Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prezenty na różne okazje!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#101 samsamka

samsamka
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 13:06

urodziny, urodzinami ale walentynki się zbliżają! :oops:
ja chyba poszukam czegoś jajcarskiego
fajne gadgety sa na/nazwa sklepu usunięta przez moderatora/ ale trochę drogie, na mniejszy budżet mam już wypróbowaną /nazwa sklepu usunięta przez moderatora/ (szczególnie jak wasz lubi takie śmieszne koszulki)
:mrgreen:

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2011-02-02, 18:26 ]
na forum nie reklamujemy sklepów internetowych, takie informacje przekazujemy osobom zainteresowanym drogą prywatną (mail, pw i inne podobne)
baby razem! ;)

#102 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 15:24

lubi ksiazki ??

niestety nie ;-) jedyne książki jakie czyta to te związane z jego zawodem...a niestety wszystkie ma, więc to odpada :-(

Nie wiem,jakiś album

kiedyś na rocznicę zrobiłam wielką antyramę z naszymi wspólnymi zdjęciami więc nie jestem przekonana do albumu, choć to nie głupi pomysł
A. interesuje się fotografią, ale niestety nie stać mnie w tej chwili na nowy obiektyw dla niego bo to koszty powyżej 1000zł a ja te pieniążki już wpłaciłam na kurs doszkalający dla siebie
więc sama nie wiem <bezradny></span>
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#103 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 17:20

Potrzebuję pilnie porady. <help></span>
Zostałam zaproszona do kumpla na 22 urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić. Całe lata już chyba nie kupowałam żadnemu facetowi prezentu! Jeszcze kwestia tego ile 'powinnam' wydać (wiem, że to zależy od moich możliwości finansowych teoretycznie, ale ja dostałam od niego bransoletkę srebrną)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#104 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 lutego 2011 - 09:57

Zostałam zaproszona do kumpla na 22 urodziny i nie mam pojęcia co mu kupić.

Proponuję jakąś srebrną literkę na rzemyku.Tylko nie ozdobną,ale jakiś prostą,bez dżecików.Widziałam kiedyś chłopaka miał takie cosik na szyi.Fajnie wyglądał. :mrgreen:

#105 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 lutego 2011 - 10:26

Jeszcze kwestia tego ile 'powinnam' wydać (wiem, że to zależy od moich możliwości finansowych teoretycznie, ale ja dostałam od niego bransoletkę srebrną)

ja bym się nie szczypała, tylko przeznaczyła na prezent koło po zł. A co wręczyć? kombinuj coś z jego hobby :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#106 MaxAnna-1980

MaxAnna-1980
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 09 maja 2011 - 13:20

Za prawie 3 miesiące będę uczestniczyć w jubileuszu 50-lecia ślubu. Mam wielki dylemat. Jaki prezent? Jubilaci praktycznie wszystko mają. Nie kupie im niczego ze spraw technicznych. Bo po pierwsze czy wypada, a po drugie nawet np kup[ić im nie wiem nowe DVD to i tak tego nie będą umieli obsłużyć (sorry ale totelnie 2 lewe do spraw technicznych juz u jednego jak i drugiego, ale związane to jest po cześci z ich wiekiem). Na prezent planuję wudać około 200-250zł. Więc co doradzicie w takiej sytuacji. A może zrobić zbiorówkę i wysłać ich na jakieś wakacje? Tylko czy to wypada. Pomocy

#107 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 10 maja 2011 - 15:04

W związku z innymi wydatkami musiałam przeznaczyć na prezent dla brata ciotecznego (na komunię) mniej pieniędzy i w związku z tym kupiłam mu encyklopedię. Myślę, ze na pewno mu sie przyda w przyszłości, więc chyba prezent ok. Myślicie, ze dobry wybór?

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#108 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 10 maja 2011 - 15:13

Myślicie, ze dobry wybór?

jak dla mnie bardzo dobry :-D taka encyklopedia to prezent juz na całe zycie.
Nawet jak będzie starszy i będzie coś potrzebował to zajrzy.

201407101662.png

#109 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 10 maja 2011 - 18:11

MaxAnna-1980, zbiorówka i wysłanie na wakacje to bardzo dobry pomysł i wspaniały prezent, tylko to zależy także od możliwości finansowych reszty osób do "zbiorówki" :) Zależy także czyj to jubileusz ślubu. Jeśli rodziców lub dziadków to bardzo fajnym pomysłem jest zrobienie wspólnego zdjęcia i opakowanie go w antyramę bądź danie do "przemalowania" na obraz. Moja kuzynka swoim rodzicom na rocznicę ślubu podarowała własnoręcznie "przemalowaną" fotografię z ich ślubu :) Takie odświeżanie wspomnień :)

elizabeth, dobry prezent, pod warunkiem, że mu nikt laptopa czy komputera nie zafunduje :lol: Kurde, kiedyś było łatwiej - rower, zegarek, łańcuszek... a teraz - O MATKO! :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#110 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 10 maja 2011 - 20:03

Myślicie, ze dobry wybór?

Jak lubi naukę to jak najbardziej :) to zawsze się przyda

Mój siostrzeniec w końcu otrzymał prezent i się cieszył ale brakowało mu cierpliwości żeby poczekać aż coś znajdziemy wiec zajął sie czymś innym i przyszedł na gotowe. Oglądaliśmy kratery na księżycu to mu sie oczka świeciły :D

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#111 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 maja 2011 - 21:18

Jak lubi naukę to jak najbardziej

A jak nie lubi - to jeszcze bardziej :lol: w końcu nie raz będzie musiał/chciał tam zajrzeć.
Takie rzeczy się przydają.

