Pogaduchy
Napisano 27 czerwca 2008 - 22:08
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 28 czerwca 2008 - 00:33
cerrata jak tam w pracy? Widzę, że dajesz rade
daję radę ale właśnie napisałam CV i poroznoszę w pasażu i okolicy domu
młoda jestem to sobie przebierać mogę
a wkurza mnie tamten sklep
tzn.. no byłoby ok wszystko, bo jest na prawdę super luz itd
ale... nie mogę już... te gęby przepite, te nalewki a 5 zł
jakoś mnie to psychicznie męczy
te pijaki i brudne śmierdzące i piękne starsze kobiety kupujące codziennie litra czystej . . .
eh
Polska
poza tym,, druga zmiana... normalnie to się o 22 powinna kończyć
a nuż jakiś psychol będzie...
Napisano 28 czerwca 2008 - 07:25
A jednak chyba serio go kocham
cerrata
młoda jestem to sobie przebierać mogę
popieram cię jeśli praca cię dołuje, czujesz się niepewnie to ją zmień. Po co robić i sie denerwować za raz zamienisz się w kłębek nerwów a po co sobie szkodzić tym bardziej jak musisz wracać po nocy do domu. Trzymię kciuki za ciebie kciuki
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:04
a to jakis swiezy zwiazek?A jednak chyba serio go kocham
ja wczoraj jakos znioslam to spotkanie, najpierw pojechalismy strzelac a pozniej grill i kolo 1. bylismy w domu. nie odczulam tego bo widno bylo praktycznie.
Teraz kawka wypita, pogoda na dzis zapowiada sie dobrze i w ogole ma sie poprawic
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:10
my przyjechalismy do polski do mojego domku ale tomek wieczorem wybyl na impreze i wrocil o 5
ale co mam zrobic
dzisiaj mamy grila i imprezke n adzialce tomka jak juz wspominalam bo jego brat robi 30-tke... a jutro 9:30 egzaminos
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:18
Ja juz pranko koncze robic :-> i wzielam sie wreszcie za porzadki w szafie
Od 13 opiekuje sie siostrzencami - 5 lat i 2,5 roczku
A jutro chyba szykuje sie wypad na zwiedzanko
Pozdrawiam
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:20
oj wcale nie przesadzasz...sama bym się bała jechać tak wieczorami...nawet w dzień czasem jakiś pijak się do mnie przywala gdzieś na przystanku a co dopiero w nocy..jak masz możliwość to zmień pracę, w której są przyzwoite godziny jej kończenia, a nie po nocach żebyś wracała sama do domua nuż jakiś psychol będzie... tak, wiem.. przesadzam
tak masz racje...taki piękny dzień na nauketaki piękny dzień przed nami
madzia, no to poimprezowałaś...hm a w co strzelałaś?
Olciiia, powodzenia na egzaminie
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:24
Niedawno wstałam. Dziś na wieczór żadnych planów niestety, S wróci jutro, pewnie po południu się zobaczymy, 2 dni go nie widzę a tak strasznie za nim tęsknię
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:28
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:30
nie taki świeży bo już jestem z min 7 miesięcy no ale po ostatnim to ja już nic nie wiedziałam bo byłam z moim eks 5 lat a potem się któregoś dnia zorientowałam że to co mi wszyscy mówią do okola że ja go chyba nie kocham jest prawdą byłam z nim tyle lat z przyzwyczajenia....a to jakiś świeży związek?
no to fajnie że się nawet dobrze bawiłaś ja jak nie chce gdzieś iść a się zmuszę to potem cała imprezę siedzę tak jak na rozstrzelaniu a jeszcze jak do tego prowadzę i nie mogę pić to już zupełnie miny stroje Tomkowi i mecze się by nie zasnąć.ja wczoraj jakoś zniosłam to spotkanie
Olciiia
a jutro 9:30 egzaminos
czasem warto gdzieś wyjść przed egzaminem bo inaczej siedziała byś w domu i się stresowała:-) jak mam mieć taką sytuacje to sobie zawsze rano jeszcze powtórzę a potem na imprezę ale unikam wtedy picia i już przed wyjściem ustalamy o której wracamy bym sie jeszcze wyspała.
Napisano 28 czerwca 2008 - 09:35
chociaz wolalabym zeby to bylo dzis i juz z glowy
Donn, Tobie tez zycze milej nauki, ale ja ci zazdroszcze ze juz konczysz ten koszmar
ja jeszcze 3 lata bede sie meczyla
[ Dodano: 2008-06-28, 10:49 ]
a wlasnie sie zastanbawiam czy ten brat tomka dzis na tej imprezie sie nie oswiadczy tej swojej bo cos ostatnio do tomka na gg tak tajemniczo pisal ciekawa jestem
w sumie zaprosil najblizszych znajomych male grono
kto wie
Guest_niki_*
Napisano 28 czerwca 2008 - 11:27
robiłam porzadki i było miło zobaczyć w końcu podłogę, która się ujawniła spod sterty komputerowych rzeczy. na kaca dobra praca
Agula dużo zdrówka dla wujka
Cerratko tez bym się bała łazić po nocy, nigdy nic nie wiadomo i super obrotna dziewczyna jesteś , że szukasz dalej, jak ta praca Ci nie pasuje
Guest_niki_*
Napisano 28 czerwca 2008 - 11:33
a teraz zagoniłam Krzyska do wyczyszczenia mebli
ja też chce, tzn nie wykorzystać Twojego Krzyśka do sprzątania, ale bym chciała, zeby mój chociaż trochę mniej bałaganił i więcej pomagał. dzisiaj wybaczam , bo jest w szkole i zalicza egz.
Napisano 28 czerwca 2008 - 12:00
u mnie słoneczkoPogoda ble bo pada
masz troche promieni - przesyłam
Napisano 28 czerwca 2008 - 19:08
Napisano 28 czerwca 2008 - 21:57
Cichutko tu dziś...
Napisano 28 czerwca 2008 - 22:05