Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Pogaduchy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
18870 odpowiedzi w tym temacie

#17921 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 22:08

asia21_87, Ty ukrywaczu jeden :-P
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#17922 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 22:15

he he, nie wiem jakos tak wyszło ze sie ukrywam :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#17923 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 00:33

cerrata jak tam w pracy? Widzę, że dajesz rade :)

daję radę ale właśnie napisałam CV i poroznoszę w pasażu i okolicy domu :)
młoda jestem to sobie przebierać mogę
a wkurza mnie tamten sklep
tzn.. no byłoby ok wszystko, bo jest na prawdę super luz itd
ale... nie mogę już... te gęby przepite, te nalewki a 5 zł
jakoś mnie to psychicznie męczy
te pijaki i brudne śmierdzące i piękne starsze kobiety kupujące codziennie litra czystej . . .
eh
Polska
>
poza tym,, druga zmiana... normalnie to się o 22 powinna kończyć ;-) ale 'robimy' do 24, potem ja zamykam sklep (boję się oczywiście jak cholera.... ) i czekam na nocny, który oczywiście się spóźnia i oczywiście znowu się boję, bo wracam po nocy, codziennie tym samym banem codziennie z tymi samymi ludźmi... może fioła mam, ale jakoś tak.. wiedzą gdzie wsiadam, gdzie wysiadam, o której jadę itd
a nuż jakiś psychol będzie... ;-) tak, wiem.. przesadzam ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#17924 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 07:25

Witam wszystkie dziewczynki:-) nie spać wstawać <slonik1></span> taki piękny dzień przed nami :-) jak się spało? bo mi źle nie śpię już od 4:00 rano ale mino tego jest dobrze:-) <hura></span> moje kochanie napisało mi smsa <bzyklov></span> jak mówi jest ok, :-D szkoda tylko ze u niego była 3 nad ranem a on jeszcze w pracy był miał jeszcze coś zrobić i potem jechać do mieszkania sie przespać i dziś znowu do roboty :-/ przecież miał pracować tylko do 21 nie rozumie no ale mam nadzieje to tylko jednorazowe było bo mi się chłopak zajedzie.
A jednak chyba serio go kocham <loveuuu1></span>

cerrata

młoda jestem to sobie przebierać mogę

popieram cię jeśli praca cię dołuje, czujesz się niepewnie to ją zmień. Po co robić i sie denerwować za raz zamienisz się w kłębek nerwów a po co sobie szkodzić tym bardziej jak musisz wracać po nocy do domu. Trzymię kciuki za ciebie kciuki <pociesz2></span>

#17925 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 09:04

A jednak chyba serio go kocham <loveuuu1></span>

a to jakis swiezy zwiazek? :)

ja wczoraj jakos znioslam to spotkanie, najpierw pojechalismy strzelac a pozniej grill i kolo 1. bylismy w domu. nie odczulam tego bo widno bylo praktycznie.
Teraz kawka wypita, pogoda na dzis zapowiada sie dobrze i w ogole ma sie poprawic :) Misko pojechal do pracy ale byl "wczorajszy" ;-) wiec nie wie sam jak bedzie pracowal.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#17926 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 09:10

madzia, no widzisz nie bylo tak zle ;)

my przyjechalismy do polski do mojego domku ale tomek wieczorem wybyl na impreze i wrocil o 5 :-/ a teraz jeszcze spi jak ta to lubie :evil: :evil: :evil:
ale co mam zrobic

dzisiaj mamy grila i imprezke n adzialce tomka jak juz wspominalam bo jego brat robi 30-tke... a jutro 9:30 egzaminos :lol: :lol:

#17927 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 09:18

Dzien dobry :mrgreen:
Ja juz pranko koncze robic :-> i wzielam sie wreszcie za porzadki w szafie ;-)

Od 13 opiekuje sie siostrzencami - 5 lat i 2,5 roczku :-D moje kochane chlopaki :mrgreen:

A jutro chyba szykuje sie wypad na zwiedzanko :mrgreen:

Pozdrawiam :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#17928 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 09:20

a nuż jakiś psychol będzie... tak, wiem.. przesadzam

oj wcale nie przesadzasz...sama bym się bała jechać tak wieczorami...nawet w dzień czasem jakiś pijak się do mnie przywala gdzieś na przystanku a co dopiero w nocy..jak masz możliwość to zmień pracę, w której są przyzwoite godziny jej kończenia, a nie po nocach żebyś wracała sama do domu :-? <pocieszacz></span> ...napewno coś się znajdzie :-) powodzenia.

taki piękny dzień przed nami

tak masz racje...taki piękny dzień na nauke :mrgreen: :-(
madzia, no to poimprezowałaś...hm a w co strzelałaś?
Olciiia, powodzenia na egzaminie :-)

#17929 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 09:24

hej!
Niedawno wstałam. Dziś na wieczór żadnych planów niestety, S wróci jutro, pewnie po południu się zobaczymy, 2 dni go nie widzę a tak strasznie za nim tęsknię:/
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#17930 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 09:28

Donn, a to bylo cos takiego, ze maszyna wyrzucalo sie taki krazki i strzelba trzeba bylo w to strzelic ale i tak mi sie nie udalo ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#17931 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 09:30

madzia

a to jakiś świeży związek?

nie taki świeży bo już jestem z min 7 miesięcy no ale po ostatnim to ja już nic nie wiedziałam bo byłam z moim eks 5 lat a potem się któregoś dnia zorientowałam że to co mi wszyscy mówią do okola że ja go chyba nie kocham jest prawdą byłam z nim tyle lat z przyzwyczajenia....

ja wczoraj jakoś zniosłam to spotkanie

no to fajnie że się nawet dobrze bawiłaś ja jak nie chce gdzieś iść a się zmuszę to potem cała imprezę siedzę tak jak na rozstrzelaniu a jeszcze jak do tego prowadzę i nie mogę pić to już zupełnie miny stroje Tomkowi i mecze się by nie zasnąć.

Olciiia

a jutro 9:30 egzaminos

czasem warto gdzieś wyjść przed egzaminem bo inaczej siedziała byś w domu i się stresowała:-) jak mam mieć taką sytuacje to sobie zawsze rano jeszcze powtórzę a potem na imprezę ale unikam wtedy picia i już przed wyjściem ustalamy o której wracamy bym sie jeszcze wyspała. :-)

#17932 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 09:35

fajna babka, moze i masz racje dzisiaj i tak musze isc na ta imprezke ale w sumie sie ciesze ;)

chociaz wolalabym zeby to bylo dzis i juz z glowy

Donn, Tobie tez zycze milej nauki, ale ja ci zazdroszcze ze juz konczysz ten koszmar
ja jeszcze 3 lata bede sie meczyla :-P

[ Dodano: 2008-06-28, 10:49 ]
a wlasnie sie zastanbawiam czy ten brat tomka dzis na tej imprezie sie nie oswiadczy tej swojej bo cos ostatnio do tomka na gg tak tajemniczo pisal ciekawa jestem
w sumie zaprosil najblizszych znajomych male grono
kto wie :P

#17933 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 28 czerwca 2008 - 11:27

Witajcie babolki.

robiłam porzadki i było miło zobaczyć w końcu podłogę, która się ujawniła spod sterty komputerowych rzeczy. na kaca dobra praca :) wczorajsza impreza była super, świetne jedzonko, tańce no i miejsce piękne. wybawiłyśmy się, sorry wybawiliśmy bo mamy jednego rodzynka w wydziale

Agula dużo zdrówka dla wujka

Cerratko tez bym się bała łazić po nocy, nigdy nic nie wiadomo i super obrotna dziewczyna jesteś , że szukasz dalej, jak ta praca Ci nie pasuje

#17934 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 11:29

niki, witaj

ja tez oda rana sprzątanko a teraz zagoniłam Krzyska do wyczyszczenia mebli :-o

Pogoda ble bo pada

ale ogólnie ok
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17935 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 28 czerwca 2008 - 11:33

witaj Calineczko

a teraz zagoniłam Krzyska do wyczyszczenia mebli

ja też chce, tzn nie wykorzystać Twojego Krzyśka do sprzątania, ale bym chciała, zeby mój chociaż trochę mniej bałaganił i więcej pomagał. dzisiaj wybaczam , bo jest w szkole i zalicza egz.

#17936 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 12:00

Pogoda ble bo pada

u mnie słoneczko :)
masz troche promieni - przesyłam <sun></span> :-D

#17937 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 19:08

Jest sobota a ja w domu siedzę nie dobrze, nie dobrze, no ale chociaż mam spokojne sumienie bo wysprzątałam sobie połowę domu na błysk. W poniedziałek druga połowa i aż miło się patrzy. Szkoda że za parę dni znowu zrobię tu małe pobojowisko :-) hihi :-)

#17938 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 21:25

witam sie wieczornie
Bylismy na kolacji u teściow , potem na małych zakupach i teraz w domku miły wieczorek ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17939 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 21:57

Hej calineczka, hej Babeczki, ja też się witam wieczornie i od razu żegnam wieczornie, bo mi się oczy zamykają...padam ;-)
Cichutko tu dziś... :-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#17940 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 22:05

Cichutko cichutko:) Ja tez tylko wpadlam i juz wypadam. Dobrej nocki wszystkim ;-)