Dokładniej chodzi o to, że na głównej stronie zawsze miałam u góry możliwość segregacji postów: Najnowsze i Najpopularniejsze. Teraz tych przycisków u mnie nie widać, a wszystkie posty są tak pomieszane, że ciężko cokolwiek ogarnąć. Żaden z moich znajomych nie ma podobnego problemu, a może któraś z Was coś takiego zauważyła ? ;> Albo wie co z tym zrobić ?
Napisano 19 czerwca 2011 - 13:31
Dokładniej chodzi o to, że na głównej stronie zawsze miałam u góry możliwość segregacji postów: Najnowsze i Najpopularniejsze. Teraz tych przycisków u mnie nie widać, a wszystkie posty są tak pomieszane, że ciężko cokolwiek ogarnąć. Żaden z moich znajomych nie ma podobnego problemu, a może któraś z Was coś takiego zauważyła ? ;> Albo wie co z tym zrobić ?
Napisano 19 czerwca 2011 - 14:49
ja mam tak było zawsze, Najpopularniejsze i najnowsze, z możliwością podziału na linki, zdjęcia etc. Nie wiem co tam u Ciebie się podziało :->Żaden z moich znajomych nie ma podobnego problemu, a może któraś z Was coś takiego zauważyła ?
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 19 czerwca 2011 - 14:59
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 czerwca 2011 - 15:07
Chyba nie bardzo, bo jak siostra się u mnie loguje albo D. to u nich wszystko normalnie działa.Może to z nią jest problem.
Nawet jak u siorki na lapku się loguje to mi nie trybi
napisałam do ogólnego Pana Facebooka
Napisano 23 czerwca 2011 - 08:42
oj musi być na to sposób jakiś, przecież FB każdy ma takiego samegoTilia, ja już miałam tak właśnie ukryte pytania i one nie pokazują mi się na tablicy, ale z boku widzi ja każdy nawet nieznajomi i na, to chyba nie ma na razie rady.
[ Dodano: 2011-06-23, 09:43 ]
To prawda, przecież teraz większość korzysta tylko z Neta , a TV wcale, dlatego tak reklamują.no ale czemu tu się dziwić?wszędzie jest nawet w TV już wszystkie reklamy mają swojego FB
Napisano 23 czerwca 2011 - 09:26
aktualnie nikt już nie ma pytań bokuoj musi być na to sposób jakiś, przecież FB każdy ma takiego samego
pewnie coś nie tak robisz
na tablicy widać (tzn ja mam ukryte) ale z boku już nie ma
aktywowało mi się archiwum czatu ;]
podobno każdy to będzie miał prędzej czy później
Napisano 23 czerwca 2011 - 09:36
a to źle że jest archiwum ? Mnie się podoba, zwlaszcza, że gromadze tam często linki i inne takie rzeczyaktywowało mi się archiwum czatu ;]
podobno każdy to będzie miał prędzej czy później
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 23 czerwca 2011 - 09:40
mam tylko 1 osobę na czacie która mnie widzi
Napisano 23 czerwca 2011 - 13:46
mojego faceta dodałam do innej grupy.
sa normalni znajomi i on w innej grupie.
i tylko ta grupa mnie widzi
Napisano 23 czerwca 2011 - 13:57
Napisano 23 czerwca 2011 - 15:10
wejdź na tą stronę i w jej profilu na dole po lewej masz opcję "nie lubię tego",klikasz i po wszystkimprzez przypadek kliknęłam jedną stronę a wcale jej nie lubię i chciałabym t cofnąć
Napisano 23 czerwca 2011 - 16:16
U mnie co chwile coś się zmienia.
Aktualnie po lewej stronie mam taka kolumne w której wyskakują mi aktualne rzeczy jakie klikają, komentują, wstawiają moi znajomi.
Nie wyświetla mi sie już w tym miejscu kto ma urodziny
A na samym środku mam najpierw Najbardziej popularne posty, a pod 20 dopiero Najnowsze posty...
A Pan Facebook dalej mi nie odpisał
Napisano 23 czerwca 2011 - 16:24
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 czerwca 2011 - 16:25
Niech spadają ode mnieMoże testują na tobie jakieś zmiany czy cuś?
Żadnej zgody nie wyrażałam
Szukałam w necie czy ktoś jeszcze pisał cos na temat jakichś zmian, i nic nie znalazłam...
Napisano 23 czerwca 2011 - 16:32
Facebook testuje aktualności w czasie rzeczywistym
Użytkownicy będą mogli zobaczyć w prawym pasku strony, co robią ich znajomi na Facebooku: grają, komentują, czy dodają zdjęcia.Opcja "Happening Now" pokazuje na żywo to, co aktualnie robią nasi znajomi online. Funkcja ta przypomina nieco mikroblog z tą różnicą, że pojawi się w niej więcej informacji, niż tylko aktualizacje statusów - podaje Mashable.
Kilka screenów z testów zaprezentował serwis Dazeinfo.com.

Usługa najprawdopodobniej będzie wprowadzana stopniowo, podobnie jak inne nowości od Facebooka (na przykład nowe Wiadomości czy Facebook Places). Gdy po prawej stronie aktualności pojawi się opcja "Happening Now", użytkownik będzie miał w sumie trzy opcje podglądu aktywności znajomych: Najpopularniejszych aktualizacji, ostatnich aktualizacji oraz informacji w czasie rzeczywistym.
Być może funkcja ta zmieni nieco położenie reklam i Zdarzeń Sponsorowanych, a także sugestii znajomych czy informacji o nadchodzących wydarzeniach."
źródełko:interaktywnie.com
Napisano 23 czerwca 2011 - 16:36
Napisano 23 czerwca 2011 - 16:38
Wzięłam to za normalkę gdyż starej wersji nigdy nie miałam (od nie dawna mam FB)
[ Dodano: 2011-06-23, 17:40 ]
No dobra, teraz potwierdzam, że głupie i niepotrzebne. Kogo interesuje co inni w danej chwili robią na facebooku?
no i mam nadzieję, że też będzie można kontrolować co komu się wyświetla
i też muszę przyznać, że jest to drażniące i wkurzające bo nie obchodzi mnie co wiele os. robi, z kim się zaprzyjaźniło, ale z tego co pamiętam to można to kontrolować bo ja sobie w ustawieniach ustawiłam praktycznie wszsytko na widocznie "Tylko Ja"