Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kiedy czas na dziecko?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
569 odpowiedzi w tym temacie

#221 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 20:10

To jest chyba cudowne uczucie kiedy faccet twojego zycia mowi ci ze chce miec z Toba dziecko... <serduszka></span> <dreams></span>
To jest dla mnie cos niesamowitego ja z dwoch kochajacych sie ludzi powstaje inny, to jest cos wspolnego nic piekniejszego nie ma na swiecie....
i to czekanie na przyjscie dzidzi....
ale sie rozmarzylam.....

Calineczko gratuluje :-D -szczesciaro Ty nasza ;)

#222 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 20:14

Olciiia, dokładnie, świetnie to ujęłaś, Calineczko to wielkie szczęście!
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#223 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 21:20

Powiem Wam jedno warto uslyszec to z ust faceta kiedy nie jest wymuszone ( podobnie jak z oswiadczynami)

Olciia Ty to pewnie Krzycha w roli tatusia nie możesz sobie wyobrazic ........
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#224 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 21:52

calineczka, Powiem Ci ze wrecz przeciwnie, wiesz co ja nigdy nie mialam pazura i chyba lubie bardziej ludzi spokojnych i milych a nie zadziornych... ;)
a Krzysiu wlasnie zawsze byl taki mily i bilo od nigo dobro, lubil pozartowac ale zawsze widzialam ze nie jest taki jak inni faceci wiesz co lubia zarywac np. imiennik z pracy ;/

kurde no gadam ale i tak nie przekaze tego co bym chciala chce przez to wszystko powiedziec ze zawsze wiedzialam ze jak bedzie mial dziewczyne to bedzie dla niej wspanialym facetem i za to go lubilam...

ja mysle ze sprawdzi sie w tej roli
mam nadzieje ze mnie zrozumialas :P

#225 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 10 lipca 2008 - 21:56

mam nadzieje ze mnie zrozumialas :P

pewnie , że zrozumiałam
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#226 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 00:03

ehhh tak czytam o tych dzieciach...patrze na te pociechu kurcze na dworzu w wozkach...chcialabym miec takie malenstwo...takie sliczne dzieciatko...ale moj wiek jeszcze nie jest odpowiedni na takie wyzwanie...:( szkoda...dziecko to cos pieknego...

#227 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 08:01

ale moj wiek jeszcze nie jest odpowiedni na takie wyzwanie...

dobrze , że sama zdajesz sobie z tego sprawę ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#228 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 11:04

Mysle ze odpowiednia pora jest przy odpowiednim partnerze :-> i oczywiscie trzeba byc gotowa psychicznie.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#229 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 11:20

krowka17, jeszcze Ci sie 20razy zdanie zmieni:)

Tez bym chciala, ale wiem ze jeszcze poczekam kilka lat..

#230 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 14:22

krowka17, jak bylam w twoim wieku to tez chcialam miec takie slodkie malenstwo :-P ale z wiekiem mi przeszlo... im wiecej mam lat, tym bardziej sie tego boje :roll:

#231 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 14:31

a ja gdybym zaszła teraz w ciążę to wcale nie byłabym załamana
ja wiem... szkoła itd , mogę dokończyć ją później
kasa itd > jest ;-)

Psychika> gotowa w sumie... ;-)

nie byłabym załamana, bo dziecko nie jest czymś złym, dziecko byłoby tu owocem miłości , wiem, że przypadkiem, ale tylko w czasie, bo i tak .. chciałabym mieć dziecko z Radkiem.. tzn.. chciałabym żeby był ojcem moich dzieci.. naszych.. nie wiem jak to powiedzieć ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#232 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 08:33

nie wiem jak to powiedzieć

dla mnie wszystko jasne ;-)

calineczko - świetna wiadomość :-) rok i do dzieła ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#233 Rodzynka

Rodzynka
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 09:35

Ja w sumie nie jestem jeszcze gotowa, nie na tym etapie życiowym na którym teraz się znajduję. Jak dla mnie dziecko, to duża odpowiedzialność..., ale z pewnością wiem kiedyś na to przyjdzie czas. <bejbi3></span>
Dołączona grafika

#234 Pianka

Pianka
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 września 2008 - 23:01

