syn i maz wgapieni w tv na mecz
Pogaduchy
Napisano 23 maja 2007 - 19:45
Guest_Kociak_*
Napisano 23 maja 2007 - 20:00
forum nie ma ograniczeń wiekowychnie wiem czy na dobre forum trafilam
a ja właśnie mam przerwę w nauce, sesja przyszła wiec jest ciężko....ale chętnie bym się z Tobą zamieniła, bo mecz z chęcią bym oglądnęła, a tu dupa, bo sie muszę uczyć.... A mój Piotrek gdzieś tam się już wydziera z kumplamii siedze znudzona w domku
Napisano 24 maja 2007 - 21:45
ale za to wykręciłam się od rodzinnej niedzielnej imprezki od ciotki Marcina, yupiiii
dlatego właśnie ja marzę o córciszkoda ze corki nie mam
Guest_Kociak_*
Napisano 28 maja 2007 - 15:56
i jak tam wystawa? ja dzisiaj mam bardzo kiepski dzieńjest wystawa piesków w Wałbrzychu
Napisano 28 maja 2007 - 16:00
Pozdrawiam.
Napisano 28 maja 2007 - 22:00
Nie byłami jak tam wystawa?
Nie martw sie będzie dobrze a za następne zaliczenia trzymam mocno kciukija dzisiaj mam bardzo kiepski dzień pisałam trzy zaliczenia i wszystkie były jakieś zupełnie z kosmosu.... a jutro piszę kolejne, ale nie mam już siły się uczyć, więc ogólnie u mnie jest ŹLE
A ja dzisiaj mialam kiepski wieczur robilam dziewczynie tipsy i tak je spieprzyłam że az wstyd
Napisano 31 maja 2007 - 18:13
jak tam wystawa?
a żaluje bardzo bo ponoć super było
byliśmy. ale ja wiem czy tak super...mało wystawców, mało oglądających...może pogoda odstraszyła, bo był niemiłosierny upał i tym pieskom tak gorąco było. wszystkie poobkładane mokrymi ręcznikami, aż żal mi ich było. dlatego swojej psiury nie wzięłam. zmęczyłaby się bardzo. wystawę wygrał seter irlandzki, wkleję Wam fotkę zaraz.
A ja dzisiaj mialam kiepski wieczur robilam dziewczynie tipsy i tak je spieprzyłam że az wstyd
oj każdemu może się zdarzyć. nic się nie martw
a my wczoraj mieliśmy b. intensywny i udany dzień
po 1 - złożyliśmy w dziakanacie pracę mgr męża
po 2 - kupiłam sobie sukieneczkę i sandałki na lato w ramach prezentów urodzinowych
po 3 - zrobiliśmy w ikei pierwsze zakupki na nowe mieszkanko. same pierdołki, akcesoria kuchenne, świeczki i małe świeczniki, termos, ale cieszy jak nie wiem co
no a we wtorek obchodziliśmy Madzi imieninki
a na wieczór pojechaliśmy do b. fajnej knajpki, w której kot władował się Marcinowi i na kolana i nie chciała zleść
na fotce zwycięska trójka: miejsce 1 - seter irlandzki, miesjce 2 - grzywacz chiński, miejsce 3 - dowodny pies hiszpański.
Napisano 31 maja 2007 - 20:45
O matko faktycznie malutko ludzi (z tego co widać w tle) wogóle miałam głupi pomysl aby wziąśc mojego kundelka na wystawena fotce zwycięska trójka: miejsce 1 - seter irlandzki, miesjce 2 - grzywacz chiński, miejsce 3 - dowodny pies hiszpański.
A co do tipsów to widzialam je na następny dzień i jednak nie ma takiej tragedii zdobienie (kwiaty z różowego żelu) które sie zlaly w jeden bohomaz nie są aż tak widoczne wyglada to jak jakiś wzorek
Guest_Kociak_*
Napisano 02 czerwca 2007 - 10:03
I jak dobrze pójdzie to na początku lipca - wakacje, później wesele no a później to albo do pracy do Francji, a jak się nie uda to jakaś praktyka... Ale ogólnie to i tak odpocznę
Napisano 02 czerwca 2007 - 10:04
później wesele
Guest_Kociak_*
Napisano 02 czerwca 2007 - 10:11
hehe, nie naszeo czyms nie wiemy
??
Guest_niki_*
Napisano 02 czerwca 2007 - 13:44
kociaku widziałam Cię dzisiaj na dworcu we Wrocku
Guest_Kociak_*
Napisano 02 czerwca 2007 - 19:44
a ja Cię nie widziałamkociaku widziałam Cię dzisiaj na dworcu we Wrocku
Guest_niki_*
Napisano 02 czerwca 2007 - 22:24
wyskoczyło mi dwa dni temu zimno i wyglądam jak frankenstein
byłam kupić sobie już bilecik na wtorek
nic nie zauwazylam, pedzilam na nyske do domciu, juz w szkole wszystkie zaliczenia uzyskalam, pozostaje tylko obrona...we wrzesniu
Napisano 05 czerwca 2007 - 11:50
1 - moze by ten temat tak dac jako przyklejony ? zeby byl widoczny w hydepark zawsze
a druga sprawa
gdyby suwaczek to bym nie wiedziala.. gratulacje kociaku z okazji 3 rocznicny
Napisano 05 czerwca 2007 - 12:11