Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kiedy czas na dziecko?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
569 odpowiedzi w tym temacie

#41 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 04 sierpnia 2007 - 10:44

heh ten to nie potrafi utrzymac języka za zębami :)

A tak całkiem na poważnie - trzymam kciuki za pojawienie się dwóch kreseczek jak najszybciej Moniś

zeby nie zapeszyc- nie dziekuje <amen></span>

#42 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 19:31

niki, i ja trzymam kciuki <zawstydzony></span> i pochwal sie kiedy to juz bedzie pewne <ookk></span>

swoja droga ja mam ostatnio cos na punkcie dzidzi :oops: wiem ze to jeszcze nie pora ale cos mnie nosi ;> <glupek></span>
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#43 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 08 sierpnia 2007 - 20:39

Niki a czemu Tobie się chce tak szybko dziecka ??

Ja chciałam ale już mi się odwidziało, chyba jesten za gówniarowata i egoistka. Jeszcze chcę mieć czas tylko dla siebie.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#44 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 08 sierpnia 2007 - 21:48

bo jezeli w ogole sie uda to tylko teraz.choruje na taka chorobe przy której po pierwsze robia sie torbiele, a po drugie zrosty i juz wkrotce moje jajniki moga w ogole nie dzialac, wiec musze wykorzystac czas ich" sprawnosci", choc juz nie wiadomo czy nie jest za pozno

i chyba musiałam już przestac myśleć o sobie, chociaz nigdy nie planowałam w tym wieku zachodzic w ciaze

#45 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 07:20

Aaaa to zmienia postać rzeczy. Niki trzymam kciukasy za magiczne 3 krechy, obyś miała dzieciątko jak najszybciej. JUż zaczeliście działać?;>

#46 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2007 - 15:42

heheheh pewnie, nie przepuszcze zadnej okazji i dorywam go w biegu;)

#47 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 15:44

Oooo to tak jak ja, ciekawe kiedy się zbuntują :lol:

#48 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2007 - 15:46

etam korzysc po obu stronach :):) niech tylko sprobuje narzekac <ciah></span>

#49 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 15:49

Niech tylko spróbuje, ale bardzo dobrze że masz takiego faceta. Musi mu bardzo na Tobie zależeć skoro zdecydował się na dziecko :-)

#50 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2007 - 15:50

nie oponował, jak sie dowiedzial to bylo ok i tyle. bo ja po wyjsciu od lekarza wyszlam wsciekla, zaryczana, trzasnelam gumkami do smieci, a z jego strony" chcesz dziecko to ok" i do roboty :D

#51 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 15:52

Ja też wyszłam w takim stanie od lekarza a kris napisał mi w smsie : No to czas się zabrać za bejbisa. Od razu mi się fajnie na serduchu zrobiło.

#52 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2007 - 15:52

to fajny facet z Twojego Krisa

#53 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2007 - 15:58

Z obu Waszych facetów fajni faceci... ja tak właśnie się dziś zastanawiałam co by mój powiedział, gdybym była w takiej sytuacji <bezradny></span> Bo on to się upiera, że na dziecko to będzie czas za jakieś 5-6 lat :roll:

#54 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2007 - 16:00

tez myslelismy ze za wczesnie na dziecko, ale sytuacja nas troche zmusiła. na pewno strusiek tez by został tatusiem w przspieszonym tempie, gdyby trzeba było

#55 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 18:35

niki szkoda, że to sytuacja Cie przymusiła do starania się o dziecko. ale czasem życie płata nam figle :-| trzymam kciuki za dwie krechy <ookk></span>

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#56 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 19:29

Kociak jeśli Struś Ciebie kocha to też by pozytywnie zareagował. Uważam, że to jest dobry sprawdzin dla kobiety. Wie co jest wart. Ja chyba bym się strasznie zezłościła jakby mi facet w takiej sytacji powiedział, że on nie jest gotowy i że mam sobie radzić sama :-/

#57 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 22:55

A wiecie, że u nas jest tak, że to on bardziej by chciał już, a to ja chcę poczekać :P
Oczywiście nie myślimy o tym już teraz, jesteśmy bardzo młodzi, ale oboje chcemy mieć dzieci :) Czas na nie to chyba indywidualna sprawa każdej pary :) ja chcę poczekać jeszcze 2-3 lata, a potem do roboty <ookk></span>

#58 Megunia

Megunia
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 12:03

Ja mam 21 lat i niedługo urodzę mojego chłopczyka.Fakt dzidzia nieplanowana,ale już bardzo kochana.Może moje plany muszą trochę poczekać,ale miłość dziecka na pewno to wynagrodzi.

#59 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 12:15

Megunia, na pewno tak będzie :-) Ja juz czasem tez sobie tak mysle ze niekiedy to lepiej jak dziewczyna urodzi w młodym wieku (ale nie bez przesady) bo później ma już wychowane dziecko i może zając sie sobą. choć ostatnio pary wola czekać :roll:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#60 Docia

Docia
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 12:22

A ja nie chce mieć dzieci... kojarzy to mi się to z ciasną klatka i wieeeelkimi ograniczeniami.. Może to wynika z tego, że jestem bardzo młoda.. Ale wiekszość koleżanek chce w przyszłości dzieci, a ja nie jestem przekonana.. Kocham dzieci.. ale swoich nie chce mieć. Wszyscy mówią, że dojrzeje do tego.. ale jakoś wydaje mi się to bardzo odległe i napawa mnie lękiem i nie wiem czym jeszcze. Czy ja jakaś nienormalna?? :shock: