Miejsca się już mało zrobiło na półkach
U mnie był czas, że półka zaczeła się uginać, więc spakowałam do kartonu i tam muszą czekać na swoje nowe lokum.
Napisano 26 marca 2016 - 19:14
Miejsca się już mało zrobiło na półkach
U mnie był czas, że półka zaczeła się uginać, więc spakowałam do kartonu i tam muszą czekać na swoje nowe lokum.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 21 października 2016 - 12:19
no właśnie, jest problem z tymi ksiazkami i miejscem dla nich w mieszkaniu, dlatego chyba optymalnym rozwiazaniem był by czytnik ebooków ![]()
Napisano 21 października 2016 - 16:37
Książka to jeden z lepszych prezentów jaki można dostać, ponadto ja osobiście jestem zwolenniczką kupwania książek, ponieważ uwielbiam zapach nowo kupionej książki, a także nie mam ograniczeń casowych do jej przeczytania, a zawsze gdy mam ochotę mogę do niej wrócić po raz kolejny:) Moja kolekcja stale się posszerza, choć preferuje kupowanie wersji kieszonkowych, które zmieszczą się do torebki, a pełne wersje ksiązek kupuje zawsze jeśli czytam książki mojego ulubionego autora Guilaaume Musso.
Napisano 26 maja 2017 - 19:18
Ja kupuje, ale coraz częściej. Fajne książki wydają rozpisani.pl więc od nich mam wiele ebooków.
Miłego dnia
Napisano 14 kwietnia 2020 - 11:17
W ostatnim czasie raczej kupuję. Niestety ale w wypożyczalni w moim mieście nie ma wielu dobrych pozycji....
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 21 stycznia 2022 - 07:50
Ja nie mam z tym problemu. Też mam dwie książki jednocześnie ( chociaz nie bardzo to lubię). Czytnik zawsze w nocy bo mężowi przeszkadza lampka, która jest niezbędna przy książce papierowej). Za to wieczorne czytanie w wannie teraz tylko z książką papierową ( wymiana czytnika za dużo kosztuje ).
Polecam wypożyczalnię ebooków Ibuk:
Ceny ebooków są niewysokie, poza tym mają na stronie praktycznie wszystkie nowości wydawnicze.
Napisano 11 kwietnia 2022 - 09:33
Ja ostatnio czytam dość sporo ebooków, więc siłą rzeczy muszę kupować ![]()
Napisano 30 kwietnia 2022 - 21:03
Wypożyczam. Mam świetną bibliotekę w mieście, która dba o nowości więc zawsze jestem na bieżąco z tytułami.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak ustalić numer księgi wieczystej po adresie lub numerze działki? |
|
|
|
Stomatolog na nfz czy prywatnie |
|
|
|
Pompa ciepła czy piec na pellet |
|