Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Pogaduchy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18870 odpowiedzi w tym temacie

#181 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 13:52

Przylaczam sie do gratulacji 3 latka razem to sporo Dołączona grafika
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#182 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 15:33

ooo, to Ania dziś się pewnie nie pojawi, będą świętować :)
my congratulations Sis :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#183 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 05 czerwca 2007 - 21:43

ooo, to Ania dziś się pewnie nie pojawi, będą świętować :)

a jednak :) niestety, dzisiejsza rocznica była...nijaka :( miałam dziś dwa egzaminy ( na jeden czekałam do 16) w związku z czym przyjechałam do domu po 20 :/ i do tego zmęczona strasznie.... ale co lepsze.... poszłam sie wykąpać, popatrzyłam w lusterko i.... załamka!!!! Ja nie wiem jak ja się jutro ukochanemu pokażę... Sesja zrobiła swoje... Nie dość, że to nieszczęsne zimno (teraz już strup), to jeszcze blada, wory pod oczami sięgające ust... Po prostu, już nie jak frankenstein...jak istne zombie !!!!! jutro rano muszę się doprowadzić do ładu w ramach depilacji wszelkiej i paznokci a później to nie wiem co zrobić, żeby jakoś wyglądać po tych 2,5 tyg nie widzenia się i jednocześnie spóźnioną rocznicę ...
Ale dziękuję wszystkim za gratulacje :) Nie wiem jak m ze sobą wytrzymujemy :D

#184 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 06 czerwca 2007 - 22:43

A już dziś rocznica była :D wypiliśmy szampana i w ogóle wyściskaliśmy się, poprzytulaliśmy itd ;) achhh...brakowało mi tego ;) ale teraz już będę cały czas w domku więc nie będę musiała tęsknić :D

#185 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 czerwca 2007 - 06:58

Hehe, no to dzis wstaniesz jak nowo narodzona :-D

Witam wszystkich z samego rana :-) I znow zapowiada sie cieply dzionek.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#186 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 07 czerwca 2007 - 09:14

Hehe, no to dzis wstaniesz jak nowo narodzona :-D

no tak, i właśnie siadam do nauki, bo jutro jadę na egzamin do Wrocławia :/ Ale i tak już się czuje o niebo lepiej niż przedwczoraj :D i nawet strupek po moim zimnie jest już coraz mniejszy ;)

#187 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 09:08

Witam :-)
Dlugi weekend to i pustki na forum :-P ;-)

#188 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 08 czerwca 2007 - 18:51

Ja już po egzaminie :) Jeszcze został mi ostatni - piszę go za tydzień :) A pustki na forum bo wszystkie laski się opalają na słoneczku - taka piękna pogoda :) sama myślę, gdzie tu jechać i co robić żeby się nie ugotować :D

#189 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 19:40

No to zdolniacha z ciebie ;-)
Ja chyba w nocy bede miala probmem z dekoldem :-/ gdzies sie podsmazylam za bardzo :-> :-P

#190 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 20:15

nastał weekend - Marcin jeździ, Madzia siedzi w domu sama, więc ogólnie jest super :-/
ale jutro rodzinny grillek się szykuje :) pisura się pokąpie znowu :) a my odpoczniemy na świeżym powietrzu i poprawimy solariową opaleniznę ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#191 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 czerwca 2007 - 12:13

No to Madzia81 sie dzis pewni bawi ;-)
My tez planujemy opalanko, ale gdzies nad woda, we dwoje 8-)
Poki co Mis jeszcze w pracy <bezradny></span>

#192 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 09 czerwca 2007 - 15:04

A ja właśnie wróciłam z wycieczki rowerowo-kocykowej :) byliśmy sobie pod lasem, posiedzieliśmy na kocyku, zjedliśmy truskawki i się zaczęły chmurki zbierać to wróciliśmy do domku ;) A ja niebawem będę musiała wysłać mojego kochanego laptopa do naprawy i już mi żal, że będę się musiała z nim rozstać :( Jestem uzależniona !!!

