Pogaduchy
Rozpoczęty przez
Guest_Kociak_*
, 14 gru 2006 15:38
18870 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 czerwca 2008 - 14:42
Za mną dwa zaje*iste dni spędząne w studiu tvp2 jako statystka w ich programie muzycznym. Co prawda jestem potwornie zmęczona, ale nic nie odda tego klimatu jaki tam był. Chciałabym pracować w telewizji przy takich programach, choćbym tylko kable miała nosić
Zawsze mnie jarały takie rzeczy, uwielbiam jak coś się cały czas dzieje, ten ciągły ruch, masa ludzi, światła, nawet robota od rana do rana w sezonie mi nie przeszkadza.
"Każdy plan można zmienić
lecz wolę życie bez planu."
Napisano 27 czerwca 2008 - 14:57
Miss G, to mialas fajnie spedzone dwa dzionki
a skoro tak lubisz telewizje to moze jakies studia,kursy w tym kierunku? A moze juz sie uczysz w tym kierunku?
ja wlasnmie walcze z muchami...
wlecialy mi dwie takie wielkie i brzecza....
ja wlasnmie walcze z muchami...
Napisano 27 czerwca 2008 - 15:02
Studiowałam filmoznawstwo, ale nie powiodło mi się tam. Zresztą cieżko się wkręcić do takich programów, bo mnie tylko rozrywkowe interesują. Jednak nie tracę nadzieji i moze się uda dostac pracę w której nie ma czegoś takiego jak nuda i rutyna.
"Każdy plan można zmienić
lecz wolę życie bez planu."
Napisano 27 czerwca 2008 - 15:13
angik1683, ty to masz chyba bezblednego tego szefucnia
a ja myslalam, ze wymigne sie od tego grilla, ze zawioze miska i sobie wroce a pozniej po niego pojade ale nie dalo rady wiec musze sie szykowac...
a ja myslalam, ze wymigne sie od tego grilla, ze zawioze miska i sobie wroce a pozniej po niego pojade ale nie dalo rady wiec musze sie szykowac...
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Napisano 27 czerwca 2008 - 15:18
ja okno umyłam i nadal siedzę i nic nierobie nawet na imprezę nie mam z kim iść bo wszyscy znajomi są za granica w pracy albo na wakacjach
ale nie jest źle zawsze mogło być gorzej mogłam niemieć dostępu do neta i co ja bym robiła...
no pisze pisze ... co mi innego zostało ....no to pisac na forum,pisac...czas zleci jak z bicza strzelil
Napisano 27 czerwca 2008 - 16:03
wiesz u mnie sa takie transformatory,jeden z nich jest bardzo uczulony na burze, a jak w niego walnie to koniec zabiera nam prąd, i nie mam dopoki nie przyjadą i naprawią z Pogotowia Energetycznegoa czesto zabieraja?
[ Dodano: 2008-06-27, 17:08 ]
o kurcze jak sie błyska..... a ja sie boje burzy
Napisano 27 czerwca 2008 - 16:13
U mnie też już po burzy, nawet pogrzmiało dosyć mocno
a teraz piękne słoneczko zawitało
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 27 czerwca 2008 - 18:08
a ja niestety nie będę na żadnym spotkaniu.. mój wuja miał wypadek samochodowy poważny.. właśnie wróciłam ze szpitala.. ma połamane obie ręce i nogę.. no i wstrząśnienie mózgu.. na szczęście kręgosłup jest cały.. miał pacy bezpieczeństwa.. miałby tylko nogę złamaną.. gdyby ręce miał inaczej ustawione.. ale wiadomo jak kierowcy trzymają dłonie na kierownicy.. no i stało się jak się stało.. dobrze,że nic gorszego mu się nie stało.. no ale my jako najbliższa jego rodzina ( bo jest kawalerem ) musimy dużo przy nim teraz być.. z resztą zasługuje na to, bo jest dobrym człowiekiem.. ale tak czy owak nie będzie mnie w weekend na forum, co za to z góry przepraszam 
z tego, co zdążyłam się dowiedzieć, to jakiś idiota wjechał mu z naprzeciwka mimo, że baran miał już czerwone światło to mimo to nadal jechał nie zatrzymał się.. debil jeden..
ech szkoda słów na takich!!
ok uciekam bo jestem zdenerwowana i.. wpadnę w poniedziałek.. do miłego kochane uważajcie na siebie..
z tego, co zdążyłam się dowiedzieć, to jakiś idiota wjechał mu z naprzeciwka mimo, że baran miał już czerwone światło to mimo to nadal jechał nie zatrzymał się.. debil jeden..
ech szkoda słów na takich!!
ok uciekam bo jestem zdenerwowana i.. wpadnę w poniedziałek.. do miłego kochane uważajcie na siebie..
Napisano 27 czerwca 2008 - 20:11
Agula, przykro mi, smutne to co napisałaś
życze dużo zdrowia wujkowi
Napisano 27 czerwca 2008 - 22:00
calineczka ja przyszłamWszystkich gdzieś wywiało
Witaj