gdzie?W wiadomościach się zapisują rozmowy czatowe z tego co się orientuję
ja tak zawsze robięchyba się da, bo jak klikasz na krzyżyk to tam pojawia się opcja "zablokuj aplikacje".
Napisano 07 maja 2011 - 12:03
gdzie?W wiadomościach się zapisują rozmowy czatowe z tego co się orientuję
ja tak zawsze robięchyba się da, bo jak klikasz na krzyżyk to tam pojawia się opcja "zablokuj aplikacje".
Napisano 07 maja 2011 - 12:44
Ale własnie w tej 'Kto oglądał Twój profil..." można tylko "Oznacz jako spam"; "Zgłoś naruszenie"ja tak zawsze robię
U mnie tego nie ma, bo z czata nie korzystam, ale wiem, że D. ma u siebie w Wiadomościach wszystkie rozmowy na czacie w ostatnim czasiegdzie?
ja nic nie widzę?
Napisano 07 maja 2011 - 13:15
Napisano 07 maja 2011 - 15:13
Napisano 07 maja 2011 - 17:44
Napisano 07 maja 2011 - 17:56
no ale czemu tu się dziwić?wszędzie jest nawet w TV już wszystkie reklamy mają swojego FB
Napisano 08 maja 2011 - 20:46
źródło:gizmodo.plUkryj swoje niecne plany przed znajomymi na Facebooku
Okej, może nie tyle co niecne plany, a na przykład najnowsze komentarze czy "polubienia". Czemu każdy musi wiedzieć, że lubisz "robić salta" lub, że wybierasz się na jakaś imprezę? Facebook po cichu wprowadził opcję ukrycia nowości w twoim życiu przed znajomymi.
Teraz wystarczy, że wejdziesz na swój profil, odnajdziesz ostatnio polubione rzeczy lub pełne entuzjazmu deklaracje uczestnictwa w pewnych wydarzeniach, odnajdziesz krzyżyk i klikając na niego wybierzesz opcję "Usuń wszystkie wydarzenia dotyczące...". Dzięki temu raz na zawsze pozbędziesz się informowania swoich przyjaciół o dosłownie wszystkim, co dzieje się na twoim profilu
Napisano 09 maja 2011 - 08:26
Napisano 11 maja 2011 - 14:41
Napisano 11 maja 2011 - 16:29
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 maja 2011 - 15:15
Napisano 12 maja 2011 - 15:20
Napisano 12 maja 2011 - 15:29
Napisano 20 maja 2011 - 11:18
Zombie Lane - uzależniłam się już od niejjaką grę polecicie poza farma??
Napisano 20 maja 2011 - 11:45
CityVille - pograsz ze mnąjaką grę polecicie poza farma??
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 20 maja 2011 - 12:13
i ze mnąpograsz ze mną
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 20 maja 2011 - 14:24
Napisano 20 maja 2011 - 14:30
Napisano 20 maja 2011 - 14:43
i to już od dłuższego czasuskoro wtyczka społecznościowa jest na głównej stronie forum
chyba nie chodzi nam o zrobienie tu kółka wzajemnej adoracji o którym nikt nie wie? nie popadajmy w przesadyzm, po to jest forum, żeby i ludzie z niego korzystali. A co do anonimowości w internecie... cóż, to piękne złudzeniejeżeli będzie ono tak reklamowane czy to na nk czy na FB...
Napisano 20 maja 2011 - 20:07
A poza tym, nikt nie każe nikomu "lubić" bs
jak wszystko w życiu, to też pozostaje naszym wyborem, więc nie musisz mieć go w profilu facebookowym
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Anonymous chce zniszczyć Facebooka |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych