Wysłany: 2006-12-09, 22:53 Prezenty dla naszych facetów - pomysły ;)
Poniewaz zblizaja sie swieta, wiec zapewne niejedna dziewczyna ma problem typu "co kupic swojemu facetowi" Stworzmy wiec moze liste rzeczy, pomyslow ktore mozna wykorzystac (nie tylko z okazji swiat) zawsze to jakas pomoc moze byc dla innych dziewczyn Ja zaczynam...
poduszeczka z jakims napisem/ zdjeciem
kubek, ale taki faaaaaajny albo duuuzy
jakis ciuch, np sweterek
okej, to nieoryginalne : kosmetyki
kajdanki klucz do piwa (taki przyrzad, drobnostka, wyglada jak klucz a jest otwieraczem do piwa)
to nie wszedzie jest mozliwe do wykonania, ale np w ktores swieta u nas w markecie sprzedawali takie duze bombki z recznie malowanymi bałwankami i pisali dedykacje jaka ktos chciał... A ja poszlam do pana i poprosilam nie tylko o dedykacje ale tez o to,aby namalował na bombce strusia No i namalował fajnie ta bombeczka wyglada
Chyba na razie tyle co pamietam, bede jeszcze dopisywac w miare przypominania sobie
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-09, 23:39
Tak szczerze to się jeszcze nad tym nie zastanawiałam
-> ręcznie zrobiony obrazek,szkic, rysunek np: pastelami z dedykacją
-> Ulubiona gra komputerowa
-> bokserki w zabawne motywy
->wspólne zdjęcie wydrukowane w większym formacie w pięknej ramce
Jak wymyśle coś jeszcze to dodam
A co do kubka to mój ukochany sam sobie taki kupil do mnie żebym mu mogła robić taką biig herbatkę tak na oko ma 0,7 litra pojemności jak nie więcej i każdy kto go widzi wybucha śmiechem
wspólne zdjęcie wydrukowane w większym formacie w pięknej ramce
to mój Skarb dostanie w tym roku
to zeleży jaki facet.
jeśli ma samochód:
- akcesoria do czyszczenia autka, typu spray do zderzaków, kołpaków, preparat do polerowania, odmrażacz na zimę itp.
- zapach do autka
- nakładki na pasy bezpieczeństwa
- pokrowce na fotele samochodowe
jeśli nie ma samochodu:
- zestaw narzędzi - taki niezbędnik majsterkowicza
- jeślu lubi bawić się alkoholami: książkę o drinkach świata i jakiś dobry alkohol do tego, żeby było z czego te drinki robić
- zestaw koszulę z krawatem, co by było w czym na imprezki GO ubrać
- ciepły sweter na zimę
- czapkę, rękawiczki polarowe, bądź skórzane
- dobre perfumy
pewnie wymyślę coś jeszcze, ale Marcin wrócił i 'wisi' nade mną, nie chcę, żeby coś podglądnął!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 534 dni temu Posty: 2055 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-01-21, 11:36
przerobilam jeszcze pasek i portfel.pod zadnym pozorem za to nie moge kupowac niczego do kompa, bo moje kochanie zna sie na tym zbyt dobrze. mile widziane wspomniane wyzej dodatki do auta
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
mój ubiera sie praktycznie tylko w jednym sklepie i czasem chodzimy patrzec czy są jakieś przeceny ( wtedy kupujemy) dyskretnie patrze co mu się podoba i potem idę i kupuję ...dzisiaj kupiłam mu koszulę z krótkim rękawem na imieninki ale się cieszył
kiedys dostał zegarek i portfel reszty już nie pamiętam
Informacje: Dołączyła 336 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-25, 22:45
Oj jak dobrze, że jest to forum Dziś sobie weszłam na ten wątek, bo szukałam pomysłu na prezent dla Miśka (w poniedziałek ma urodziny) i znalazłam adres tej stronki:
zajrzałam i normalnie spędziłam tam chyba z godzinę Tyyyle fajowych rzeczy. Może niepraktycznych, ale za to na prezent w sam raz. Co prawda będzie dopiero na wtorek, no ale to już ładnie Miśkowi wytłumaczyłam
Nymphadora, fajny prezent rzeczywiście na tej stronie wiele fajnych pomysłów ale ja póki co wolę swojemu coś praktyczniejszego kupować, zawsze jest cała masa potrzeb
Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 08:56
Właśnie Misiek od zawsze dostaje ode mnie praktyczne prezenty i teraz zresztą też takiego szukałam. Ale stwierdziłam, że raz mogę zrobić takie odstępstwo
Pomysły są świetne,ale drogie tam np jest taki klucz do otwierania piwa i tam kosztuje on chyba 45 zł, a ja za taki klucz na allegro dałam kiedyś niecałe 10 zł
ja dzisiaj wymyśliłam taki drobiazg
jak któryś facet jest smakoszem kawy(mój jest ogromnym) to zafundować mu taką full wypas kawkę, widziałam w Tesco dzisiaj np. Davidoffa świetnie wygląda, mniej świetnie kosztuje ciekawe jak smakuje zbliża się (no, baaaardzo niewielkimi krokami) Dzień Chłopaka, można o tym pomyśleć
Profil:
Wysłany: 2007-09-02, 10:31
Ano właśnie, myślę teraz o tym Dniu Chłopaka też
I wiecie tak mi przychodzi do głowy, żeby się w końcu przemóc (wchodzę w inny wątek) i zatańczyć dla niego... striptiz oczywiście On o to prosił b.dawno temu, teraz to już chyba zapomniał, więc może...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum