Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wypożyczam czy kupuję?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
127 odpowiedzi w tym temacie

#121 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 26 marca 2016 - 19:14

Miejsca się już mało zrobiło na półkach

U mnie był czas, że półka zaczeła się uginać, więc spakowałam do kartonu i tam muszą czekać na swoje nowe lokum. :D 

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#122 felek

felek
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 21 października 2016 - 12:19

no właśnie, jest problem z tymi ksiazkami i miejscem dla nich w mieszkaniu, dlatego chyba optymalnym rozwiazaniem był by czytnik ebooków :)

#123 olex89

olex89
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 21 października 2016 - 16:37

Książka to jeden z lepszych prezentów jaki można dostać, ponadto ja osobiście jestem zwolenniczką kupwania książek, ponieważ uwielbiam zapach nowo kupionej książki, a także nie mam ograniczeń casowych do jej przeczytania, a zawsze gdy mam ochotę mogę do niej wrócić po raz kolejny:) Moja kolekcja stale się posszerza, choć preferuje kupowanie wersji kieszonkowych, które zmieszczą się do torebki, a pełne wersje ksiązek kupuje zawsze jeśli czytam książki mojego ulubionego autora Guilaaume Musso.

#124 anka.jonska

anka.jonska
  • Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 26 maja 2017 - 19:18

Ja kupuje, ale coraz częściej. Fajne książki wydają rozpisani.pl więc od nich mam wiele ebooków.

Miłego dnia ;)

#125 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 14 kwietnia 2020 - 11:17

W ostatnim czasie raczej kupuję. Niestety ale w wypożyczalni w moim mieście nie ma wielu dobrych pozycji.... 

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#126 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 21 stycznia 2022 - 07:50

Ja nie mam z tym problemu. Też mam dwie książki jednocześnie ( chociaz nie bardzo to lubię). Czytnik zawsze w nocy bo mężowi przeszkadza lampka, która jest niezbędna przy książce papierowej). Za to wieczorne czytanie w wannie teraz tylko z książką papierową ( wymiana czytnika za dużo kosztuje ).

Polecam wypożyczalnię ebooków Ibuk:

https://www.ibuk.pl/

Ceny ebooków są niewysokie, poza tym mają na stronie praktycznie wszystkie nowości wydawnicze. 

#127 bizuu4

bizuu4
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 11 kwietnia 2022 - 09:33

Ja ostatnio czytam dość sporo ebooków, więc siłą rzeczy muszę kupować :)

#128 Aza1

Aza1
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 30 kwietnia 2022 - 21:03

Wypożyczam. Mam świetną bibliotekę w mieście, która dba o nowości więc zawsze jestem na bieżąco z tytułami.