Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Pogaduchy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18870 odpowiedzi w tym temacie

#121 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 08 marca 2007 - 14:41

dzisiaj dostałam staż na tipserkę w salonie fryzjerskim

gratuluję :-)

.Ciesze się bardzo bo będe robić to co lubię :mrgreen:

no i to najważniejsze :-)

czyli w Fantazji nie będziesz pracować??

Zastanawiam się nad jednodniowym kursem na zdobienie tipsów i malowanie,kurs odbywa się we Wrocku i nie jest aż taki drogi wołają za niego 250zł.

jak masz się czuć pewniej, to idź na ten kurs. tylko czy taki jednodniowy coś da?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#122 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 08 marca 2007 - 19:07

czyli w Fantazji nie będziesz pracować??

Niestety nie bedę poprostu szef nie dał wniosku na czas i przydzielili mi ten staż ale to w sumie dobrze bo doszlifuje swoj fach do perfekcji :-)

jak masz się czuć pewniej, to idź na ten kurs. tylko czy taki jednodniowy coś da?

Da ;-) chodzi o technikę wykonywania zdobień i pokazaniu paru wzorów dla przykladu i inspiracji :-)
Ja dzisiaj od rana maluje pazury i ćwicze :mrgreen: jak dorwe cyfrówkę to pokaże wam moje "arcydzieła" :lol:

gratuluję

Dziekuje ;-)
Dołączona grafika

#123 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 marca 2007 - 20:55

a ja chciałam się pochwalić, teraz już oficjalnie, że wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup mieszkania :-) całkiem spokojna będę jak dostaniemy klucze, ale już się cieszymy i "urządzamy"mieszkanko ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#124 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 10 marca 2007 - 23:05

wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup mieszkania :-)

nareszcie ;) ja za to nie mam sie czym chwalić.... w szkole nadal strasznie dużo roboty, do tego w najbliższy weekend zostaję we Wrocku żeby się uczyć jakże pasjonującej ekonometrii, więc niezbyt miła perspektywa :D no ale dam radę. A poza tym już tak chce mi się wiosny, a tu na złość weekend znowu był taki sobie, a pewnie pojadę i jakbym mogła chodzić sobie na jakieś fajne spacerki ze struśkiem i psiakiem to nie będzie jak bo będę we Wrocku. A jak wrócę, to znowu będzie padać :P takie już moje "szczęście" :roll:

#125 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 12 marca 2007 - 11:30

:):):)) no niezle to moze i ja bym wpadla sobie takie paznokcie zrobic u Diablicy.
a wlasnie droga taka przyjemnosc?

podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup mieszkania

gratulacje madzia oby wam sie dobrze mieszkalo :>

zostaję we Wrocku żeby się uczyć jakże pasjonującej ekonometrii,

no to faktcyznei srednio by mi sie podobalo ale jeden weekend z ekonometria nikogo nie zabil wiec glowa do gory

hehe a ja sie ciesze juz w czwartek jade zobaczyc wasza wiosne :> mam nadzieje ze wasze zimno mnie nie odstraszy :D bo tutaj okolo 30 stopni :D wczoraj nad morzem bylam i mam dla was nowe fotki ale to juz w innym temacie :D

#126 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 12 marca 2007 - 22:34

a wlasnie droga taka przyjemnosc?

Zależy
w salonie taka przyjemnośc kosztuje cię średnio od 70 zl wzyż
W domu ok 40-50 zalezy od zyczenia ;)
Dołączona grafika

#127 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 18 marca 2007 - 13:54

ojoj a tutaj co sie dzieje ? czemu tak cichutko nie ma co poczytac...
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#128 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 18 marca 2007 - 22:30

Ja popadam w pracocholizm dlatego zadko tu bywam :P
No ale faktycznie coś ostatnio strasznie tu cicho :(
Dołączona grafika

#129 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 19 marca 2007 - 16:05

ostatnio tyle mi sie dzieje różnych skomplikowanych rzeczy w życiu, ze wlaściwie wpadam tylko na chwile na forum, zeby przejrzec czy jest cos nowego, ale mam nadzieje ze juz wkrotce nadrobie. w koncu wiosna idzie, wiec pewniewszystkie sie ładnie zbudzimy i rozpiszemy, ze nie bedzie mozna nadazyc :D

#130 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 20 marca 2007 - 21:01

w koncu wiosna idzie

taaa a dzisiaj szczególnie to czuć i widac :D
Dołączona grafika

#131 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 20 marca 2007 - 22:24

czesc dziewczynki :) strasznie mi przykro, ze ja teraz tak kompletnie nie mam czasu, ale niestety powoli zaczynam czuc skutki drugiego kierunku i brakuje mi dnia na wszystko ;( takze zagladam tu tylko zobaczyc czy wszystko oki :) mam nadzieje ze chociaz podczas swiat uda mi sie dluzej cos posiedziec bo do swiat to rokowania na to sa raczej marne :/ pozdrowionka i caluski dla Was :*

#132 Toska

Toska
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 24 marca 2007 - 17:14

witajcie
dawno mnie tu nie było.
ogólnie cierpie na brak czasu.Coraz bliżej obrony,do tego praca..

pozdrawiam
Dołączona grafika

#133 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 26 marca 2007 - 15:47

jak widać wiele z nas ma ostatnio mało czasu, bo na forum pusto :(
ja w zeszłym tygodniu cierpiałam na coś w stylu przesilenie wiosenne, bo byłam nie do życia. mam nadzieję, że teraz będzie lepiej, słonće świeci, zapowiada się nie najgorzej :) mam nadzieję, że w przewie wielkanocnej pojawicie się na dłużej :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#134 Toska

Toska
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 28 marca 2007 - 11:01

witajcie
Mnie jakieś choróbsko dopadło:(
byłam u lekrza,i mam zostać w domu do końca tygodnia..lae to nie jest możłiwe :cry:

pozdrwiam
Dołączona grafika

#135 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 28 marca 2007 - 20:39

byłam u lekrza,i mam zostać w domu do końca tygodnia..

jakieś teraz faktycznie panują złe fluidy chorobowe, tzn wszyscy chorują... aż strach gdzieś wychodzić, żeby się nie zarazić!

to nie jest możłiwe

a to czemu?

Ja mam od jakiegoś czasu nawał roboty, zawsze coś do robienia ;) Oprócz tego, że wpadłam w wir zakupów i tylko bym kupowała, kupowała i kupowała :P

#136 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 29 marca 2007 - 06:38

Ja wczoraj zrobiłam ekspresowe zakupy :D w godzine zakupiłam sobie 2 bluzeczki,płaszczyk zimowy,2 pary dżinsów,spódniczkę,torebkę ,szminkę ...czyli podstawowe wyposarzenie kobiety :mrgreen: .Niestety ja pracuje w tygodniu od 10-18 a w soboty od 9-15 czyli w tym samym czasie co większość sklepów :/ na szczęście mam wspaniałą szefową i wypuściła mnie w czasie pracy do sklepu :)

#137 Little My

Little My
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 30 marca 2007 - 09:47

czesc dziewuchy ;) ja wybyczyłam się na wakacjach i teraz zabraliśmy się z mężem za odświeżanie domku, malowanie, sadzenie kwiatków, urządzanie pokoiku dla dzidzi czyli większosc czasu spedzamy w poszukiwaniu potrzebnych artykułów i na mierzeniu ile czego i gdzie najtaniej ;)
Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem, pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór

#138 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 30 marca 2007 - 12:17

na szczęście mam wspaniałą szefową

to widzę, że w pracy Ci się dobrze wiedzie :) A jak idzie robienie tipsów? Klientki zadowolone?

ja wybyczyłam się na wakacjach

tylko pozazdrościć :P

teraz zabraliśmy się z mężem za odświeżanie domku

to też całkiem przyjemne zajęcie :) także życzę udanych zakupów i remontu :)

#139 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 02 kwietnia 2007 - 17:51

ostatnio mialam troche malo czasu , ale jest juz efekt ciezkiej pracy- awans :)jezeli teraz po pracy nie bede padac na twarz to chetnie sie rozpisze. chcialam sie podzielic radosna nowina, bo duzo rzeczy zaczelo sie ukladac i wychodze na prosta ze wszystkim :Drownie dobrego tygodnia zycze

#140 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 12:24

w godzine zakupiłam sobie 2 bluzeczki,płaszczyk zimowy,2 pary dżinsów,spódniczkę,torebkę ,szminkę .

wow!! to u mnie niemożliwe ;-)

urządzanie pokoiku dla dzidzi

a kiedy dzidzia ma się pojawić na świecie? a płeć już znacie??

ale jest juz efekt ciezkiej pracy- awans :)

gratuluję serdecznie <jupi></span>

a u nas powoli wszystko do przodu. idą święta, co oznacza, że jeszcze tylko jutro do pracy i wolne 6 dni :) i właśnie dlatego pracuję w szkole :mrgreen:
a wczoraj pieska miała przygodę, przecięła lapkę i to mocno, i co przy tym było rabanu!! zakrwawiła mi całe mieszkanie, korytarz, klatkę schodową, skończyło się to na szyciu. i teraz mała ma znowu ograniczone spacery, i jest taka biedna smutna :-( ehhhh....jej to zawsze musi się coś przydarzyć....

pozdrawiam, miłego dnia życzę!!

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png