Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[13.12.2008] wreszcie sobotka ;D

• Zamknięty Temat jest zamknięty
167 odpowiedzi w tym temacie

#101 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 15:59

A zaraz w tv jest finał Miss Świata więc warto przerwać naukę. Dziewczyna pochodzi z Łobza więc pewnie Donkotjo ją zna :-) bo chyba on był z Łobza?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#102 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:00

Tilia, na jakim kanale, może mam :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#103 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:04

W Polsce jest na Polsacie,ale skoro to Miss Świata to za granicą też będzie na jakimś :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#104 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:06

ale skoro to Miss Świata to za granicą też będzie na jakimś :-P

toć ja w Pl mieszkam, coś Ci sie pokręciło chyba co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a Polsatu nie posiadam chyb ze do tesciow na dół skocze
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#105 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:07

witam ponownie ... koleja fiszka za mną jeszcze tylko 2 :-)

co do farbowania włosów to planuje odświeżyć kolor ale sama w domu .. znowu kawa palona bo dobrze sie nim czuła a po sylwku farbuje się na czarno z przebłyskami czerwieni (wole nie ryzykować sam a moja fryzjerka jest zajęta na maksa) ....

co do sprzątania to mama ze szmata lata ja jestem zwolniona z powodu dziwnego samopoczucia (juz źle sie czuje cały tydzień i mi nie przechodzi) ale i tak moje obowiązki czyli pół domu od posprzątania mi zostanie na przyszły piątek ....

co do choinki to raczej komisyjnie uznaliśmy że choinki w tym roku nie będzie zawsze mamy taka dużo z pamiątkowymi bombkami ale w tym roku jest dziecko i on sie ciągle do wszystkiego ciągnie a w razie jak nie dostanie jest straszny .... a w salonie nie mam drzwi by zamknąć i nie miał tam dostępu zamiast tego będzie tylko moja mała plastikowa choinka już ozdobiona czeka na swoje miejsce ....

#106 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:09

asia21_87, bo napisałaś "może mam" i tak mi się szybko skojarzyło,że za granicą siedzisz ;-)

JkIEp1.png

#107 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:10

Tilia, nie bo jam mam tak odbiornik telewizyjny na którym nie ma polsatu :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#108 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:11

To leć do teściów! zdążysz Polkę zobaczyć!

[ Dodano: 2008-12-13, 16:13 ]
Ładna jest moim zdaniem :-)

JkIEp1.png

#109 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:38

To ja się pochwale że w miss polski(w tym roku) brała udział moja koleżanka ze szkoły podst. i gimn., :mrgreen: dostał się do pierwszej 10 :-D no ale wygrała ta co teraz jest w polsacie :-D miło by było, gdyby wygrała :mrgreen:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#110 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:46

Karolina86, ooo super :)

Ja właśnie oglądam miss świata ;-)

#111 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:52

Humorek troche lepszy

To co było zaplanowane zrobione
Naszło mnie jednak i mam zamiar niedługo .......... pomalowac grzejnik :lol: :lol: znalazłam sobie twórcze zajęcie :mrgreen: :mrgreen:

Wieczorkiem umyje wloski i zrobię sobie pozyczona prostownicą bo moja po prostu się wykończyła :roll:

A i jeszcze popołudniowa kawka <kawka1></span> <kawka1></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#112 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:16

Polka nie przeszła.....a moim zdaniem niektóre półfinalistki są brzydkie :roll:

calineczka, miłego malowania!

JkIEp1.png

#113 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:34

witam kochane... :)

dzis z mama i sisotra wpadlysmy w szal zakupow.. ojj ilez ja wydalam... a i tak jeszcze nie mam wszystkiego.. mam nowy telefon.. umowe przedluzylam... i z racji tego ze wlasnie zacyzna mi sie 7 rok w tej sieci to dostalam telefon wart prawie 800zl za bagatela 16 zl :shock: ciesze sie jak glupia...

co do mani farbowania wlosow bo doczytalam ze ja macie to ja tez musze sie przyznac ze farba juz zakupiona i w pszyszlym tygodniu bede farbowac...

angik1683 kochanie moje tez chcialam ubrac juz choinke al emi nie pozwalaja... :P
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#114 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:39

telefon wart prawie 800zl za bagatela 16 zl :shock:

A co to za model? :-D

[ Dodano: 2008-12-13, 17:40 ]
saja, tak szybko przewijałam stronę,patrze a Ty jakiegoś plemnika masz <umieraam></span> jeszcze nie widziałam takiego nastroju <umieraam></span>

JkIEp1.png

#115 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:42

Ja już większość ogarnęłam i robię sobie chwilę przerwy. Moi rodzice dzwonili- utknęli pod sklepem ładny kawałek od domu i jak na złość nie ma ich kto odholować :-/
saja przyłączam się do pytanka Tili - jaki to model?

#116 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:49

Reprezentantka Afryki ladna! :D
Moze wygra ;>
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#117 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:50

czesc dziewczyny :D

my bylismy dzis na zakupach i w sumie nic nie kupilam ale dostalam jzu prezent od Tomka na nasza rocznice :D

zmywarki jeszcze nie wybralismy... ale z tym mamy jeszcze czas nie ma pospiechu

#118 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:50

Ja jestem za Rosją ;-)

JkIEp1.png

#119 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:59

tez ladna i wygrala :P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#120 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 18:00

Rosjanka wygrała <jupi></span> szkoda,że nie Polka ale cóż... ;-)

[ Dodano: 2008-12-13, 18:01 ]
Idę się uczyć dalej ;-)

JkIEp1.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych