Z archiwum X - zjawiska paranormalne
Napisano 12 sierpnia 2009 - 06:38
a druga historia to moja mama znała kobiete , która na cos chorował i w szpitalu stwierdzono zgon. wywiezli w miejsce gdzie sie przygotowuje zwłoki do pochówku i ona zaczeła cos móiwć , facet , który tam był z tymi trupami to wyleciał z krzykiem. Kobieta jeszcze wiele lat zyła , tylko został jej czesciowy niedowład ręki.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 12 sierpnia 2009 - 07:08
Tez slyszalam wlasnie jak nie jedna z was historie, ze ktos zostal pochowany za zycia... ponoc jak zmarla corka pewnej kobiety, jej sie co noc snila corka, probojaca jej cos powiedziec... byly to sny meczace, wiec kobieta po 3 dniach blagala, aby odkopac grob... dziewczynka sie udusila, praktycznie nie miala paznokci, na trumnie widac slady drazenia paznokciami...
Napisano 12 sierpnia 2009 - 09:11
Napisano 12 sierpnia 2009 - 09:16
Ale czytając tu niektóre, część z nich się powtarza, tyle, że dodano jakiś tam szczegół. Więc tak sobie podchodzę scpetycznie :]
Napisano 12 sierpnia 2009 - 22:07
Ja to słyszałam o chłopcuponoc jak zmarla corka pewnej kobiety, jej sie co noc snila corka, probojaca jej cos powiedziec... byly to sny meczace, wiec kobieta po 3 dniach blagala, aby odkopac grob... dziewczynka sie udusila, praktycznie nie miala paznokci, na trumnie widac slady drazenia paznokciami...
Napisano 13 sierpnia 2009 - 17:30
Napisano 13 sierpnia 2009 - 17:33
no i ktoś kto opowiedział pierwszy tą historię właśnie ją spaliłponoc ten demon był w bułce którą zjadła
Napisano 17 sierpnia 2009 - 18:14
ja też słyszałam taką historię i nie jestem pewna,czy przypadkiem nie jest ona opisana w książce "Życie po życiu"wydaje mi się,że pisano o tym dawno temu w gazetach,ale nie mam pewności
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 29 sierpnia 2009 - 10:52
Napisano 21 października 2009 - 09:56
Napisano 21 października 2009 - 10:12
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 22 października 2009 - 14:49
to pewnie dreszcz poczułyscie"Oj cos czuje, ze nie bardzo chcecie. Prawda Kasiu? Agnieszko?". Usmiechnal sie i poszedl. My w szoku, bo ani nie mialysmy zadnych identyfikatorow, ani nie zwracalysmy sie do siebie z kolezanka po imieniu, a lista pielgrzymow byla wraz z pielgrzymami, ktorrzy mieli byc za kilka godzin.
Napisano 22 października 2009 - 15:35
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 18 listopada 2009 - 14:08
na drugi dzień jechalismy tamtedy ze sklepu. dowiedzielismy sie ze pare lat temu zginela tam na drodze dziewczynka, zostala potracona..
Mamy zdjecia tablickzi ktora tam wisi. Szukalismy w internecie cyz pisze cos ot ym wydarzeniu ale nic nie bylo ..
Oczwiscie ja i jeszce jedna dziewczyna jestesmy blondynkami. Nastrasyzli ans ze to pewnie znak haha
Noc mialam nieprzespana.. plakalam.. bo sie tak balam .
Napisano 19 listopada 2009 - 18:11
. dowiedzielismy sie ze pare lat temu zginela tam na drodze dziewczynka, zostala potracona..
no ja jak to czytam to mnie dreszcz przechodziNoc mialam nieprzespana.. plakalam.. bo sie tak balam .
Napisano 19 listopada 2009 - 20:58
Bałam sie nawet spac od strony podłogi .. tylko musiałam spac od strony ściany..
Chcieliśmy iść nawet zapalić świeczke tam na tym miejscu .. ale był juz powrót do Polski to trzeba było sie pakować żegnac itp.
Jedynie to sie pomodliłam za nia.
Napisano 19 maja 2011 - 18:10
Napisano 19 maja 2011 - 21:16
Ale raz jak mi się w środku nocy drzwi od pokoju same otwarły to aż podskoczyłam i zaczęłam krzyczeć i Ł. budzić
Okazało się, że ściany się minimalnie kurczą czy coś tam jak się pora roku zmienia, a i do tego mamy krzywo mieszkanie, więc to też na pewno nie duchy
Traktujemy takie rzeczy z przymrużeniem oka raczej
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 19 maja 2011 - 21:23
Ł. jak coś gdzieś szczęknie, spadnie, zgrzytnie to mówi: "Wypier***** albo dołóż się do czynszu"
To jest super metoda! Lepsza niż wszystkie egzorcyzmy