Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

czary , mary ....;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
78 odpowiedzi w tym temacie

#41 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 22:44

hehe magia liczb :)

a co powiecie na to, szczerze to mnie wcielo jak przeczytalam...

Jan Paweł II - Papież -
Papiez kiedy umarl mial 85 lat [8+5=13] Godzina smierci: 21:37 [2+1+3+7=13] Data smierci:02.04.2005 [0+2+0+4+2+0+0+5=13] Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu [9+3+0+1=13] Zmarl w 13 tygodniu roku. JAN PAWEL DRUGI - 13 liter
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#42 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 22:49

ja horoskopy czytam, ale nie wierze w nie. Moze jakbym miała zrobiony indywidulany horoskop to moze bym sie nad nim dłuzej zastanowiła , choc pewnie do końca bym nie uwierzyła. czasem mysle aby z ciekawosci iśc do wrózki <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#43 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 10:27

Ja horoskopy czytam,ale nie wierze w nie..
W sumie czasem to mi się sprawdza co jest w horoskopie-ale nie zawsze.

#44 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 10:41

W sumie czasem to mi się sprawdza co jest

oni piszą tak ogólnikowo w tych horoskopach, żeby jak największej ilości osób się zgadzało. Bo przecież jak napiszą "to będzie miły dzień" dla koziorożca to połowie koziorożców się sprawdzi :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#45 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 13:38

ja miałam po wakacjach indywidualną wróżbe i zaczyna się powolutku po części sprawdzać ;-)

wogole zaczęłam od paru miesięcy oglądać pewien program ezoteryczny i naprawde mądre rzeczy w nim opowiadają nie tylko o samych horoskopach ale o astropsychologii i szczerze powiem, ze zagłębiam się w to coraz bardziej jak wolny czas pozwala ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#46 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 22:03

Jan Paweł II - Papież -
Papiez kiedy umarl mial 85 lat [8+5=13] Godzina smierci: 21:37 [2+1+3+7=13] Data smierci:02.04.2005 [0+2+0+4+2+0+0+5=13] Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu [9+3+0+1=13] Zmarl w 13 tygodniu roku. JAN PAWEL DRUGI - 13 liter

takie trochę przerażające

#47 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 23:46

dla mnie wymyślone na siłę ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#48 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 10 stycznia 2009 - 23:58

ja czytam horoskopy ale tak żeby do końca w nie wierzyć to nie wierze
Dołączona grafika

#49 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 stycznia 2009 - 00:09

ja zawsze jak brałam jakąś gazete to własnie przegladałam horoskop, ale czytałam i zapominałam , ateraz nawet nie czytam.
Na ten rok w jedny wyczytałam ,ze bedzie bardzo zły i nic nowego sie nie zmieni , w innym ze na płaszczyznie zawodowej super , a jeszcze w innym , ze zmiany w zyiu osobistym :-) I w co tu wierzyc ? w przeznaczenie :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#50 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 11 stycznia 2009 - 00:13

ja zawsze jak brałam jakąś gazete to własnie przegladałam horoskop, ale czytałam i zapominałam , ateraz nawet nie czytam.
Na ten rok w jedny wyczytałam ,ze bedzie bardzo zły i nic nowego sie nie zmieni , w innym ze na płaszczyznie zawodowej super , a jeszcze w innym , ze zmiany w zyiu osobistym :-) I w co tu wierzyc ? w przeznaczenie :-)

no własnie w każdym horoskopie pisze inaczej wiec gdybyśmy mieli wierzyć we wszystko co tam piszą to byśmy chyba zwariowali :lol:
Dołączona grafika

#51 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 11 stycznia 2009 - 14:12