Można powiedzieć, że przecież wszystko jest w internecie, ale czasem wygodniej skorzystać z takiej książkowej encyklopedii, niż z internetu ;-)

Moim zdaniem udany zakup :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#112 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 10 maja 2011 - 21:21

czasem wygodniej skorzystać z takiej książkowej encyklopedii, niż z internetu

Tym bardziej, że internetowym informacjom do końca bym nie ufała ;-) Pamiętam, jak w liceum większość osób przynosiła na historię te same bzdury z wikipedii.
Ja też dostałam na komunię encyklopedię i służyła mi bardzo długo. Uczyłam się nawet z niej flag poszczególnych państw :-D Także, eli, uważam, że zakup jak najbardziej udany :)

#113 araja88

araja88
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 12 maja 2011 - 08:34

niebawem mam 8 urodziny chrześnicy i mam taki problem iż nie wiem co kupić, wpadłam na pomysł zamówienia jej fotoalbumu z jej zdjęciami (przynajmniej będzie miała pamiątkę gdy już będzie starsza) lub fotobordu z kubkiem albo podstawką pod mysz czy to dobry pomysł? i czy mogłybyście mi coś doradzić. pozdrawiam

#114 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 31 maja 2011 - 16:03

Mam problem. Co kupić na 18 urodziny koleżance z klasy.
Jest to dosyć bliska koleżanka, poznała mnie z moim D., kocha kolor różowy,
jest postrzelona, lubi kokietować, jest pewna siebie, taka słodka idiotka ;)

Myślałam o jakimś fajnym poradniku, w stylu ' Jak osiągnąć...' ale raczej go nie przeczyta.

Co jej kupić? Pomóżcie.

Dodam jeszcze, że ona chce dużo drobiazgów, a nie jeden drogi prezent.

#115 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 31 maja 2011 - 19:10

Wisieńkowa nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie są sklepy właśnie z takimi "drobiazgami" na 18tkę. To już zależy od gustu koleżanki, ale ja myślę, że na 18 urodziny najlepsze są te najgłupsze i najśmieszniejsze prezenty ;-)

Ja np. dostałam na 18tkę wielgachną kartkę na której wszyscy się podpisali, wielką świnkę skarbonkę, która mam do dzisiaj, jakąś zboczoną figurkę w kształcie penisa i bieliznę prześwitującą. Chyba jeszcze flaszka była :lol: Wszyscy się złożyli i mi to pięknie zapakowali. A koleżance do takiej paczki pamiętam, że kupowaliśmy właśnie takiego byczka jak jest na zdjęciu poniżej gdzieś i popielniczkę z penisem na środku. Jakiemuś kumplowi kupiliśmy komplet zabawnych kieliszków. Akurat na 18tkę można łatwo coś wymyśleć ;)

Załączone miniatury

• fartuszek.jpg
  • kubki serduszka.jpg
  • byczek ekshibicjonista.jpg
  • peniski.jpg
  • segregator.jpg
  • kostki do lodu.jpg

Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#116 Ulkaaa92

Ulkaaa92
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 31 maja 2011 - 19:43

Prezenty przedstawione przez Madź są idealne na takie okazje.
Muszą być w Twojej miejscowości sklepy z takimi drobiazgami. W necie też
raczej jakieś znajdziesz. Oprócz tego można kupić tez coś, że tak powiem
pożytecznego.Bluzka, srebrny wisiorek czy coś w tym stylu. Jest dużo możliwości
tylko musisz poszukać :)
Szczęście - pojęcie względne, nie szukam go już wszędzie. Mam Ciebie ... <3

#117 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 31 maja 2011 - 19:49

W necie też
raczej jakieś znajdziesz.

Na pewno - wszystkie zdjęcia, które wrzuciłam są z neta z jednego z licznych sklepów - jednak w porównaniu ze sklepami stacjonarnymi wychodzi drożej. Nie wiem jak z allegro.

Oprócz tego można kupić tez coś, że tak powiem
pożytecznego.Bluzka, srebrny wisiorek czy coś w tym stylu.

Może być pożytecznie i zabawnie - zbereźna bielizna z sexshopu, jeśli nie wstydziłabyś się tam zajrzeć lub... no cóż.. wibrator ;-) :lol:

#118 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 31 maja 2011 - 21:03

Dziękuję za podpowiedzi ;) Jutro poszperam za czymś ;]

#119 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 01 czerwca 2011 - 08:43

Wisienkowa jeśli jest postrzelona, to takie śmieszne prezenty powinny jej się spodobać. Chyba, że woli dostawać praktyczne, no to wtedy bym jednak postawiła na jakąś biżuterię, fajne perfumy (tylko jeśli znasz jej gust zapachowy), a jeśli ma pasję, to coś związanego z tą pasją.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#120 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 03 czerwca 2011 - 10:07

Ja na urodziny dla faceta mam zamiar zamówić taki tort ;)
kolor i napis inny ;-)
sam tort 150 zł + jakiś drobiazg (jeszcze nie wiem co) ;-)

Załączone miniatury

• tort.jpg