@krowka17, jeśli są kryjące i kobieta szczupła to nic nie widać i nie wydaje mi się żeby to było "tanie" albo śmieszne.
Można przesadzić, ale nie generalizuj...
Napisano 06 marca 2014 - 12:29
Jesli chodzi o leginsy,to według mnie fajnie w nich wygladają szczupłe dziewczyny.Jak ma sie odpowiednią figurę,to bez roznicy,czy one są połyskujace,czy wzorzyste.Tak mi sie wydaje.Bo nie wyobrazam sobie tęższej dziewczyny w takim stroju i do tego krótka bluzeczka ![]()
Osobiście nie lubię leginsów,kojarza mi sie z kalesonami.Wole już jakieś materiałowe spodnie,ewentualnie jeansy.
Użytkownik viola edytował ten post 06 marca 2014 - 12:30
Napisano 07 marca 2014 - 14:36
Ja też wole chodzić w sukienkach i spódnicach, jakoś lepiej się czuje a jeśli chodzi o spodnie to bardziej preferuje różnego rodzaju legginsy ale jeansy też posiadam
Napisano 07 marca 2014 - 14:48
Kiedyś tylko spodnie, nienawidziłam spódnic, a sukienek to już w ogóle. Z czasem przekonałam się do spódnic, a w zeszłe wakacje do sukienek (zawsze myślałam, że wyglądam z nich źle, a wystarczy po prostu dobrać odpowiedni krój) i kupiłam sobie kilka. Już nie mogę się doczekać lata. ![]()
Jeśli spodnie to legginsy, jegginsy, tregginsy - najwygodniejsze.
Napisano 07 marca 2014 - 15:08
Ja wole jakiekolwiek legginsy niż jeansy, bo można poczuć się na luzie.
Napisano 09 marca 2014 - 21:31
Ja nie trawię legginsów - dla mnie to jakby nosić tylko rajstopy
jeszcze jak bluzka jest dłuższa i kobieta zgrabna, to ewentualnie moze być
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 11 marca 2014 - 06:42
Ja legginsy noszę teraz po domu, ewentualnie jak wybieram się gdzieś w plener bardziej aktywnie spędzić czas, dla wygody. A tak to teraz chodzę najczęściej w jeansach, których kiedyś nie znosiłam. Jak zrobi się cieplej, to wskakuję w sukienki i spódniczki, nie mogę się doczekać ![]()
Napisano 15 marca 2014 - 12:22
Jak spodnie to rzadko dżinsy..wole legginsy lub ostatnio często na co dzień noszę dresy, poza tym uwielbiam sukienki, spódnice gorzej mi jest dobrać i mam ich kilka.
Napisano 16 marca 2014 - 23:36
własnie , czuje sie jak z golym tylkiem, ale ostatnio na siłownie sobie ubrałam.
dla mnie to jakby nosić tylko rajstopy
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 marca 2014 - 06:41
Ja wiem, że są wygodne, ale na zewnątrz bym nie założyła - mam jedne do chodzenia po domu.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 17 marca 2014 - 07:33
@Findmysky. Aż musiałam ,,przekopać" internet,bo nie wiedziałam co to jegginsy tregginsy...hehehehee
No i otworzyły mi się oczy ze zdumienia bo ja nie mam rurek tylko właśnie tregginsy...ale jaja... ![]()
A spódnice i sukienki ...też lubię i noszę...pisałam już chyba o tym...chyba się starzeję,bo niegdyś tylko spodnie i spodnie.No i z pamięcią coś nie bardzo ostatnio
Użytkownik gogi edytował ten post 17 marca 2014 - 07:37
Napisano 17 marca 2014 - 07:37
Sukienki <3 mam ich w szafie ok. 20
Napisano 21 marca 2014 - 08:13
Bardzo ciekawe,coś a,la marmurek,czy mi sie wydaje.?.Niech sie wygodnie noszą. ![]()
Użytkownik viola edytował ten post 21 marca 2014 - 08:13
Napisano 26 marca 2014 - 12:21
Fajnie wyglądaja
wyobrażam sobie do tego jakąś zwiewną beżową koszulę i zazdroszczę ![]()
Napisano 04 lipca 2014 - 09:25
ja wole spodnie wygodne;)
Napisano 15 lipca 2014 - 09:08
W weekend w orasay kupiłam świetne spodnie - czarne, eleganckie ale z takiego materiału jak zazwyczaj są alladynki. Mega wygodne i idealne na lato.
Napisano 14 sierpnia 2014 - 06:23
Ja w lato niewyobrażam sobie zycia bez sukienki-przyznam sie, ze jednym z tego powodów jest skacząca waga, w sukience nie jest tak odczuwalna. W ciagu 2 tyg mogę przytć lub schudnąc 10kg-chyba w ten sposób chcę zaoszczedzić sobie flustracji. Jako, że nie mam czasu biegać po sklepach ( 3 etaty ciagne) zamawiam sobie sukienki przez internet. Właśnie zamówiłam sobie jedną z takiej stronki sklepu ...... i czekam na dostawę, sezon sie kończy to i obciżki są...
Użytkownik inqaa edytował ten post 14 sierpnia 2014 - 07:16
Napisano 23 września 2014 - 13:43
Ja uwielbiam spódnice, bo kryją moje nieco szersze biodra. Do sukienek się przekonuje i powoli zapełniaja moją szafę. A spodnie to wygoda ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak ustalić numer księgi wieczystej po adresie lub numerze działki? |
|
|
|
Stomatolog na nfz czy prywatnie |
|
|
|
Pompa ciepła czy piec na pellet |
|