Ja uwielbiam sukienki, a ta ze zdjęcia jest elegancka, akurat do pracy.

Spodnie, sukienka czy spódnica - nasze preferencje
Napisano 07 lipiec 2017 - 12:23
Napisano 19 październik 2017 - 17:35
ooo, a ja mam odwrotne wrażenie właśnie. u mnie w pracy ja chodząca w spodniach jestem w zdecydowanej mniejszości. I w sumie nie przekonuje mnie fakt ze odstaje, ze co dzień widzę te śliczne wzorki i kolorki sukienek i spódnic moich kolezanek, bo ja po porstu nienajlepiej czuje się w sukienkach. Fakt, ze ostatnio moja przełożona miała na bankiecie w firmie taką śliczną sukienkę ze sklepu internetowego /link/ Jest bardzo ładną i zgrabną kobietą więc ta sukeinka zdecydowanie dodała jej jeszcze uroku. Mówie o tej zwiewnej sukience z kwiatami...arla. Namiary na sklep mam, a nóż mi sie zmieni
Napisano 29 październik 2017 - 22:27
Napisano 31 październik 2017 - 11:07
Ja również na zimę wolę jednak spodnie. Jakoś ciepłych getrów nie lubię łączyć z sukienkami
Napisano 26 styczeń 2018 - 13:21
Ja jeśli miałabym wybierać to na pierwszym miejscu będą jednak spodnie, bo tak najczęściej chodzę do pracy i w ogóle Są wygodne i jakoś się przyzwyczaiłam. No i tak jak pisała dziewczyna wyżej - są ciepłe, więc zimą to chyba jedyny słuszny wybór. W kwestii sukienek i spódniczek to wybieram sukienki, ostatnio zamówiłam sobie z...link...jedną bardzo klasyczną i myślę, że będę ją miała na dłużej, bo materiał jest bardzo dobry. Spódniczek nie lubię dlatego, bo nie wiem co do nich dobrać, jaką górę
Napisano 29 styczeń 2018 - 15:37
Do spódniczek założysz śmiało bluzkę z długim rękawem, ewentualnie elegancką koszulę. Moda jest po to by eksperymentować! Więc czemu by nie próbować.
Napisano 13 luty 2018 - 15:22
Ja jestem fanką spodni, są najwygodniejsze. Chociaż mój facet narzeka, że powinnam częściej chodzić w spódnicach lub sukienkach. Czasem jednak lubię odświeżyć mój wygląd i ubrać się inaczej niż zwykle.
Napisano 20 luty 2018 - 12:41
A pamiętacie koszmar lat 90. - spódnica noszona na spodniach?
Sama noszę tylko spodnie, latem szorty. Jestem niska i mam krótkie nogi, źle to wygląda przy każdej długości spódnic (a szkoda, bo takie do ziemi, zwiewne bardzo mi się podobają).
Napisano 18 lipiec 2018 - 17:46
Od dawien dawna preferuję sukienki. Na lato sobie nie wyobrażam w nich nie chodzić! W tym roku udało mi się nawet przez internet kilka fajnych kupić w sklepie Modimoda.pl po promocyjnych cenach, ale ja jak to ja... oprocz tego jeszcze kupilam 2 stroje kapielowe i komplet bielizny tak, zeby faceta troche podniecic
Napisano 23 styczeń 2019 - 13:29
W lato bardzo lubię zwiewne sukienki. W zimie chodzę tylko w spodniach bo jestem okropnym zmarzluchem i ubieram się bardzo ciepło, na cebulkę. Czekam już na wiosnę, gdy będę mogła wyciągnąć ulubione sukienki z szafy .
Napisano 14 kwiecień 2020 - 20:28
Zależy od pory roku zimą zdecydowanie spodnie, a wiosną i latem to spódniczki i sukienki. Ostatnio kupiłam sobie taką boską sukienkę na lato:
.
W sklepie w którym zawsze kupuje dodali nowe marki, głównie końcówki serii, a teraz są one objęte promocją - niektóre fasony są po 300, 500, 700 zł. Jak ja kocham outlety <3 i wyprzedaże.
Napisano 24 maj 2020 - 09:24
NO jak dla mnie mega!
Napisano 27 maj 2020 - 13:03
Mam i spodnie i sukienki. Spodnie oraz ciepłe legginsy preferuję zimą. Albo w sytuacji jak pogoda nie jest dobra. Jest mi w nich cieplej ( a zmarźluch ze mnie pierwsza klasa). Za to od wiosny do jesieni noszą sukienki oraz spódnice. Sukienki są praktyczne bo łatwiej sie ubrać Nie trzeba dopasowywać góry do dołu.
Jesli szukacie dobrych jakościowo ubrań, polecam to miejsce;
Odkryłam je niedawno. Maja tam promocje rzędu 50-70% na wiele dobrych marek. Zastanawialam sie nad taka sukienką maxi na lato:
Napisano 24 listopad 2020 - 22:12
Modne ubrania ale także dodatki takie jak plecaki znajdziemy w sieci. Plecaki http://carpathia.com.pl/ przydadzą się na różne wyjazdy ale i na co dzień.
Napisano 03 grudzień 2020 - 08:57

Napisano 23 listopad 2021 - 12:53
Też uważam, że podstawą garderoby powinny być ponadczasowe ubrania dobrej jakości.
Napisano 02 luty 2022 - 08:22
Ja zdecydowanie wolę sukienki:)Tutaj można przeczytać więcej na temat tego, gdzie można kupować ponadczasowe i modne ubrania http://www.yooki.pl/...ubrania-damskie. Warto się zainteresować, idzie wiosna;)
Napisano 13 kwiecień 2022 - 09:27
Ja bardzo lubię spodnie, choć zawsze mam problem, jak odróżnić męskie od damskich:). Polecam przeczytać ten krótki poradnik na ten temat https://planetawenus...skie-od-meskich. Sama w sumie nie zwracam na to szczególnej uwagi, ale dla kogoś taki podział może być istotny:)
Napisano 05 wrzesień 2022 - 12:41
U mnie albo spodnie albo sukienka, nie przepadam za spódnicami