i co dziwne, są to jakieś panny
myślę że są to osoby które po prostu chcą nabić jak największą liczbę znajomych co by się potem mieć czym chwalić
Napisano 27 października 2010 - 14:01
i co dziwne, są to jakieś panny
Napisano 27 października 2010 - 19:31
Napisano 27 października 2010 - 22:23
no tak, niby mail to mail, tak samo miałam z kilkoma innymi osobami, na przykłąd facetem, któremu zadawałym pytania odnośnie czegoś na allegoprzecież Ciebie mi polecili po pierwszym mailu jaki wymieniłyśmy
taaa, niby ta. Ale i tak mnie to dziwi.. rozumiem jakbym się nazywała ja wiem Żmuda-Trzebiatowska, albo Chylińska, ale nie jakaś tam zwykła jato osoby które po prostu chcą nabić jak największą liczbę znajomych co by się potem mieć czym chwalić
Napisano 29 października 2010 - 08:51
Napisano 06 maja 2011 - 09:55
Napisano 06 maja 2011 - 11:45
Napisano 06 maja 2011 - 12:03
Torii1988, ja w ustawieniach prywatności mam wszystko zaznaczone jako "Tylko znajomi" a mimo to Pytania może zobaczyć każdy. Albo zmienia się to gdzie indziej, albo to niedociągnięcie ze strony FB.
Napisano 06 maja 2011 - 12:10
Napisano 06 maja 2011 - 12:15
wiadomości prywatne widzisz tylko tyale juz rozmowy z kims sa widoczne tylko dla mnie ?
Napisano 06 maja 2011 - 12:19
Wczoraj właśnie sama na to zwróciłam uwagę. Szukałam, ale chyba nie ma jak na razie opcji blokowania dla wszystkich.wie ktoś czy da się zablokować te pytania dla nieznajomych?
Napisano 06 maja 2011 - 17:04
Napisano 07 maja 2011 - 07:07
nie widzę takiej opcji.A widziałyście nową opcję do ustawienia?:
"Pozwalaj znajomym osób oznaczonych na moich zdjęciach i w moich postach na oglądanie ich."
ja często sprawdzam ustawienia i robię sobie "podgląd profilu" więc to zauważyłama to,że każdy może zobaczyć odpowiedzi dowiaduję się dopiero od Was
Napisano 07 maja 2011 - 07:14
jest na pierwszej stronie w "Ustawieniach prywatności", zaraz pod listą rzeczy kto co widzinie widzę takiej opcji.
i przedobrzenie. Za dużo nowości i wszelkich ulepszeń. Ale podoba mi się, że wprowadzili historie czatuw ogóle fb coś ostatnio ma chyba przesilenie
Napisano 07 maja 2011 - 07:26
że co?Ale podoba mi się, że wprowadzili historie czatu
Napisano 07 maja 2011 - 08:09
własnie kombinujęże co?
?
![]()
jak to można sprawdzić?
Napisano 07 maja 2011 - 11:02
Napisano 07 maja 2011 - 11:22
Napisano 07 maja 2011 - 11:26
tak jestW wiadomościach się zapisują rozmowy czatowe z tego co się orientuję
i wogóle te idiotyzmy w stylu "Ranking Znajomych - Rafal uważa że jesteś ładny/a!", "X właśnie odpowiedział/a na pytanie dotyczące użytkownika Y " nie umiem sie tego pozbyćMi się nie podoba spam w postaci: "Zobacz kto oglądał Twój profil"
Napisano 07 maja 2011 - 11:40
a ja podziwiam naiwniaków, którzy w to klikają... przecież tego typu rzeczy to siedlisko wirusów, plus zapewne wołają o dostęp do twojego profilu... i włala... dostęp do informacji stoi otworemMi się nie podoba spam w postaci: "Zobacz kto oglądał Twój profil"
a nie da się poszczególnych aplikacji poblokować? ja się tego pozbyłam, mało kiedy mi się podobne rzeczy na tablicy pokazują, i wydaje mi się że właśnie na zasadzie blokowania aplikacji to usuwałame idiotyzmy w stylu "Ranking Znajomych - Rafal uważa że jesteś ładny/a!", "X właśnie odpowiedział/a na pytanie dotyczące użytkownika Y "
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 07 maja 2011 - 11:43
eee chyba się da, bo jak klikasz na krzyżyk to tam pojawia się opcja "zablokuj aplikacje". Nie wiem czy akurat w tej tak będzie, ale we wszystkich, które mnie wkurzały właśnie cos takiego się dalo zrobić.a nie da się poszczególnych aplikacji poblokować? ja się tego pozbyłam, mało kiedy mi się podobne rzeczy na tablicy pokazują, i wydaje mi się że właśnie na zasadzie blokowania aplikacji to usuwałam
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Anonymous chce zniszczyć Facebooka |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych