Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Pogaduchy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18870 odpowiedzi w tym temacie

#17941 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 23:53

super obrotna dziewczyna jesteś

<dens1></span> obracam się

hihi

witam :)
dzsiaj byłam w pasażu
piękne cv se machnęłam wczoraj w 10 minut :P
i poszłam dziś przed pracą...
weszłam do pierwszego sklepu, Reporter, w poniedziałek mam przyjśćna dwie godziny próbne :)
weszłam tam, bo nie wiedziałam, że w Croppie są też poszukiwane osoby (wcześniej nie było :.) a chciałam tam pracować ... ale do Croppa też zaszłam :) "a kiedy Pani może? bo od soboty byśmy potrzebowali?" Może być i od soboty :) w poniedziałek się odezwie, bo mówi, że sobie wszystko musi ułożyć, i zadzwoni
jak ja chcę w Croppie...
nie chce mi się w jakimś Reporterze pracować, jakoś niemiło tam jest i ten kierownik nieciekawy :/
Dalej już nie chodziłam
zobaczymy co z tego wyjdzie
jak w Cropce mnie nie będą chcieli to szukam dalej :)

i znowu nikogo na forum nie ma :(
nie ma mnie tu i nie będzie.

#17942 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 07:05

Dzien dobry wszystkim :mrgreen: ja juz na nogach od godzinki, zbieram sie na dluuuga jazde :mrgreen: jedziemy do rodziny :mrgreen:

Uwielbiam tam jezdzic i ciesze sie juz jak male dziecko :mrgreen: ihihihii

zycze wszystkim udanej niedzieli, buziaczki :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#17943 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 07:17

Cześć z rana!
katti, witaj i miłej wizyty :-)

jak ja chcę w Croppie...

powodzenia, będę trzymać kciuki <ookk></span>

i znowu nikogo na forum nie ma :(

o tej porze grzeczne dziewczynki śpią :-P
a swoją drogą też nie mogę się doczekać kiedy będziesz miała pierwszą zmianę i posiedzisz trochę na forum przy kawce i plotkach... :-D
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#17944 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 09:48

Witam w niedziele :-)

Coś mnie od rana głowa boli :-?
Ide na <kawka1></span> może mi przejdzie :roll:

Miłego dnia kobitki :-P
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#17945 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 29 czerwca 2008 - 09:51

Witaj Donn, też musze się napić kawy, sąsiad zaczął od "rana " wiercić, znaczy się, że mnie obudził. zapowiada się leniwa niedziela

#17946 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 09:54

ja tez sie witam ;-) jeszcze nic nie zrobilam a w kuchni az kipi od brudnych naczyc i blach z pikarnika:/ musze sie pozbierac i wziac za zmywanie a tak mi sie nie chce, na dodatek sama w domu siedze.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#17947 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 10:05

Dzień dobry wszystkim ;P mam nadzieję że dziś znowu będzie taki milutki dzień :lol:

cerrata,

a kiedy Pani może? bo od soboty byśmy potrzebowali?

no widzisz jesteś młoda więc świat stoi przed tobą otworem spokojnie gdzieś cię zatrudnią, jeszcze trochę i nam będziesz podrzucać jakieś ciekawe propozycje z przecen co warto kupić i będziesz co lepsze sztuki przetrzymywać dal nas pod ladą. :mrgreen:

U mnie nudy obiad się robi tzn. mama robi a ja znowu jestem jej niepotrzebna bo jak ona mówi wszytko woli sama. wiec leniuchuję :-D

#17948 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 12:09

Witam laseczki
dzis mam rocznicę na forum
stawiam z tej okazji <piwo></span> <piwo></span> <piwo></span>

Dzien typowo leniwy
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17949 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 12:45

calineczka, o jak miło <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#17950 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 12:58

calineczka, życzę ci by nadal tak miło spędzało ci się czas z nami :-)życzę ci wielu godzin za nami klikania <maniak></span> jak już stawiasz to nie mogę odmówić <piweczko></span> <impra1></span> jaka impreza! świetnie się bawię są prezenty <najlep22></span> i jest tort <dmuchamy></span>

#17951 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 13:34

<spie></span> nudze sie, co za dzien , gdzie was wywialo forumki dzis <klapklap1></span> ach te niedziele
ide zrobic kawke <kawka1></span>

calineczko pyszne piwko ;-)

#17952 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 29 czerwca 2008 - 13:50

normalnie wścieku dostanę. moja mama jest uperdliwa. znowu nacisk w kwestii slubu

#17953 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 13:59

a macie ustalona juz jakas wstepna date?

dlaczego matka czy ojciec, naciskaja zeby dzieci wziely slub? o co tu chodzi-tu juz pisze tak ogolnie ;-) jak nie zakazy to nakazy
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#17954 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 14:21

niki współczuje ci złego humorku z powodu rodziców. Wiem że to może źle zabrzmi ale nie daj im się bo rodzice potrafią swoją troską nawet najlepszą imprezę zepsuć. To ma być Wasz dzień i to wy zadecydujecie o wszystkim od daty po kolor wstążeczek na samochodach ;-) i jeśli zrobicie to po swojemu to będziecie z tego bardziej zadowoleni :-) nie mówię by ich nie słuchać czasem dobrze radzą ale trzeba postawić granice tu jest rada a to już jest wtrącanie się.
U mnie niby nie naciskają na ślub ale już mam dość tego ciągłego o Bożenka idzie z swoim dzieckiem ile on już ma 5 latek taki duży chłopczyk a ona ma tyle lat jak ty? o patrz ona już ma dziecko a ty jeszcze nie masz męża jak to czasem bywa? i coś takiego słyszę średnio co dwa dni. (zmieniają się tylko osoby najczęściej na moje młodsze kuzynki co już mają dzieci) oj ci rodzice szkoda słów na nich :-/

#17955 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 14:25

Hej
No stało sie ....Krzysiek pojechał sobie na finał.. zostałam z Wami ;-)
niki na konkretnie naciska Twoja mama?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17956 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 14:42

niki, nie przejmuj się, mój ślub za 2 lata a już słyszę, że to nie tu powinnam robić ślub, nie tak itp. Szkoda gadać, ale to ma być nasz dzień i mama nie ma nic do gadania, dlatego nie chcemy żadnej kasy od niej, żeby potem nie było tak jak ona chce.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#17957 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 29 czerwca 2008 - 15:37

nie mamy daty ustalonej, póki co nic też w kierunku organizacji nie robimy. ja mam tylko załatwioną kieckę ślubną. zaczęło sie od syna sąsiadki.rozstał się z dziewczyną, z którą był ileś lat. miał dosyć nacisku przyszłych teściów, ktorzy ich przymuszali do slubu i zarządzali młodziezy kasą. on miał tego dosyć. teraz ma inną dziewczyną, ale nic z nią kompletnie nie planuje. ja powiedziałam, że pewnie jest zrazony poprzednim związkiem i nie chce, żeby mu sie ktoś wtrącał. że może dlatego nie mowi nic o przyszłości ich " związku", żeby ich nikt nie poganiał. to mama wyskoczyła, że my powinniśmy się pospieszyć i że nie biorę ślubu, bo nie mam na to wpływu i biorę to, co Michał mi daje i nie umiem zawalczyć o swoje. że powinnam go popędzić, żeby zaczął coś robić. a ja nie chcę nic na siłę, że juz bo ona chce, bo wypada, bo jej koleżanki się dopytują. mam już dosyć tematu ślubu i po takim gadaniu wcale mi się go nie chce

#17958 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 17:17

ALe ma dobry humorek -zjadłam pyszny deserek mniam :lol: :lol:

ogólnie miłe popołudnie :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17959 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 17:23

ALe ma dobry humorek

ja tez co z reszta widac :lol: <hepi1></span>

#17960 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 17:23

jak ja chcę w Croppie...

powodzenia, będę trzymać kciuki <ookk></span>

senk ju :)

swoją drogą też nie mogę się doczekać kiedy będziesz miała pierwszą zmianę i posiedzisz trochę na forum przy kawce i plotkach... :-D

hihi, jestem :)
ale mam chwilunię ;-)

niki, współczuję. .. :/
co terA?

[ Dodano: 2008-06-29, 18:24 ]

ja tez co z reszta widac :lol:

haha jaki avek <umieraam></span>
jaka ty sexi dzisiaj :P
nie ma mnie tu i nie będzie.