Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[21.12.2008] Pracowita (w moim wypadku) niedziela

• Zamknięty Temat jest zamknięty
72 odpowiedzi w tym temacie

#41 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 16:02

juz w domu :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#42 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 16:05

Witam ;-)

Okropnie dzisiaj.. Zimno, wietrznie, deszczowo.... brrr <zimnoo></span> <zimnoo></span>

Na zajecia pojechalam, ale nie dotarlam :mrgreen: Juz w autobusie poczulam nastroj urodzinowy <najlepszego></span> i postanowilam pojsc na zakupy <jupi></span> Takie tylko dla siebie samej <luzak></span> I obkupilam sie :mrgreen: i bluzka, spodnie, torebka, spodniczka, bielizna... jutro jeszcze kolczykow poszukam :-P wydalam sporo kasy, ale.... ;-) raz w roku ma sie urodziny <dens1></span> <dens1></span>

#43 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 17:56

cześć moje kochane,
dla mnie dzisiaj to było sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie... ale mam dobry humorek bo kupiła sobie taki fajny płaszczyk :mrgreen: i duużo słodyczy :lol:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#44 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 18:35

witam wszystkich
u mnie nie ciekawie w domu....dziadek jest chory jest niedobrze z nim bo on ma taka naturę że nie połknie żadnej tabletki i nie pozwoli się na pogotowie zawieść ... taka trochę nie bardzo natura .... wczoraj było bardzo źle dzisdo południa lepiej ale raczej mu sie pogorszy wieczorem :-(

wczoraj byłam na urodzinach nie chciał mi sie bo sie martwiałam o dziadka a musiał iść bo to koleżanka miała urodziny ale żałuje że poszłam bo takie były pasjonujące ze o 23:00 z Tomkiem sie zebraliśmy i od mc donalda pojechaliśmy bo głodna byłam i śpiąca :-/ dostaliśmy na urodzinach tylko herbatę (w domu bo jej siostra chciał sie ze mną zobaczyć) a w barze wódkę i sok (sok wypiłam wódki nie)

w ogole mam duzo nauki a nie mam siły na to ....

#45 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 18:35

tuptunio, pochwal sie plaszczykiem :D

my dopiero teraz wrocilismyajny z zakupow, ja sobie kupilam pasek i 2 bluzki bo byly z przecen, a reszta to spozywka

duużo słodyczy

tezzz :D

no i dobry humorek mam :mrgreen:
bo w sumie porzadeczek w domku mamy

teraz zostalo mi jesdzcze do zapakowania czesc prezentow i spakowanie walizek do wyjazdu ale to jutro zrobie

ja tylko na chwilke wpadlam bo zaraz robimy kolacyjke i jakis film ogladamy
:* buziaki dla was kochane

#46 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 18:58

fajna babka przykre , że dziadek chory :-(

My już od dawna w domku ale dopiero mam chwilkę :-D
Podłogi dzisiaj poszły w ruch
:-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#47 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 19:08

calineczka, dziękuje ..... mam nadziej ze bezie lepiej boi to juz stary człowiek ma 82 lata ....

jeszcze siostra dziś mnie wkurzyła dostał mamy kasę by mi kupić na prezent bluzkę na sylwestra (bo mama sie nie zna w czy chodzą młode)...... i kupiła mi bluzę z krótkim rękawem i na przodzie z wstawką z koronki posypana brokatem całość wygląda jak na babę co ma 50 lat .... serio tragedia .... jak mnie mama zawoła to nie umiałam udawać ze mi sie podoba ....bo potem by oczekiwała bym w tym szła na sylwestra a wolałbym nie iść wcale niz w tym ....no i siostra od razu ze to sobie ja weźnie jak mi sie niepodobna i pognała do siebie a ona lubi taki styl starej baby ...... :evil: czuje w tym podstęp ale nic nie mówię :evil:

#48 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 19:11

fajna babka, Ty z ta siostra to masz przeboje naprawdę ;* ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#49 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 19:16

calineczka, no mam ale wiesz jak jest czasem zabawnie :-)

dobra ja znikam się uczyć konspekt czeka a pomysłów brak :/

#50 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 19:23

Witam sie dziewuszki :)

