Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Pogaduchy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18870 odpowiedzi w tym temacie

#18701 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 11:40

dobry...

witam sie po udanym weekendzie :-D
imprezka byla super,wieczorkiem powrzucam zdjecia..przebrana bylam za ksiezniczke,a L byl Robin Hood'em :mrgreen:

Zielona no nieciekawie sie u Ciebie dzieje,mam nadzieje ze te dwa tygodnie to dla twojego polowka czas na ratowanie zwiazku,a nie taki okres pozegnalny.Bede trzymala kciuki zeby wam sie wszystko poukladalo ;* Dodam tylko,ze tuz po zareczynach z L tez mielismy kryzysik,wiec moze jest troche prawdy w tym,ze niektore pary przezywaja stres "pozareczynowy" i moze to walsnie dopadlo twojego polowka :-/ Oby wszystko bylo dobrze :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#18702 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 11:40

addicted, ja to wiem, rozumiem, ze moze miec dosyc, bo troche ostatnio przeginalam, ale nie moze miec pretensji o to, ze sam nie umia powiedziec co go boli i w koncu mial dosyc, teraz czas wziac sie do roboty, a nie zwijac sie, no ale ja to wiem. On poki co mowi, ze probuje, to niech probuje, tylko niech nie wymysli sobie, ze bardzo mnie kocha, ale musi odejsc, bo nie pasujemy do siebie, bo tak latwiej powiedziec niz pracowac.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#18703 addicted

addicted
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 11:45

dzieciackie podejście. czy szczerość aż tak boli? ale może jeszcze nic straconego, nikt nie powiedział, że będzie tak jak on niby zaplanował. może potrzebna będzie jakaś mała separacja, żeby sobie na spokojnie wszystko przemyśleć. wiesz, po burzy powietrze musi się oczyścić, inaczej spłonie las..
Dołączona grafika

..po mej głowie, czasem się ich boję, chodzą słowa nie do powiedzenia..

#18704 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 11:48

jasne, ze zachowuje się jak szczeniak. po prostu nie uważam, że można tak traktować kobietę, którą się kocha karząc czekać w niepewności. a jak nie chcę czekać to bye bye my lover. miłość boli, a szkoda, bo to było naprawdę dla mnie wartościowe uczucie, ja jestem jego narzeczoną, więc chyba to coś znaczyło?:(
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#18705 addicted

addicted
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 11:54

nie, nie znaczyło, bo dalej znaczy. bądź tu człowieku mądry i zrozum facetów :-/ on myśli, że jesteś jakimś wytresowanym pieskiem czy ki chuuu**?! alem się zeźliła.
Dołączona grafika

#18706 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 11:55

addicted, ja też się zeźliłam, nie płakałam wkurzałam się, no ale robienie teraz mu 5 wojny pod rząd nic nie da, chce tylko, żeby wiedział jak bardzo mnie zranił.

#18707 addicted

addicted
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 12:09

ok, wojna wojną ale dlaczego partyzancka? wiesz co mi pomogło w moim związku? siedzieliśmy na przeciwko siebie, utrzymywaliśmy kontakt wzrokowy i mówiliśmy sobie wszystko (wszystko!) co nas boli w drugiej osobie i jej zachowaniu. nie było już rzeczy niewyjaśnionych i wszystko co uniemożliwiało spokojny byt zostało sobie powiedziane. bez kłótni. tak całkiem na spokojnie, zupełnie jak robiąc zakupy w sklepiku osiedlowym. emocje są złym doradcą, bo zamiast coś naprawić można sytuacje jeszcze pogorszyć.
Dołączona grafika

#18708 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 12:14

addicted, tylko, ze moje wszystkie rozmowy tak wyglądały, bez żalu, emocji, prosto w oczy, szczerze. Bo im bardziej mnie ktoś zrani ja zachowuję się bardziej opanowanie. I znalazłam się właśnie w tym martwym punkcie. Gdzie jestem, nie wiem co tu robię i dlaczego mój najwspanialszy mężczyzna świata nagle stał się kimś kto mnie tak rani. ja chyba wolałabym, żeby przestał kochać i odszedł niż robił coś takiego, kiedy ciągle daje mi nadzieje, raz mówi tak, raz siak i jak go zapytałam dziś to powiedział, ze temu sie zgodził na te 2 tyg(bo nie chciał na początku),żeby dać nam czas i probować czy sie nie uda.

#18709 addicted

addicted
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 12:21

sama niewiem co jest gorsze. takie zachowanie czy jak nagle przestanie kochać. i tak źle i tak niedobrze. ja niewiem czy Ci faceci pobudzają jakoś swoje strefy erogenne grając na naszych uczuciach czy co? ale ten Twój to niezłą hustawkę emocjonalną serwuje. a jak długo już ze sobą jesteście?
Dołączona grafika

#18710 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 12:49

ponad 2 lata, rok mieszkamy ze soba i miesiac zaręczeni

#18711 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:01

to ja się przypomina :mrgreen:
jutro godz. 9:00 - 11:00 trzymać kciukasy :>
prosze :roll:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#18712 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:03

Donn, bedziem trzymac bedziem :mrgreen: jak tam emocje?
sl-11609.png

#18713 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:10

jak tam emocje?

pełny luzik :-P <luzak></span>
wróciłam z zakupów i jest ok :mrgreen:
najbardziej się pare dni temu denerwowałam...ale im bliżej to tak jakiś spokój czuje :lol:
nie wiem co jutro rano będzie :shock: <stres></span> ale jestem dobrej myśli :!: :lol: :lol: :lol:

#18714 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:10

Donn, będziemy trzymać kciuki a potem gratulować:)

#18715 addicted

addicted
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:11

Zielonooka, ała, to to jego zachowanie trochę boli.. to wszystko chce ot tak wcisnąć między baśnie i mity..?! przecież to cholerka musi mieć dla niego jakieś znaczenie... <bezradny></span>

Donn, będę trzymać nawet te u stóp :-> :-P
Dołączona grafika

#18716 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:12

ale jestem dobrej myśli

my tez :mrgreen:

ja juz chlodze szampana ;-) :mrgreen:
sl-11609.png

#18717 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:25

dziś nie będe Wam dziękować, żeby nie zapeszać :-P

#18718 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:27

addicted, jasne, że boli, tylko, że on chyba skupia się na tym co go boli i myslę, że to jest ważniejsze niż ranienie mnie w taki sposób podły:(

#18719 addicted

addicted
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:31

Zielonooka, kurcze blade, ja myślałam że w związku obowiązuje liczba mnoga a nie pojedyncza <co></span>

"miłość - kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze" on nie wie o tym??? no to przykro mi to stwierdzić, ale chyba jest niedojrzały emocjonalnie.. :-|
Dołączona grafika

#18720 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 13:33

Dzien dobry <hello></span>

Poszlam na spacer i spotkal mnie letni deszczyk <deszcz></span>

Donn kciukasy juz trzymam zacisniete <ookk></span> <ookk></span>

Oo i dowedzialam sie dzisiaj, ze w czerwcu za rok jest weselicho mojej kuzynki... <jupi></span> a juz myslalam, ze przed swoim sie nigdzie nie wybawie :lol:

Zaraz trzeba isc cos upichcic a nie chce mi sie :-P