Wiecie w czym jest problem? W tym że na dzieci nigdy nie jest dobry czas, bo najpierw sie trzeba dorobić, potem wyszaleć, potem zrobić karierę w firmie a potem... jest juz bardzo późno... <bezradny></span>

#235 Maniunie83

Maniunie83
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 18 września 2008 - 10:12

witam. moja 1 corcia urodzila sie gdy bylam pare miesiecy przed 22 narodzinami. gdy bylam w ciazy i gdy juz chodzilam z coreczka na spacery ciagle ludzie sie patrzyli na mnie jak na jakas patologie- wygladam ciut mlodziej niz mam. dla mnie to dziwne. kiedys byly czasy gdy wychodzilo sie za maz majac 16-17 lat. ilosc dzieci nie mowila o tym czy to patologia czy nie. nawet przeciwnie- majac duzo dzieci (nie mowie o 10 hehe) myslalo sie raczej jacy sa szcesliwy nic tak jak teraz- pewnie nie stac ich na kondony ;/ druga corcia przyszla rok pozniej wiec mialam niecale 23 lata. oczywiecie studiownaie moje poszlo gdzies hehe chocia znie musialo- mooja mama gdy urodzila mojego brata opuscila zaledwie kilka dni - na porod i po porodzie - no ale wtedy bylo latwiej ze zlobkami i przedszkolami albo babciami. mam teraz 25 lat i 3-2 letnie coreczki. gdy pojda do skzoly bede miala niecale 30 i najgorszy okres za soba i czas dla siebie :) moje rowiesniczki o dzieciach najczesciej chca wlansie po 30 - wtedy one beda w pieluchach a ja ??? wiadomo :) oczywiscie pomijam przypadki keidy wiele lat ludzie staraja sie o dzieci i nie wychodzi

#236 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 18 września 2008 - 10:19

A ja bym też się nie przejmowała gdym teraz była w ciązy, i nawet specjalnie za bardzo nie przykładamy się do tego żeby uważać, żeby nie wpaść...co ma być to będzie, kochamy sie tak jak mamy na to ochotę, najczęściej bez zabezpieczenia, i mój jedyny lęk to tylko rodzice... bo dla nich zawsze na wszystko jest za wcześnie <bezradny></span>

#237 Maniunie83

Maniunie83
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 18 września 2008 - 12:12

ja sie strasznie balam reakcji taty. niepotrzebnie :) nie skakal z radosci ale tez nie krzyczal. przemyslal to pare dni a potem cala ciaze byl zainteresowany moim stanem zdrowia, ogladal zdjecia usg, chcial pierwszy znac plec dziecka, podczas porodu czekal 12 godzin na korytarzu w szpitalu !!! i jedna jak i druga wnusia to jego oczka w glowie- tak samo jak jeszcze 2 wnukow w tym smaym praktycznie wieku :)

#238 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 25 października 2008 - 16:44

W ciaze zajde wtedy , kiedy bede na to gotowa psychicznie i fizycznie. Wiek nie ma tu nic do rzeczy mysle.
Znam kobiety które zaszły w ciaze majac lat 16 a są o niebo lepszymi matkami, niz te które zaplanowały ciaze i urodziły po 30.

Mysle, ze na dziecko szybciej niz za 3,4 lata nie bede gotowa, ale nie wiem jak mi zycie to ułozy .
Wiadomo , ze chcialabym skonczyc studia, byc na swoim , zarabiac wlasne pieniadze, nie byc uzalezniona od partnera i jego pieniedzy / mieszkania.

#239 Baby Love

Baby Love
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 28 października 2008 - 15:47

A ja bym chciała miec niedługo dziecko, postanowiliśmy z narzeczonym, z którym za dwa i pół miesiąca biorę ślub, że za jakieś dwa , trzy lata będzie pora na maluszka :) No i obiecuję sobie, że będę cudowną matką ale jak będzie czas pokaże :)

#240 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 11:53

Ja mówiąc szczerze dopiero niedawno zaczęłam w ogóle odczuwać instynkt macierzyński.
Jeszcze jakiś czas temu nie widziałam co ja mam robić z małym dzieckiem.
Ale myślę , że jeszcze trochę czasu za nim sama się zdecyduję.
A.