własnie czas na buszowaniu w necie i szukaniu prezentu dla mojego taty. Jest kierowcą, więc pomyślałam że kupię mu alkomat. Co sądzicie o tym modelu:

Słyszałam że jst jest niezły :)

Załączone miniatury

• thumb.php.jpg

Akcja społecznościowa

#2 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 18:43

Alkomat jak alkomat,nie znam sie ,ale nie wiem po co produkuja takie urzadzenia.Albo pije i nie jade,lub nie pije i prowadze.No chyba,ze to urzadzenie sluzy do sprawdzania czy mozna jechac po wczesniejszej imprezie poprzedniego dnia lub wieczoru. ;-) Ja osobiscie kupila bym swojemu tacie jakis fajny krawat lub ciekawa wode po goleniu.Albo cos z kosmetykow samochodowych np wosk i szampon.Pozdrawiam.

#3 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 19:16

nie chcę zakładać niepotrzebnie nowego tematu więc swoją prośbę do Was napiszę w tym :D
otóż moja mama niedługo będzie obchodzić okrągłe urodziny - 40 :)
chciałabym zrobić jej dwie niespodzianki i kupić 2 prezenty :D jeden taki poważny, elegancki ..no nie wiem jak to nazwać ale taki jak to się zwykle kupuje komuś na urodziny ;) a drugi taki śmieszny, żartobliwy, 'z jajem' :D z racji tego, że moja mama zawsze takie śmieszne prezenty wszystkim robi :D ona jest taka śmieszka i jajcara ;) ma duuuże poczucie humoru hehe :D
i dlatego mam do Was ogromną prośbę :) macie może jakieś pomysły na którykolwiek z tych dwóch prezentów? a najlepiej na oba ;) ja wiem, że to ja znam moją mamę najlepiej, ale każdy pomysł z Waszej strony może się przydać, może mnie jakoś zainspirować :)
puśćcie wodze fantazji i pomóżcie mi proszę :) może wy dostałyście kiedyś jakiś zabawny prezent, taki który się zapamięta do końca życia :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#4 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 19:29

amoramor, najlepiej zrobisz jak opiszesz trochę swoją mamę. czym się interesuje i takie tam - bedziemy miały jakiś punkt zaczepienia ;-) bo tak w ciemno to ciężko będzie coś wymyślić

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#5 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 19:38

amoramor, najlepiej zrobisz jak opiszesz trochę swoją mamę

już się robi :)
to bardzo wesoła, pogodna osóbka z ogromnym poczuciem humoru :) czyli nie musicie się hamować z prezentami, że jakiś nie wypada, bo relacje między nami są bardzo przyjacielskie i takie 'na luzie' :)
nie jest taką 'kobiecą kobietą' tzn woli bardziej męskie zajęcia typu siedzenie przed komputerem, jazda autem, naprawienie czegoś, przykręcenie śrubki :P niż łażenie po sklepach, smarowanie się balsamem czy malowanie paznokci ;)
czuje się młoda i pełna wigoru i chyba taki trochę zboczek z niej hehe :mrgreen:
ostatnio nauczyłam ją malować się codziennie i powiedziała, że teraz nie wyobraża sobie wyjścia z domu bez pomalowania rzęs tuszem i ust błyszczykiem (podkładów nie używa z racji alergii)
uwielbia zajmować się wystrojem naszego domu :) i czystością w nim panującą ;) czasem aż do przesady :D
no i mogłabym tak długo i długo, ale nie chcę zanudzać ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#6 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 22:27

jazda autem,

moze jakas rejestracja samochodowa ze smiesznym napisem? widzialam takie, tyle, ze nie pamietam, jakie byly do wyboru ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#7 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 22:57

amoramor, fartuszek z sylwetką nagiej kobietki (chyba wiesz o co mi chodzi ;-) ) i taką miotełkę futrzastą jako zestaw pierwszej pomocy do sprzątania :P albo skoro lubi majsterkować - taki kuferek na śrubokręty i inne takie, ale do środka włożyć coś śmiesznego ... tylko nie bardzo mi przychodzi do głowy co ... żeby było zaskakująco trochę,

albo zrób jej laurkę, taką jak się w przedszkolu robiło, z jakimś głupkowatym wierszykiem i np. doklej wasze wspólne zdjęcie - to by na pewno zapamiętała na długo ;-)

możesz też próbować jakąś pierdułeczkę zapakować w kilkanaście pudełek ... na zasadzie matrioszki: otwierasz jedno, widzisz drugie ... i tak kilka/naście razy ... tylko tu trzeba wyczuć na ile twoja mama ma cierpliwości do otwierania tego. równie dobrze możesz na końcu na zwykłym kamieniu napisać"niespodzianka" też powinno być śmiechu z tego ;-)

a z rzeczy poważniejszych ... hmm ... coś co jej się przyda, tutaj sama już musisz pomyśleć. jeżeli ma dużo biżuterii, może jakąś szkatułkę wymyślną, albo coś z tych "kobiet - wieszaków". ewentualnie jakieś dodatki do samochodu, skoro lubi jeździć.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#8 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 23:48

