zdrada
Napisano 31 lipca 2007 - 12:17
Życie płata figle i był mężczyzna z którym ewentualnie bym mogła, ale niestety moja psychika powiedziała nie, jak potem z tym żyć.?
Napisano 31 lipca 2007 - 14:56
Napisano 31 lipca 2007 - 15:06
Guest_Kociak_*
Napisano 31 lipca 2007 - 15:14
potrafisz ponownie zaufać? wierzysz, że to sie nie powtórzy? sądzę, że u mnie to byłby największy problem...Czas leczy rany...
Napisano 31 lipca 2007 - 15:45
Ale to zupełnie inny człowiek, przeciwnieństwo mojego byłego. Pewnie się tylko pocieszam, ale może teraz będzie inaczej
Napisano 31 lipca 2007 - 17:40
Oj nie wiem jakby to bylo gdyby moj M mnie zdradzil!?
Ja napewno tego nie zrobie bo innych facetow sie brzydze
Napisano 01 sierpnia 2007 - 08:39
Wybaczyc zdrade!?W zyciu!!
ja też tak zawsze myślałam....dopóki sie nie zakochałam...
teraz nie wiem co bym zrobiła, gdyby Mój Kotek mnie zadradził, mam wątpliwości:może wartoby było wybaczyć... nie wiem... po prostu wole myśleć, że to się nigdy nie stanie!!!
Napisano 01 sierpnia 2007 - 13:34
![]()
Wybaczyć w sumie jakoś tam można, ale na pewno nie zapomnieć o tym. Można już do tego takiej wielkiej wagi nie przywiązywać. Było, minęło..głupota, zagubienie i inne bajery...
ale na pewno pozostanie to w nas na zawsze
Napisano 01 sierpnia 2007 - 16:02
![]()
Wybaczyć w sumie jakoś tam można, ale na pewno nie zapomnieć o tym. Można już do tego takiej wielkiej wagi nie przywiązywać. Było, minęło..głupota, zagubienie i inne bajery...
ale na pewno pozostanie to w nas na zawsze
I ciagla obawa,ze znowu moze skoczyc w bok!?
Jesli Cie zdradzil to oznacza,ze nie bylo mu z Toba dobrze!Chcial sprobowac z inna!
Ja nie rozumiem jak mozna zdradzic osobe,ktora sie kocha
Guest_Kociak_*
Napisano 01 sierpnia 2007 - 17:09
niekoniecznie, czasami to tylko chwila słabości może być...Jesli Cie zdradzil to oznacza,ze nie bylo mu z Toba dobrze!
wybaczyć zdradę.... może byłoby to możliwe...ale zaufać ponownie?
Napisano 01 sierpnia 2007 - 18:29
niekoniecznie, czasami to tylko chwila słabości może być...Jesli Cie zdradzil to oznacza,ze nie bylo mu z Toba dobrze!
wybaczyć zdradę.... może byłoby to możliwe...ale zaufać ponownie?tego już nie byłabym w stanie zrobić
Nie rozumiem "chwila slabosci"!?
Fakt mozna wybaczyc,ale w zyciu sie nie zapomni...
Napisano 01 sierpnia 2007 - 19:10
I ciagla obawa,ze znowu moze skoczyc w bok!?
ciągła obawa? no nie wiem... zaufanie moim zdaniem da się odbudować, wiem że czasem cięzko, czasem nie da się w 100% , ale cośtam... jeśli ludzie się kochają... >>
Jesli Cie zdradzil to oznacza,ze nie bylo mu z Toba dobrze!Chcial sprobowac z inna!
nie wiadomo, zależy od sytuacji. Mógł być pijany, jak mój były, albo potrzebować kogoś, bo czuł się cholernie samotny w rocznym związku( z idiotyczną historią...)..jak ja... różnie jest
Ja nie rozumiem jak mozna zdradzic osobe,ktora sie kocha
można. Znaczy się nie można, ale zdarza się tak. No może też nie "zdarza się" bo najczęściej jest to świadomy wybór, ale są różne okoliczności..
Guest_Kociak_*
Napisano 01 sierpnia 2007 - 20:37
np po alkoholu, czy jak ta druga osoba jest daleko... albo z powodu rutyny w obecnym związku...może to być też ( to raczej w przypadku facetów) chęć wyładowania energii - a dlatego mówię tu o facetach, bo oni łatwiej potrafią oddzielić seks od miłości...Nie rozumiem "chwila slabosci"!?
ja tutaj tego nie tłumaczę, bo też tego nie toleruję, wręcz przeciwnie, uważam, że gdy się kogoś kocha to można powstrzymać buzujące hormony. ale jak widać pomimo tego, ludzie którzy się kochają - zdradzają się i do siebie wracają więc chyba można... ale ja bym nie mogła...
Napisano 03 sierpnia 2007 - 22:17
Napisano 03 sierpnia 2007 - 23:05
Napisano 04 sierpnia 2007 - 00:44
dla mnie zdrada to najbardziej obrzydliwa krzywda, jaką można wyrządzić osobie, którą się kocha
dzisiaj dowiedziałam się o parze znajomych, spotykali się uhuhu albo jeszcze więcej. w czerwcu się rozstali, bo On zakochał się w innej. i przy tym rozstaniu powiedział Jej, że w zasadzie to już od maja pozmieniały mu się uczucia i że nie czuł już tego, co powinien. nie kochał - ale z seksu nie zrezygnował
gnojstwo i tez pewien rodzaj zdrady
hm, może na początku nie był pewien czy coś czuje do tamtej drugiej, bo skoro tak długo był w związku to nie chciał tak szybko z niego zrezygnować...
No różnie bywa...
Napisano 04 sierpnia 2007 - 21:29
no może, ale dla mnie to jest bardzo nieuczciwe zachowanie, tym bardziej kiedy z tą swoją już teraz byłą dziewczyną był tak długomoże na początku nie był pewien czy coś czuje do tamtej drugiej, bo skoro tak długo był w związku to nie chciał tak szybko z niego zrezygnować...
Napisano 05 sierpnia 2007 - 00:02
no nie wiadomo, tego nikt się nie dowie..
Napisano 22 sierpnia 2007 - 10:32
Zdrade da sie wybaczyc.. nawet probowalam. Ale szczerze to nie udalo mi sie. Zawsze jak go widzialam to momentalnie mialam lzy w oczach. Nie da rady. Zakonczylam to.. bo nie chcialam cierpiec.. no a z czasem wybaczylam mu. No ale razem jzu nei jestemy.
Zdrada to potworny bol.. nie da sie tego opisac.. nie zycze nikomu : (
[ Dodano: 2007-08-22, 11:33 ]
A dodam, ze chlopak naprawde walnął skruche.. chcial to naprawic.. " chwila słabosci". Wierze, ze szczerze zalowal ale bol byl silniejszy ode mnie;/ Rozrywajacy wrecz.
Napisano 22 sierpnia 2007 - 10:43
Mój kolega był dość długo z taką dziewuszką. Zdradził ją, cierpiał bardzo. Ona zresztą też.. wybaczyła mu to i chciała z nim dalej być, i byli razem może jeszcze z dwa tygodnie, bo to ON nie potrafił spojrzeć jej w oczy...