Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

facebook

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
431 odpowiedzi w tym temacie

#121 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 07 maja 2011 - 12:03

W wiadomościach się zapisują rozmowy czatowe z tego co się orientuję ;-)

gdzie? :-P ja nic nie widzę?

chyba się da, bo jak klikasz na krzyżyk to tam pojawia się opcja "zablokuj aplikacje".

ja tak zawsze robię ;)

#122 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 07 maja 2011 - 12:44

ja tak zawsze robię ;)

Ale własnie w tej 'Kto oglądał Twój profil..." można tylko "Oznacz jako spam"; "Zgłoś naruszenie"

gdzie? :-P ja nic nie widzę?

U mnie tego nie ma, bo z czata nie korzystam, ale wiem, że D. ma u siebie w Wiadomościach wszystkie rozmowy na czacie w ostatnim czasie ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#123 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 07 maja 2011 - 13:15

Dla mnie to wszystko jest zbyt skomplikowane :lol:
Co umiałam to poblokowałam, a co nie- trudno, jakoś się nie zagłębiam :lol:
Choćbym miałam konto x lat to i tak wszystkiego nie ogarnę :lol:
Poza tym wchodzę tam dość często, ale na krótko... bo jakoś tak :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#124 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 maja 2011 - 15:13

Facebook,nie mam konta i jakoś nie ciągnie mnie do zakładania . <bezradny></span>

#125 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 maja 2011 - 17:44

mnie ten FB już denerwuje... wszędzie jest nawet w TV już wszystkie reklamy mają swojego FB. Ja tam wchodzę tylko zobaczyć kto jakie zdjęcia dodał i zmykam.

#126 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 07 maja 2011 - 17:56

wszędzie jest nawet w TV już wszystkie reklamy mają swojego FB

no ale czemu tu się dziwić?
Najprostsza forma reklamy, gdybym ja miała firmę też założyłabym jej konto na FB. Czasy się zmieniają i rynek wymaga niestety bycia dostępnym wszędzie. Business is business... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#127 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 maja 2011 - 20:46

Ukryj swoje niecne plany przed znajomymi na Facebooku
Okej, może nie tyle co niecne plany, a na przykład najnowsze komentarze czy "polubienia". Czemu każdy musi wiedzieć, że lubisz "robić salta" lub, że wybierasz się na jakaś imprezę? Facebook po cichu wprowadził opcję ukrycia nowości w twoim życiu przed znajomymi.

Teraz wystarczy, że wejdziesz na swój profil, odnajdziesz ostatnio polubione rzeczy lub pełne entuzjazmu deklaracje uczestnictwa w pewnych wydarzeniach, odnajdziesz krzyżyk i klikając na niego wybierzesz opcję "Usuń wszystkie wydarzenia dotyczące...". Dzięki temu raz na zawsze pozbędziesz się informowania swoich przyjaciół o dosłownie wszystkim, co dzieje się na twoim profilu

źródło:gizmodo.pl
Dołączona grafika
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#128 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 maja 2011 - 08:26

Tilia, ja już miałam tak właśnie ukryte pytania i one nie pokazują mi się na tablicy, ale z boku widzi ja każdy nawet nieznajomi i na, to chyba nie ma na razie rady. <bezradny></span>

#129 magicznablondee

magicznablondee
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 11 maja 2011 - 14:41

Czy jest taka opcja na FB żeby widzieć kto odwiedza profil?

#130 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 maja 2011 - 16:29

Nie ma takiej opcji, a wszelkie "aplikacje" które rzekomo na to pozwalają albo wyłudzają dane, albo wprost "sprzedają" Ci jakieś paskudztwa na kompa. ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#131 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 maja 2011 - 15:15

a co to znaczy ta tablica ?? bo ciagle mi przychodzi że ktos tam dał co stam na moja tablice...
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#132 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 12 maja 2011 - 15:20

twoja tablica = twój profil :)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#133 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 maja 2011 - 15:29

Madź, aha, dzieki MAdz za info ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#134 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 20 maja 2011 - 11:18

jaką grę polecicie poza farma??

Zombie Lane - uzależniłam się już od niej :mrgreen:

W ogóle od całego FB to ja się powinnam trzymać z daleka.
A najlepiej netbooka za okno wyrzucić :lol:
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#135 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 20 maja 2011 - 11:45

jaką grę polecicie poza farma??

CityVille - pograsz ze mną :lol: serio, to moim zdaniem o wiele lepsze od farmy ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#136 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 maja 2011 - 12:13

pograsz ze mną

i ze mną :lol: choć ostatnio jakiś odwyk mi się wkradł i coś zaniedbałam grę <umieraam></span>

Przerzuciłam się na farmeramę. Takie głupie to, ale lubię tam zaglądać jak mam chwilę ;-) A znalazłam właśnie przez facebooka, choć sama siętam nie mieści :P

A poza tym mini jolt games... chyba tak się to zwało. facebookowe 100 w 1 :lol: kilka fajnych gierek typu układanki klocków i podobne.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#137 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:24

wiecie co.... Teraz zauwazyłam że BS jest nawet na Facebooku... my nigdy nie będziemy czuły się anonimowe na tym forum jeżeli będzie ono tak reklamowane czy to na nk czy na FB...Ja nie chcialabym by moi znajomi widzieli to formu.. i mysle ze wiekszosc z nas by nie chciala...

#138 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:30

Ja mam BS na FB w ulubionych, nie mam szczególnie co ukrywać - to po pierwsze. A po drugie ja nie sprawdzam każdej rzeczy, którą moi znajomi dodają do "ulubionych" i wątpię, że oni to robią ;D

A tak swoją drogą to coś późno to zauważyłaś skoro wtyczka społecznościowa jest na głównej stronie forum :lol: :lol: :lol:

#139 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:43

skoro wtyczka społecznościowa jest na głównej stronie forum

i to już od dłuższego czasu :)

jeżeli będzie ono tak reklamowane czy to na nk czy na FB...

chyba nie chodzi nam o zrobienie tu kółka wzajemnej adoracji o którym nikt nie wie? nie popadajmy w przesadyzm, po to jest forum, żeby i ludzie z niego korzystali. A co do anonimowości w internecie... cóż, to piękne złudzenie :) A poza tym, nikt nie każe nikomu "lubić" bs ;-) jak wszystko w życiu, to też pozostaje naszym wyborem, więc nie musisz mieć go w profilu facebookowym ;-)

#140 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 20 maja 2011 - 20:07

A poza tym, nikt nie każe nikomu "lubić" bs ;-) jak wszystko w życiu, to też pozostaje naszym wyborem, więc nie musisz mieć go w profilu facebookowym ;-)

no raczej.
ani na nk ani na fb nie mam babskiego w "lubię to" ;P