fartuszek z sylwetką nagiej kobietki (chyba wiesz o co mi chodzi ) i taką miotełkę futrzastą jako zestaw pierwszej pomocy do sprzątania

i tu mnie kochana zainspirowałaś :P genialny pomysł :D myślałam też o zwykłej miotle z racji, że jej ulubionym zajęciem (zawsze się z tatą z tego śmiejemy :mrgreen: ) jest zamiatanie :D ale taka futrzasta miotełka do kurzu też fajna ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#9 swiatowa85

swiatowa85
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 10:44

przy wyborze prezentów przyjmuję zwykle 2 strategie:-) kupuję albo dobrą książkę lub płytkę (bo każdy interesuje się czymś tej maści;-) - zwykle na , bo już już go niejednokrotnie spraktykowałam, lub też: coś bardziej niestandardowego, dla bardziej niestandardowych znajomych;-) ostatnio: bilety - odpowiednio na mecz piłkarski i... do teatru;-)

#10 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 10:13

wstawiam zdjęcie jednej części prezentu dla mojej mamusi :)

Dołączona grafika

co o nim myślicie? :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#11 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 12:05

bardzo fajne orginalne szorty,mysle,ze spodobaja sie Twojej mamie :-P

#12 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 12:48

amoramor no włąaśnie czekałam az wrzucisz , super są :-) ile kosztowały ???

[ Dodano: 2009-11-30, 13:18 ]
doczytlam ze planujesz kupic jesczez stanik , bardzo fajny pomysł komplet bielizny z tym ze jedna czesc to cos zabawnego a druga cos przydatnego :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#13 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 14:58

amoramor, szorty po prostu świetne, niezły ubaw, jak przeczytałam, co jest na nich napisane :mrgreen: Pierwsza część prezentu jak najbardziej udana :D Teraz jakiś seksowny biustonosz :D

#14 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 15:04

Mi tez sie takie szorty podobaja. Ciekawe co by moja mama powiedziala na taki prezent.
A tata... :lol:
Az mmnie z lekka zainspirowalo :-) Ale ja nigdzie nie widzialam podobnych...niestety.

#15 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 15:41

ja mysle nad prezentem na mikolajki dla chlopaka i nie moge nic wymyslic :( moze ktoras z was ma jakis fajny pomysl?
szczęście ma smak truskawek :D :D

#16 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 15:50

truskaweczka ty go znasz najlepiej trudno tak doradzic :roll: moze jakis kosmetyk , albo cos do samochodu

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#17 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 16:48

truskaweczka, ja wpadłam na pewien pomysl, moj bardzo lubi takie erotyczne rzeczy, więc na ten jeden dzień przebiore mu się za Pania Policjant :) Wczesniej kolacja, którą zrobię ( albo przynajmiej jakies przekąski ;D ) kapiel, a później sie mu przebiore :) a jako prezent myslę że kupie mu smieszne bokserki

#18 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 16:58

truskaweczka, ja wpadłam na pewien pomysl, moj bardzo lubi takie erotyczne rzeczy, więc na ten jeden dzień przebiore mu się za Pania Policjant :) Wczesniej kolacja, którą zrobię ( albo przynajmiej jakies przekąski ;D ) kapiel, a później sie mu przebiore :) a jako prezent myslę że kupie mu smieszne bokserki

Jesli masz taki stroj ,to extra pomysl,ale wiesz chyba,ze musisz wszystko dopracowac perfect,bo inaczej wyjdzie to smiesznie .Nie sztuka jest sie przebrac,sztuka jest to zaprezentowac w fajny i sexowny sposob. :-P Ogolnie ciekawa koncepcja,ja przebralabym sie za Mikolajke. :-P

#19 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 21:25

amoramor no włąaśnie czekałam az wrzucisz , super są

hehe nie wiedziałam, że któraś o tym pamięta, magdaaaaa :) :*

ile kosztowały

20 zł :) w takim sklepiku u mnie w mieście z różnymi śmiesznymi gadżetami :)

doczytlam ze planujesz kupic jesczez stanik , bardzo fajny pomysł komplet bielizny z tym ze jedna czesc to cos zabawnego a druga cos przydatnego

ta tak, już zakupiony stanik dziś do południa został :D
właśnie do takiego samego wniosku doszłam jak Ty :) że to będzie taki jakby cały zestawik z tym że jedna rzecz śmieszna a druga użyteczna ;) bo jak zobaczyłam cenę majtek z kompletu do tego stanika to lekko mi się nogi ugięły :P no po prostu nie dałabym 70zł za majtaski, które niewiele różnią się od tych w tanich sklepach :P

niezły ubaw, jak przeczytałam, co jest na nich napisane

Elodi, głownie właśnie dla tego napisu je kupiłam ;)

Mirabelka__22 u mnie po prostu w mieście jest taki sklepik gdzie można tego typu rzeczy dostać, ale spokojnie możesz poszukać na allegro, bo tam też bywają takie gadżety ;)

miło, że Wam również podobają się te majtaski :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#20 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 00:50

moze ktoras z was ma jakis fajny pomysl?

Zerknij tutaj :arrow: prezenty-dla-naszych-facetow-pomysly-vt52.htm Może znajdziesz jakiś pomysł, który Cię zainspiruje ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo