Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kiedy czas na dziecko?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
569 odpowiedzi w tym temacie

#261 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 stycznia 2009 - 21:20

po 5 latach znow wracac do pieluch i nieprzespanych nocy

właśnie. moja mama miła róznice miedzy pierwszym dzieckiem a drugim 15 miesięcy i powiedziała ze przez kilka miesiecy było trudno ale potem nie załowała ze tak wyszło.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#262 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 18:13

ja chciałabym zajść w ciąże mając gdzieś 21-24 lata. ja bym chciała mieć między dzieciaczkami odstęp 3-4 latek;)
Dołączona grafika

#263 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 22 marca 2009 - 10:47

Koledze Krzyska urodziła się córa ostatnio i on tak w pewnym momencie mówi do mnie " wiesz zazdroszcze Emilowi tej córeczki " <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span> az mnie zatkało bo jeszcze nigdy oficjalnie się az tak nie przyznal , że chciałby

Poza tym jak go czasami pytam " a jak bedzie plakalo w nocy to nie bedzie Ci przeszkadzac" a on " nie bo to moje dziecko "

Wiec nie pozostaje nic innego jak sie o to dziecko po slubie postarać :lol: :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#264 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 marca 2009 - 11:07

Wiec nie pozostaje nic innego jak sie o to dziecko po slubie postarać :lol: :lol:

a slub juz niedlugo :lol:
TO slodkie jak ci nasi chlopcy mowia o dzieciach nie ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#265 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 22 marca 2009 - 11:26

TO slodkie jak ci nasi chlopcy mowia o dzieciach nie

oj tak prawda prawda mozna sie wzruszyć <dreams></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#266 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 marca 2009 - 17:24

TO slodkie jak ci nasi chlopcy mowia o dzieciach nie

bardzo slodkie:) Moj W juz bychcial ale jeszcze mam rok szkoly wiec narazie staramy sie nie miec bobasa ale on by strasznie chcial:) zazdrosci siostrze swojej i kumplom ktorzy juz maja:)

#267 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 23 marca 2009 - 08:46

Ja sobie ostatnio myślę, że też bym chciała. Ł. też lubi dzieci, uwielbiam patrzyc, jak bawi się ze swoją chrześnicą. Szkoda, że musimy jeszcze poczekac... dużo myślę o dziecku, aż po nocach mi się bobasy śnią :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#268 Mamakreatywna

Mamakreatywna
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 02 kwietnia 2009 - 14:59

mysle ze napewno trzeba myslec o swojej sytuacji finansowej... czy stac cie na dziecko

#269 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 03 kwietnia 2009 - 12:11

Dla mnie też jest ważna sytuacja finansowa. Ja się jeszcze nie czuję finansowo, teraz dziecko dla mnie było by ogromnym kłopotem, w ogóle nie jestem na nie gotowa.

<ookk>

#270 Nielegalna

Nielegalna
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 13 maja 2009 - 12:28

Sama nie wiem czy kiedyś będę gotowa na dziecko.

Jeśli już to muszę mieć odpowiednia sytuację finansowe, zmienic mieszkanie, bo mam tylko dwa pokoje, muszę być psychicznie gotowa.

Jeśli już zostanę matka to tylko jednego dziecka, noc chyba, ze mi się bliźniaki urodzą

#271 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 16 maja 2009 - 14:22

nas jeszcze nie stac na dziecko :roll: i to jest ten ból :-( ale gdybysmy wpadli to nie byloby problemu, jakos bysmy sobie poradzili...
Nielegalna, dwa pokoje to mało? Jak dla mnie wystarczajace. A na pewno ilosc pokoi moim zdaniem nie jest wyznacznikiem mojej gotowosci na dziecko. No ale to kwestia indywidualna, kazdy chce by jego dziecko mialo sie dobrze...

Ja mam nadzieje, ze juz za dwa latka cosik zmajstrujemy :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#272 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 16 maja 2009 - 14:24

moim zdaniem moj P.powinien juz miec dziecko :mrgreen: no, ale, ze padlo na mnie i z nim jestem to jeszcze troche poczeka, ja t chyba bym chciala dopiero jak skoncze studia czyli tak za 3 latka, ale co bedzie pokaze czas
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#273 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 24 maja 2009 - 19:10

ogolnie rzecz biorac bardzo chcialabym juz byc w ciazy i w niedalekiej przyszlosci miec dziecko

ale realia sa niestety inne i nie pozawalaja mi na to niestety
szkola praca
nie wiem juz co wazniejsze
czuje ze teraz bylby dobry czas ale niektore czynniki mnie ograniczaja
:roll: <bezradny></span>

#274 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 24 maja 2009 - 19:28

Olciiia, zawszwe bedzie cos ograniczac ;-)

#275 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 24 maja 2009 - 20:24

WweronikaA, wiesz co wolalabym np wpadke teraz bo w sumie fajnie by bylo i wtedy nie byloby juz rozmyslania

ale z drugiej strony fajnie byloby po slubie ale to inny temat ;-)

#276 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 24 maja 2009 - 20:35

Chcialabym juz byc mamą ... tyle ze pewne sprawy mnie hamują. Jak tylko przestaną, biore sie za dzieci :lol:

#277 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 24 maja 2009 - 22:02

Asiulek, Olciiia, no ja mysle:) poukladacie wszystko i do roboty!! :mrgreen:

#278 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 25 maja 2009 - 06:05

Olenia, widze ze instynkt sie wlacza lub juz wlaczyl ;-)
Wlasnie ostatnio o tym na bejbi.net pisalysmy, ze zawsze zostanie cos, co bedzie powstrzymywalo przed ta decyzja a pieniedzy nigdy nie bedzie za wiele. Bo taka jest prawda. Rozmawialas z T. ? Szkole tez da sie pogodzic z macierzynstwem. Praca, to juz wiadomo ze sie ja na pewnym etapie przerywa.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#279 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 25 maja 2009 - 07:55

madzia, dokladnie tak jak piszesz dla mnie mogloby to nastapic zaraz naprawde czuje ze dalabym rade i ze tego juz chce
ale T. wlasnie jest malym problemem w sumie z nim jeszcze na takie tematy nie rozmawialam bo zawsze bylismy zdania ze po slubie a tu zareczyn jeszcze nie bylo.... :roll:

ale pogadam z nim o tym bo ciekawa jestem jego zdania na ten temat
nie chce byc stara matka :->

#280 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 25 maja 2009 - 10:13

hm... no to widze ze nie tylko moj instynkt sie wlaczyl...
ja narazie stoje w miejscu... to znaczy instynkt jest nie ma co tego ukrywac ale ani nie zmalal ani sie nie powiekszyl... narazie wytrzymuje... nie wiem jak dlugo...
chcialabym poukladac pewne sprawy a potem zajac sie majsterkowaniem dzieci... i pewnie tak bedzie..
zdaje sobie sprawe z tego ze zawsze moze mi cos stanac na przeszkodzie... ale mysle ze kiedy zrealizuje te glowne zadania jakie sobie obralam to postramy sie o dziecko....
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”