#193 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 09 czerwca 2007 - 18:17

wróciliśmy. przegonił nas deszczyk ok. 16. ale fajnie było :) cieplutko, przyjemnie, był sernik mamci, truskawki z bitą śmietaną i pycha mięsko :) pies zadowolony, my też :) a teraz mąż znowu poszedł jeździć, a ja czekam na Anię, urządzamy sobie dziś siostrzany wieczór, albo nawet noc :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#194 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 10 czerwca 2007 - 22:34

A ja dosłownie padam! moja druga połowica wymyślila spacer do lasku i ten spacer był taki że poszliśmy na stary książ ze starego na nowy po skałkach (kawałek pod stromą góre) nastepnie lasem do domku nogi to mi w d.... (gdzies ;) ) wchodzą .Ale troszke swierzego powietrza sie nawdychalam i o to chodzi ;)
Dołączona grafika

#195 Gwiazdeczka:)

Gwiazdeczka:)
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 11 czerwca 2007 - 14:42

Co u mnie leci? Narazie nie jestem w najlepszym nastroju . Powodem tego jest to , że nie mogłam iść na żwirownię , bo nie posiadam stroju , który jest na mnie dobry;/ Kiepsko z finansami , dlatego o nowym mogę zapomnieć. Zresztą ostatnio już dostałam kasę. Nie ma to jak być uzależnionym:( Jeżeli już tak bardzo bym chciała strój to tylko z lumpeksu. Najgorsze jest słyszeć to z ust mojej siostry , której za to wymawiane słowo mam ochotę dać w pysk . Wiecznie jak nie dostanę na coś pieniędzy to tylko słyszę : ''Idź do lumpeksu '' A p......... te sklepy ( przepraszam za wyrażenie). Ale w związku z tym założę nowy temat by móc poznać wasze opinie dotyczące kupowania ubrań (w tym strojów kąpielowych ) w lumpeksie . Mówię wam tak strasznie nie nawidzę tego słowa , że masakra. Można to zastąpić słowem Szmateks ... przynajmniej dopóki znów mi nie odbije depresja na punkcie tego słówka...Nudy jak cholera...;/ Pzdr;)

#196 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 czerwca 2007 - 16:03

Gwiazdeczka:) wiesz, masz dopiero 16 lat w tym wieku kazdy jest uzalezniony od rodzicow :-/ i wiem jak jest ciezko...
Wiem jak jest Tobie ciezko...bo ja tez jestem narazie uzalezniona od...faceta :-/

Wlasnie w tym momencie placze z tego powodu bo czasem mi nerwy puszczaja... ale nie wazne.

Zapraszam tu mozesz pogadac o ciuszkolandach ;-) second-handy-vt83.htm

#197 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 11 czerwca 2007 - 18:07

Wlasnie w tym momencie placze z tego powodu bo czasem mi nerwy puszczaja... ale nie wazne.

<pocieszacz></span>

Powodem tego jest to , że nie mogłam iść na żwirownię

może ja juz stara jestem....co to jest żwirownia??

u mnie rozpoczął się przedostatni tydzień pracy i wakacje :) rozpczęłam odliczanie :)
tak zbieram się, żeby poruszać troszkę tyłkiem (tzn. poćwiczyć na rowerku ;-) ), a jak mi się nie chce :!:
ale potem spacer z psiurem i Miśkiem wieczorny :)
a jak o niej mowa, to Lunia dzisiaj pstanowiła zabawić się z amstafkę :shock:
tak się ścięła z drugą suką, kłapały zębami, że hoho.najlepsze, że ta druga, to goldenka, więc tak sobie dwie najłagdniejsze rasy pokłapały zębiskami ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#198 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 11 czerwca 2007 - 18:16

że ta druga, to goldenka, więc tak sobie dwie najłagdniejsze rasy pokłapały zębiskami

:lol: a mowia że te rasy to takie duże potulne misie :lol:
Dołączona grafika

#199 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 czerwca 2007 - 20:19

Madzia81, dziekuje :-) juz od kilku chwil jest ok, czyli jak w starym dobrym malzenstwie ;-)

Cwiczyc tez mi sie nie chce, a przydalo by sie :oops:
Moj psiak, to non stop sie gryzie z innymi <bezradny></span> bez smyczy ani rusz :-|

#200 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 11 czerwca 2007 - 22:35

może ja juz stara jestem....co to jest żwirownia??

to ja chyba tez już stara jestem bo też nie wiem :D

Narazie nie jestem w najlepszym nastroju

siostra się nie przejmuj, a mam nadzieję, że nastrój jutro będzie lepszy ;)

juz od kilku chwil jest ok, czyli jak w starym dobrym malzenstwie ;-)

to dobrze, że juz lepiej ;) nie ma to jak pogodzić się po sprzeczce nie? ;)

A ja dzisiaj spędziłam miły dzionek z ukochanym ;) Ale jutro wysyłam w końcu mojego laptopa ;( a już bym chciała mieć go z powrotem. I na razie moje myśli krążą jeszcze wokół piątkowego, ostatniego egzaminu... Chciałabym mieć to już za sobą i móc się swobodnie wakacjami cieszyć, a tu jakoś ten piątek jeszcze tak daleko...a uczyć to mi się już w ogóle nie chce ;/ Ja chcę już nad morze!!