Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Spodnie, sukienka czy spódnica - nasze preferencje

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
201 odpowiedzi w tym temacie

#101 Avesti

Avesti
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 23 kwietnia 2013 - 13:58

W zimę zdecydowanie spodnie ,wiosną oraz latem- sukienka. Spódnic nie preferuję,są długie i jakoś nie widzę się w nich,nie są w moim stylu oraz guście.

#102 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 20:28

Spodnie dla wygody,ale przyznam,że podoba mi sie moda lat 30 stych .Te niezwykle sukienki,pończochy i bardzo kobiece fryzurki. :mrgreen:

#103 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 07:49

Ja spodni dawno nie nosilam, jeśli już to legginsy, a ostatnio mam manię na spódnice i sukienki, non stop przy ładnej pogodzie noszę. :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#104 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 07:51

Ja noszę głównie dżinsy, ale jak jest gorąco to długie spódnice. Nie mam sukienek (no poza tą jedną weselną) i nie mam ani jednej krótkiej spódnicy.

Każdy z nas urodził się ateistą

#105 Raspberry

Raspberry
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 09:22

Ja chodze w spodniach ze wzgledu na to, ze tak jest mi najwygodniej w pracy. ;-)
4.09.2010 * 29.12.2012 * 20.07.2013

#106 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 11:23

ja lubię generalnie chodzić w spodniach ale jak jest lato to zdecydowanie wolę spódniczki a jeszcze bardzo sukienki na które mam okropną faze i w przeciągu ostatniego miesiąca kupiłam 3
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#107 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 czerwca 2013 - 11:40

Odkąd zrobiło się ciepło noszę spódnice i sukienki, ewentualnie legginsy. Zawsze tak mam, że w ciągu lata nie zakładam spodni, a w ogóle dżinsy leżą , gdzieś głęboko w szafie :-P Jeszcze zdążę się ich nanosić jesienią i zimą.

#108 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 11:48

A ja zasuwam na razie w spodniach, czasem w shortach... bo nie mam spódnicy wyjściowej :shock: że o sukience ie wspomnę.

Wczoraj mierzyłam kilka ale żadna mi nie podeszła. Będę w galerii jakiejś wypaśniejszej to muszę się rozejrzeć. Bo kobieta powinna mieć sukienkę ;)

#109 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 20:09

sukienki na które mam okropną faze i w przeciągu ostatniego miesiąca kupiłam 3

o tak te czesc garderoby to bym tylko kupowala i kupowala. uwielbiam sukienki , dlateg wkurza mnie to ze teraz jest tak zimno

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#110 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 21:28

Ja od dawna głównie spodnie, choć dwa lata temu coś się ruszyło w kwestii spódnicowo-sukienkowej :P i mam ich teraz całkiem sporo.

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#111 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 21:56

Ja jako słaba fanka spódnic nabyłam w tym sezonie aż 3 :shock: rozkloszowaną z lumpka, maxi i z przedłużonym tyłem i.... nawet je noszę :lol:
Kiecek takich fiu fiu letnich do polatania za bardzo nie posiadam, ale nic mnie jakoś nie urzekło :->
Jednak szorty z jeansu są na pierwszym miejscu :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#112 marybloodymary

marybloodymary
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28 czerwca 2013 - 13:16

Ja chyba wkroczyłam właśnie w jakiś buntowniczy okres, bo w ogóle nie mam ochoty na noszenie spódnic i sukienek, pod ciężarem których uginają się półki w mojej szafie. Teraz tylko spodnie, a w ciepłe dni - szorty pod każdą postacią.

#113 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 11:39

ja teraz coraz częściej smigam w sukienkach i spódniczkach :)

#114 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 19:38

ja preferuję wszystko, choć w lecie bardziej spódnice i sukienki.

<ookk>

#115 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 17:43

Latem zawsze przewiewne sukienki, w pozostałe pory roku niestety, zawsze wyłącznie spodnie, bo i ciepło i wygodnie,a do tego bluzeczki, bluzki, sweterki itd. :)

#116 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 18:43

Ja przeważnie chodzę w spodniach. Teraz gdy jest ciepło preferuję krótkie spodenki. Lubię też ubrać spódniczkę, wtedy czuję się bardzo kobieco. :)
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#117 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 22:22

kocham sukienki , staje sie chyba nalogowym posiadaczem sukienek <umieraam></span> w ciagu tygodnia kupilam na allegro 4 :-) nie wrzucilam fotek , bo nie wiem czy w zakuchy czy second-hand , bo wszystkie uzywane :-)
spodnice mnie tak nie rajcuja jak sukienki , choc z moja figura sukienka to nie zawsze dbry pomysl. :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#118 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 10:09

W tej chwili jest tak gorąco, że nawet i w cienkiej sukience nie da sią wytrzymać,a w tzw "ciucholandach" czasem coś wypatrzę dla siebie,jakiś extra ciuszek.Niedaleko mojego miejsca zamieszkania jest taki "sklep",towar przywożony z Londynu, czasami zupełnie nowiutkie z metkami.:)

#119 Avesti

Avesti
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 04 września 2013 - 10:40

Podczas lata zdecydowanie lekkie i zwiewne sukienki,a to dlatego że są po prostu wygodne,plus oczywiście dzięki temu jest nam chłodniej. Zimą natomiast preferuję spodnie,sa najbardziej praktyczne.

#120 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 04 września 2013 - 12:18

Ogólnie bardziej lubię spodnie i jakoś lepiej się w nich czuję. Natomiast jak teraz latem były takie upały to przekonałam się do lekkich, zwiewnych spódniczek.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif