Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Pogaduchy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18870 odpowiedzi w tym temacie

#161 evelin

evelin
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 23 maja 2007 - 19:45

i siedze znudzona w domku :)
syn i maz wgapieni w tv na mecz :) szkoda ze corki nie mam ;)

#162 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 23 maja 2007 - 20:00

nie wiem czy na dobre forum trafilam

forum nie ma ograniczeń wiekowych ;) także się nie przejmuj ;) jeśli tylko Tobie tutaj sie podoba, to nie ma przeciwwskazań :) a może jeszcze się czegoś od Ciebie nauczymy :)

i siedze znudzona w domku :)
syn i maz wgapieni w tv na mecz

a ja właśnie mam przerwę w nauce, sesja przyszła wiec jest ciężko....ale chętnie bym się z Tobą zamieniła, bo mecz z chęcią bym oglądnęła, a tu dupa, bo sie muszę uczyć.... A mój Piotrek gdzieś tam się już wydziera z kumplami :D

#163 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 24 maja 2007 - 21:45

a ja już się szykuję na samotny piątek i sobote, bleeee..... :-/
ale za to wykręciłam się od rodzinnej niedzielnej imprezki od ciotki Marcina, yupiiii :mrgreen: jest wystawa piesków w Wałbrzychu i to nasz coroczny zwyczaj tam być, a co za dużo w jeden dzień to niezdrowo, do cioci więc nie jedziemy ;-)

szkoda ze corki nie mam ;)

dlatego właśnie ja marzę o córci :) to za jakiś czas ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#164 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 26 maja 2007 - 14:49

Ja jutro sie na nią wybieram z mojim ciapkiem ,swoja droga ciekawe czy mnie z nim wpuszczą :roll: najwyżej pooglądam psiaki przez ogrodzenie :lol:
Dołączona grafika

#165 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 28 maja 2007 - 15:56

jest wystawa piesków w Wałbrzychu

i jak tam wystawa? ja dzisiaj mam bardzo kiepski dzień :( pisałam trzy zaliczenia i wszystkie były jakieś zupełnie z kosmosu.... a jutro piszę kolejne, ale nie mam już siły się uczyć, więc ogólnie u mnie jest ŹLE <bezradny></span>

#166 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 28 maja 2007 - 16:00

Witajcie... to mnie humor trzyma dzis od rana :mrgreen:

Pozdrawiam.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#167 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 28 maja 2007 - 22:00

i jak tam wystawa?

Nie byłam ;( na weekend mnie jakieś chorubsko a'la angina dorwało i jeszcze mnie trzyma :( a żaluje bardzo bo ponoć super było :-|

ja dzisiaj mam bardzo kiepski dzień pisałam trzy zaliczenia i wszystkie były jakieś zupełnie z kosmosu.... a jutro piszę kolejne, ale nie mam już siły się uczyć, więc ogólnie u mnie jest ŹLE

Nie martw sie będzie dobrze a za następne zaliczenia trzymam mocno kciuki ;)
A ja dzisiaj mialam kiepski wieczur robilam dziewczynie tipsy i tak je spieprzyłam że az wstyd :( zdobienie z kolorowego żelu sie rozmylo i wyszla masakra jestem wsciekla na siebie nie mowiąc juz o minie tej klientki :-/
Dołączona grafika

#168 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 maja 2007 - 18:13

jak tam wystawa?

a żaluje bardzo bo ponoć super było :-|

byliśmy. ale ja wiem czy tak super...mało wystawców, mało oglądających...może pogoda odstraszyła, bo był niemiłosierny upał i tym pieskom tak gorąco było. wszystkie poobkładane mokrymi ręcznikami, aż żal mi ich było. dlatego swojej psiury nie wzięłam. zmęczyłaby się bardzo. wystawę wygrał seter irlandzki, wkleję Wam fotkę zaraz.

A ja dzisiaj mialam kiepski wieczur robilam dziewczynie tipsy i tak je spieprzyłam że az wstyd :(

oj każdemu może się zdarzyć. nic się nie martw :-)

a my wczoraj mieliśmy b. intensywny i udany dzień :)
po 1 - złożyliśmy w dziakanacie pracę mgr męża :) pozostaje się obronić :) ale to już tylko formlaność :) a cieszymy się bardzo, bo studia u niego szły z wielkimi przeszkodami...