Dziś od rańca na zakupach ;-)
Z siorką byłam :)
Kupiłyśmy książkę dla mamy (i trochę dla mnie :P Fotografia zblizeniowa, i to nie jakiś kicz bo to z national geograpfic, tam są najlepsi chyba fotografowie.. ah :) Na cały komplet stać mnie nie było, na książkę NG ogólną o foto też nie, więc kupiłam tylko o zbliżeniowej, bo mama ma fioła na punkcie kwiatków, motylków itd :P To sobie zbliżonka porobi :P

Dla małej Amelki (córeczki mojej przyjaciółki) kupiłam super misiaka :mrgreen: Słodki taki, że hej :P

A potem poszłyśmy do biedronki i kupiłam caly koszyk żarcia :P Mama już wszystko ma zakupione , a ja sobie pomyślałam, że skoro nie mam tyle kasy żeby każdemu coś kupić (wcześniej dorzuciłam mamie do prezentów trochę.. ) to zakupię jakieś bajery.. no i sie zaczęło.... Dosłownie, miałyśmy caaały koszyk zakupów :P
aż musiałam zakupić wielgachną torbę ekologiczną :P

Zegarek dla Radzia zamówiony :P
Przy okazji kupiłam dla siebie :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#51 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 20:15

cerrata, no to zaszalałaś dzisiaj z tymi zakupami. a jaki zegarek sobie zamówiłaś?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#52 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 20:45

wstawiłam w 'nasze zakupy'
zegarek brzydki..
nie ma mnie tu i nie będzie.

#53 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:00

Hejo :mrgreen: <hellooo1></span>
Ja juz w piżamce :lol: pomalowałam właśnie mamusi włosy 8-) czekamy co wyjdzie hehe
Pozatym niedziela spokojna :-D
Jutro jade z siostra na poszukiwania prezentow :mrgreen: <jupi></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#54 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:26

U mnie również niedziela spokojna, może nawet za :roll: Cały boży dzień przewegetowałam w łóżku i to dosłownie, co prawda na kurację zapewne się to przyda, ale miałam taką nadzieję na jakieś zakupy dzisiaj, odwiedzenie miasta... K. w dodatku się chyba ode mnie zaraził, biedak musi się kurować, bo i jutro do pracy i nikt w święta nie chce leżeć w łożku... Jutro mam zamiar wstać wcześnie rano, co by korzystać z dnia ile tylko się da :) Ładnie pomyję okna, zetrę kurz, standardowo pozmywam, umyję podłogi i jedynie gotowanie pozostaje :) Dzisiaj zaczełam od początku czytać książki "Ani z Zielonego Wzgórza" :P Od x czasu leżały w szafie zakurzone, a że już nic z nich nie pamiętam, a jakieś dwie części zostały mi do przestudiowania, to lecę od początku :P
katti, cerrata, jak u Was przygotowania do świąt? :D Nie mówiąc o prezentach :]

#55 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:36

katti, cerrata, jak u Was przygotowania do świąt? :D

Pelna para :-D Jutro prezenty, choinke ubierzemy :-D Juz sie doczekac nie moge swiat :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#56 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:39

katti, hehe, a no ja powoli już czuję ten klimacik :) U mnie choinka od zeszłego tygodnia stoi, więc podekscytowania trochę mniej, poza tym kompletne święta będą, jak i rodzina się zjawi, a to dopiero w środę ;) Ja prezenty mam już kupione, jutro idę z K. na podbój, bo biedak nie wie, co ma kupić :]

#57 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:40

Witam ponownie, powiem tak seans udany, ale razem nie będziemy, powiedział mu to bo ja jestem bezpośrednia i mówię to co myśle, niechciał aby sobie robił nadziej, a ja niechciał siebie oszukiwać, powiedziałam mu że jako znajomi to się zawsze mozemy spotkać, ale parą nigdy niebedziemy :roll:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#58 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:41

powiedziałam mu że jako znajomi to się zawsze mozemy spotkać, ale parą nigdy niebedziemy :roll:

dlaczego tak go skreślasz po dwoch spotkaniach :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#59 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:43

dlaczego tak go skreślasz po dwoch spotkaniach :roll:

może fizycznie ją rozczarował?

#60 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 21:43

ale razem nie będziemy

:shock:

Co sie stalo :?: wczoraj motylki w brzuchu a dzis co sie z nimi stalo :?:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych