no niby prawda ale zawsze może być troszkę lepszy moment...ja bardzo bym chciała mieć dziecko, mam pracę, kupiliśmy mieszkanie w które włożyliśmy wszystkie swoje oszczędności i teraz chcielibyśmy się troszkę odkuć finansowoNigdy nie będzie odpowiedniego momentu na dziecko,
Kiedy czas na dziecko?
Napisano 23 listopada 2011 - 11:52
Napisano 25 listopada 2011 - 11:50
Napisano 26 listopada 2011 - 17:40
Napisano 08 grudnia 2011 - 20:02
[ Dodano: 2011-12-08, 20:22 ]
jest tu ktos??
Napisano 08 grudnia 2011 - 20:41
Jestjest tu ktos??
No i tu jest odp. Zeby poczac dziecko musza tego chciec dwoje ludzi, nie wystarczy tylko jedno. Jesli maz nie chce, musis poczekac, nie ma innego wyjscia.powiedzialam mezowi a on ze jeszcze nie chce miec dzieci...
Chyba ze bedziesz go kusila ;>
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 08 grudnia 2011 - 20:43
aska89, ja nie wiem jak go Zachecisz... a ile on ma lat?Pamiętaj tylko żebyś nie naciskała bo w pewnym momencie może go to zdenerwować...i zniechęcić jeszcze bardziej ... może spróbuj powoli obudzić w nim taki sentyment , zaciągaj do sklepu z ciuszkami dla małych dzieci
Napisano 08 grudnia 2011 - 20:45
Moge sobie wyobrazic. Bo nie wiem co by bylo gdyby maz nie chcial, a ja bardzo. Na szczescie obaj pragnelismy dziecka rownie mocno.nikus, to najgorsze jak jedno chce a drugie nie... Taka katorgia jak dla mnie
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 12 grudnia 2011 - 20:11
Ufff... u nas jest tak samo. oboje pragniemy dzidziusiaMoge sobie wyobrazic. Bo nie wiem co by bylo gdyby maz nie chcial, a ja bardzo. Na szczescie obaj pragnelismy dziecka rownie mocno.
Oj nie, to też może go zezłościć bardziej więc nie ryzykowałabymzaciągaj do sklepu z ciuszkami dla małych dzieci
Napisano 12 grudnia 2011 - 20:18
chyba ze niepokalane poczecienie wystarczy tylko jedno
My oboje chcielismy
i sie doczekacie pewnie juz niedługooboje pragniemy dzidziusia
Napisano 12 grudnia 2011 - 20:24
i robicie już coś z tym?oboje pragniemy dzidziusia
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 12 grudnia 2011 - 20:31
Taaaa... Mój ostatnio stwierdził, że rozumiałby te moje zmiany nastrojów jakbym w ciaży była, a nie teraz. powiedziałam, ze może jestem, a On "Chyba z wiatrem"... Taaa... ten wiatr leży obok mniechyba ze niepokalane poczecie
Ekhm... Na razie jest "smakowanie cukierka przez papierka"i robicie już coś z tym?
czy jeszcze się wstrzymujecie?
Napisano 14 grudnia 2011 - 08:49
No tak, bo bys sie jeszcze w sukienkę ślubną nie zmiesciłaNa razie jest "smakowanie cukierka przez papierka"
Życze Wam, żebyście mieli dzidziusia wtedy kiedy będziecie chcieli i nie bedzie żadnych problemów
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 14 grudnia 2011 - 10:52
Hmmm... To chyba najmniejszy problem bo przymiarka na początku sierpnia więc by ją poszerzyliNo tak, bo bys sie jeszcze w sukienkę ślubną nie zmiesciła
(Nie)dziękujemyŻycze Wam, żebyście mieli dzidziusia wtedy kiedy będziecie chcieli i nie bedzie żadnych problemów
No ale. PRAGNIEMY dzidziusia oboje tak samo albo nawet Narzeczony bardziej
Napisano 14 grudnia 2011 - 16:09
Rozłożył mnie ten tekst na łopatki"smakowanie cukierka przez papierka"
Anonimka, normalnie bym się wzruszyła jak to czytałam.
To piękne, że chcecie oboje tego samego i się zgadzacieNo ale. PRAGNIEMY dzidziusia oboje tak samo albo nawet Narzeczony bardziej
Jestem przekonana, że jak już się zabierzecie 'do roboty' pójdzie szybciutko
Napisano 16 grudnia 2011 - 14:48
więc na pewno będziecie go miećUfff... u nas jest tak samo. oboje pragniemy dzidziusia
aż miło czytać takie słowaWiemy, ze najwyższy czas na to. kochamy się, chcemy założyć rodzinę. Wiadomo, że może nie będzie łatwo ale DAMY RADĘ. Zrobimy wszystko aby dziecku nic nie zabrakło. Sobie odejmę aby tylko dziecko miało.
Napisano 18 stycznia 2012 - 20:13
Sajurii wiesz co jest najśmieszniejsze że o ma chęci ... ale na gadaniu się kończy niby planuje i by chciał ale sam tematu nigdy nie zacznie... nie chodzi o dzieci tylko o mieszkanie bo co do dzieci to ostatnio powiedział że jak zamieszkamy razem to wszystko przyśpieszymy bo on też chce dziecko mieć.
Szkoda gadać do 30stki mam czas.
czyli może nie dojrzał do tego aby razem zamieszkac. A to ze mowi iz dziecko chce miec. Moze i chce, ale nie teraz. Kiedys. I wcale mu sie nie dziwie.
Napisano 18 stycznia 2012 - 20:32
Też Mu się nie dziwię. Krówko jesteście jeszcze bardzo młodzi, na podejmowanie pewnych decyzji w tym kierunku macie jeszcze czas. Ty może jesteś gotowa na macierzyństwo ale Twój partner jeszcze nie więc trzeba poczekać cierpliwie aż i On do tej decyzji dojrzeje, a na pewno to nastąpi wcześniej czy później...Moze i chce, ale nie teraz. Kiedys. I wcale mu sie nie dziwie.
Napisano 18 stycznia 2012 - 20:55
Napisano 18 stycznia 2012 - 21:30
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 18 stycznia 2012 - 22:30