po 2 - kupiłam sobie sukieneczkę i sandałki na lato w ramach prezentów urodzinowych :) śliczności :) jak zrobię kiedyś zdjęcia, to się pochwalę :)

po 3 - zrobiliśmy w ikei pierwsze zakupki na nowe mieszkanko. same pierdołki, akcesoria kuchenne, świeczki i małe świeczniki, termos, ale cieszy jak nie wiem co :) bo w końcu na NASZE :):):)

no a we wtorek obchodziliśmy Madzi imieninki :) i było b. sympatycznie :) mąż z prezentem spisał się na medal :) aż byłam z niego dumna, że tak ptrafił kupić :) mówił, że sam, mam nadzieję, że nie cyganił ;-)
a na wieczór pojechaliśmy do b. fajnej knajpki, w której kot władował się Marcinowi i na kolana i nie chciała zleść ;-) choć za kotami nie przepadam - ten był rewelacyjny :)

na fotce zwycięska trójka: miejsce 1 - seter irlandzki, miesjce 2 - grzywacz chiński, miejsce 3 - dowodny pies hiszpański.

Dołączona grafika

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#169 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 31 maja 2007 - 18:17

kupiłam sobie sukieneczkę i sandałki na lato w ramach prezentów urodzinowych :)

oczywiście w ramach preznetów imieninowych :)
do urodzin jeszcze daleko. i całe szczeście. za szybko te latka lecą.

to macie jeszcze tego kotka :)
Dołączona grafika

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#170 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 31 maja 2007 - 20:45

na fotce zwycięska trójka: miejsce 1 - seter irlandzki, miesjce 2 - grzywacz chiński, miejsce 3 - dowodny pies hiszpański.

O matko faktycznie malutko ludzi (z tego co widać w tle) wogóle miałam głupi pomysl aby wziąśc mojego kundelka na wystawe :mrgreen: nikt by sie nie skroił ze to kundel bo jest podobny do kilku ras a jest najpospolitszym odratowanym znajduchem :) ale co tam za rok pójde :)
A co do tipsów to widzialam je na następny dzień i jednak nie ma takiej tragedii zdobienie (kwiaty z różowego żelu) które sie zlaly w jeden bohomaz nie są aż tak widoczne wyglada to jak jakiś wzorek :) w ramach przeprosin tanio odwale jej coś pieknego przy uzupełnianiu wiec jest zadowolona :)

#171 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:03

A ja juz powoli mam z górki :D jeszcze we wtorek piszę 2 egzaminy i wracam do domciu :) później jeszcze 2 kolejne, ale to już w odstępach kilkudniowych no i nie będę już siedzieć we Wrocku tylko w domciu, a na egzaminy będę tylko jeździć :)
I jak dobrze pójdzie to na początku lipca - wakacje, później wesele no a później to albo do pracy do Francji, a jak się nie uda to jakaś praktyka... Ale ogólnie to i tak odpocznę :D no ale na razie jeszcze muszę się sprężyć, żeby sobie nie zrobić "niespodzianki" na wrzesień :D

#172 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:04

później wesele

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: o czyms nie wiemy ?????

#173 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 czerwca 2007 - 10:11

o czyms nie wiemy ?????

hehe, nie nasze :D jakiś tam pseudo kuzyn Piotrka nas zaprosił :D

#174 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 02 czerwca 2007 - 13:44

kurcze niezły rozkład jazdy, wszystko zaplanowane, podziwiam
kociaku widziałam Cię dzisiaj na dworcu we Wrocku :)

#175 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 02 czerwca 2007 - 19:44

kociaku widziałam Cię dzisiaj na dworcu we Wrocku :)

a ja Cię nie widziałam :) ale to niedobrze, że mnie widziałaś, bo wyglądałam jak siódme nieszczęście :( wyskoczyło mi dwa dni temu zimno i wyglądam jak frankenstein :D byłam kupić sobie już bilecik na wtorek :D

#176 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 02 czerwca 2007 - 21:50

no to udało mi się nadrobić zaległości :)
fajnie, że jakiś ruch na forum :) no i tyle świetnych fotek :) jak je wszystkie się ogląda, to apetyt na seks sam przychodzi ;-) tylko, że męża nie ma w domu i nic z tego, a buuuu..... :-(

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#177 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 02 czerwca 2007 - 22:24

wyskoczyło mi dwa dni temu zimno i wyglądam jak frankenstein :D byłam kupić sobie już bilecik na wtorek :D

nic nie zauwazylam, pedzilam na nyske do domciu, juz w szkole wszystkie zaliczenia uzyskalam, pozostaje tylko obrona...we wrzesniu :)

#178 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 11:50

A ja tam w 2 sprawach :)
1 - moze by ten temat tak dac jako przyklejony ? zeby byl widoczny w hydepark zawsze :)
a druga sprawa

gdyby suwaczek to bym nie wiedziala.. gratulacje kociaku z okazji 3 rocznicny :*
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#179 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 12:06

Ja również gratuluję :)
Dołączona grafika

#180 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów