Napisano 07 września 2011 - 12:23
Napisano 07 września 2011 - 14:11
Pytanie jak to zrobić ?
bo przy nowym FB nie da się albo ja nie umiem.
Wcześniej było tak, że klikało się ulubionego artystę i poprzed "Edytuj" można było wykasować. Teraz jak klikam na artstę nic się nie dzieje
Napisano 07 września 2011 - 14:18
Pytanie jak to zrobić ?
Jak wejdziesz na swój profil i w zakładce informacje: Sztuka i rozrywka masz muzyków. Wchodzisz na jego stronkę, i po lewej na dole masz przycisk "Nie lubię".
Napisano 07 września 2011 - 14:41
dziękuję, i tylko tak się to da zrobić ?Pytanie jak to zrobić ?
Jak wejdziesz na swój profil i w zakładce informacje: Sztuka i rozrywka masz muzyków. Wchodzisz na jego stronkę, i po lewej na dole masz przycisk "Nie lubię".
jeeli tak to taka beznadzieja i utrudnienie tylko
Napisano 07 września 2011 - 14:42
dziękuję, i tylko tak się to da zrobić ?
Nie za bardzo się orientuję, bo ja zawsze w ten sposób zmieniałam te ustawienia
Napisano 08 września 2011 - 11:05
w ogóle te nowe zmiany są jakieś dziwne
wg mnie wcześniej ustawianie prywatności było łatwiejsze.
z tym, że wcześniej jak blokowało się np "dane o sobie" blokowały się wszystkie teraz można wybierać poszczególne informacje.
i np. wcześniej jak ktoś miała zablokowaną galerię czy zdjęcia w ogóle się nie pokazywało to po lewej stronie. a teraz wszyscy maja po lewej tablica, informacje, zdjęcia ale jak się wejdzie na np tablice to nic się nie wyświetla
Napisano 08 września 2011 - 14:30
jak się wejdzie na np tablice to nic się nie wyświetla
U mnie jak ktoś nie ma mnie w znajomych, i w to wejdzie, to widzi jakiś jeden post (np. że dodałam kogoś do znajomych, albo że napisałam komuś komentarz), a poniżej ma "Starsze posty" i jak kliknie to już nic sie nie wyświetla.
Mnie też jakoś nie urzekływ ogóle te nowe zmiany są jakieś dziwne
Napisano 08 września 2011 - 15:30
Ja tego paska to po dziś dzień nie mam....jedynie w grach mi się włącza,ale pokazuje jedynie kto w co gra....w ogóle ostatnio z dziewczynami siedziałyśmy i jedna chciała skorzystać z kompa,bo nie ma neta. Wchodzi na fb,a każda z nas w szoku i się dziwi jak jej FB wygląda. Potem każda z nas włączała i każda miała inny wygląda FBi np. wcześniej jak ktoś miała zablokowaną galerię czy zdjęcia w ogóle się nie pokazywało to po lewej stronie. a teraz wszyscy maja po lewej tablica, informacje, zdjęcia ale jak się wejdzie na np tablice to nic się nie wyświetla
Dokładnie takchyba wkleja się po prostu link w miejsce statusu...
Napisano 08 września 2011 - 16:44
mówię o tym co masz jak wejdziesz na swój profil pod zdjęciem zaraz. to ma teraz każdy. wcześniej można było mieć tylko "informacje." bo ktoś miał zablokowaną tablice.Ja tego paska to po dziś dzień nie mam....je
a teraz masz wszystko ale i tak nic na tablicy nie widać. więc po co to
Olenka napisał/a:
chyba wkleja się po prostu link w miejsce statusu...
Dokładnie tak
tak
ale wcześniej np link się załadował i mogłam coś dopisać. a teraz jak chce coś dopisać to mi link ucieka
Napisano 08 września 2011 - 20:45
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamówię o tym co masz jak wejdziesz na swój profil pod zdjęciem zaraz.
A odnośnie linku to mi działa bez problemu. Wrzucam link,czekam aż się załaduje i potem go usuwam i daje komentarz. Wcześniej też tak robiłam
Napisano 08 września 2011 - 20:48
A odnośnie linku to mi działa bez problemu. Wrzucam link,czekam aż się załaduje i potem go usuwam i daje komentarz. Wcześniej też tak robiłam
ja też a teraz muszę coś pisać z prędkością światła żeby mi nie znikł
ale spoko
Napisano 17 września 2011 - 22:50
http://www.facebook....about/subscribe
Przedstawiamy przycisk Subskrybuj
Teraz możesz być na bieżąco z tym, co dzieje się u osób, którymi się interesujesz, nawet jeśli nie jesteście znajomymi.
Otrzymuj informacje dotyczące ciekawych osób
Jak dotąd subskrybowałeś(aś) konta znajomych. Teraz możesz być na bieżąco z informacjami od dziennikarzy, gwiazd, polityków i innych osób. Kliknij Przycisk Subskrybuj w profilu danej osoby, aby otrzymywać od niej informacje publiczne, które pojawią się w Twoich Aktualnościach.
Dostosuj swoje aktualności
Użyj Przycisk Subskrybuj, aby określić jakie informacje od Twoich znajomych i innych osób pojawią się w Twoich Aktualnościach
Dlaczego u wszystkich moich znajomych widać przycisk „Subskrypcja”?
Zawsze subskrybujesz treści z profili znajomych. Korzystając z przycisku Subskrybuj możesz określić, zmiany stanu których z nich chcesz otrzymywać.
Dlaczego w niektórych profilach nie ma przycisku Subskrybuj?
Przycisk Subskrybuj jest dostępny tylko w profilu osoby, która zezwoliła na subskrypcję. Jeśli nie widzisz przycisku, nie możesz subskrybować treści danej osoby.
Jak użytkownicy mogą subskrybować moje zmiany statusu?
Jeśli zezwolisz na subskrybowanie, w Twoim profilu pojawi się przycisk Subskrybuj. Twoje informacje publiczne pojawią się w Aktualnościach użytkowników, którzy go klikną.
Co zobaczą Twoi subskrybenci?
Subskrybenci mogą zobaczyć tylko informacje udostępniane publicznie. Mogą też określić ilość i rodzaj informacji publicznych, jakie otrzymują.
Napisano 18 września 2011 - 09:55
Napisano 18 września 2011 - 15:35
wg mnie ta opcja jest zbędna
po co udostępniać coś nieznajomym?
Napisano 18 września 2011 - 15:39
Zastosowania pomiędzy osobami prywatnymi nie widzę tym bardziej,że da się ustawić grupy i kontrolować,która grupa co widzi
Napisano 19 września 2011 - 09:04
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 19 września 2011 - 12:29