Ja czytam horoskopy dla czystej rozrywki. w jednej gazecie co tydzień piszą, że mój związek przyżywa kryzys i się rozpadnie... tydzień w tydzien to samo <bezradny></span> a w związku dzieją się same dobre rzeczy i na nic nie narzekam... czasami faktycznie coś się pokrywa z rzeczywistoscią ale to pewnei czysty przypadek.
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#52 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 28 marca 2009 - 12:49

zaczełam kontynuować nauke o tarocie :-P - jak czas na to pozwala i w wolnych chwilach czytam dużo o tym bo mnie to zaczyna ciekawić coraz bardziej...
narazie opanowałam wróżby na kartach klasycznych...tak więc chyba mnie to wciąga.. fajna sprawa :-)

#53 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 marca 2009 - 12:53

Donn, widzę,że mamy podobne zainteresowania ;-) choć ja ostatnio porzuciłam naukę w tym temacie :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#54 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 18 kwietnia 2009 - 22:35

W horoskopy ciezko mi uwierzyc bo tak jak poprzedniczki uwazam ze pisze sie je dla wszystkich ludzi spod tego samego znaku, ale kiedys musze sie przyznac ze odwiedzilam pewna starsza koiete..... nie wierzylam dopoki nie uslyszalam co chciala mi przekazac. Mysle ze niektore osoby maja dar spojrzenia w glab duszy
Jak wyszlam to czulam jakby mi wlosy staly deba.............. :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#55 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:00

Donn, Tilia, o no prosze fajne zainteresowanie
powiem tak ja do tej pory troche boje sie tej sfery
bardzo chcialabym sie dowiedziec czegos o swojej przyszlosci ale strach ciagle mnie od tego odpycha

Donn a co cie do tego sklonilo?

#56 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:59

Donn a co cie do tego sklonilo?

po obejrzeniu pewnego programu ezoterycznego..

Magia kart to coś nie codziennego i nie każdego to interesuje..myśląc, że to bzdury... a mnie ta dziedzina zaczyna wciągać.. (takie małe hobby powiedzmy)
Najlepiej na początku nauczyć sie kart klasycznych...bo poźniej lepiej jest z interpretacją innych kart - tych trudniejszych. Ale taki zestaw kart kosztuje dużo... Na to mogą sobie pozwolić profesjonaliści co zajmują się tym od lat...

Do wróżenia najprostrzym sposobem jest wyłożenie trzech kart. Pierwsza karta to nasza przeszłość, druga - teraźniejszość a ta trzecia to nasza przyszłość..
Zależy od zadania konkretnego pytania i na znaczenie danej karty i dobrze ją zinterpretować.. ot i to cała filozofia :-P
oczywiście podałam najprostrzy układ... bo układy są mniej i bardziej skomplikowane

powiem tak ja do tej pory troche boje sie tej sfery

dlaczego?

#57 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 kwietnia 2009 - 19:17

dlaczego?

boje sie po prostu spojrzec w swoja przyszlosc
boje sie tego ze cos moze tam byc takiego co mnie przerazi i nie da dalej spokojnie zyc

nie masz czegos takiego?

#58 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 10:45

moja ciotka wrózyla z kart.Tak dla zabawy mi powrózyla i wszystko sie spelnilo!!!!
Dokladnie wszystko!Czy to moze byc zbieg okolicznosci?Niewiem!
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#59 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 17:20

dla mnie wymyślone na siłę ;-)

moze i wymyslone na sile ale jednak wszedzie jest 13 :-P
mnie kiedys przerazilo to ze urodzilam sie 9 stycznia a tego samego dnia urodzil sie ten koles co wlasnie postrzelił Papieża... moze to jakis znak! ha ;P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#60 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 18:07

mnie kiedys przerazilo to ze urodzilam sie 9 stycznia a tego samego dnia urodzil sie ten koles co wlasnie postrzelił Papieża... moze to jakis znak! ha

nie sadze,gdyby to byl jakis znak pewnie juz dawno bys kogos zatlukla!Data jak kazda inna i pewnie wielu zloczynców przyszlo tego dnia na swiat,ale i ludzi dobrych,moze nawet swietych? <31></span>
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika