Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

zdrada

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
564 odpowiedzi w tym temacie

#261 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 19:54

J..... Chyba bym sobie cos zrobila... tak go kocham ze nie wyobrazam sobie bez niego zycia.

A ja prędzej bym coś zrobiła jemu, albo JEJ!!
Np. ognisko z ciuchow na dworze... 8-) Dla panny też bym cos wrednego wymysliła hehe

Oczywiście teraz tak mówię, ale wściekła kobieta a to wulkan, bardzo niebezpieczny.

[ Dodano: 2008-12-16, 19:55 ]
Całowanie to zdrada, albo raczej wstęp do niej... :-/
lilian

#262 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 21:15

Całowanie to zdrada, albo raczej wstęp do niej... :-/

popieram nie wiem co bym zrobila gdyby tomek calowal sie cociazby z ta monika - "kolezanka"
:evil:
naszczescie do niczego podobnego nie doszlo

#263 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 21:17

Całowanie to zdrada, albo raczej wstęp do niej...

Dla mnie zdrada :-/
Dołączona grafika

#264 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 21:28

ie wiem co bym zrobila gdyby tomek calowal sie cociazby z ta monika - "kolezanka"
:evil:
naszczescie do niczego podobnego nie doszlo

ja tez nie wiem, co bym zrobiła, jakby z pseudo kolezanką się całował. Pewnie na zmianę: wpadła bym w szał, płacz ogolna histeria. Dopiero po jakimś czasie mogłabym trzeźwo myśleć.
lilian

#265 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 23:15

Cytat:
Całowanie to zdrada, albo raczej wstęp do niej...

Dla mnie zdrada

dla mnie też. pocałunek znaczy czasem więcej niż seks. przecież nawet prostytutki się nie całują
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#266 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 23:35

Wystarczy pomyslec czy nie przeszkadzaloby nam zeby nasz facet sie z jakas laska calowal. Ja sie nie mam nad czym zastanawiac :lol:

#267 PeDrO

PeDrO
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 03:10

Dla mnie całowanie to zdrada, pisanie goracych sms tez ( bo gdy widze sms wstałaś juz kochanie tesknie) to chyba to nie jest od kolego?? a gdy widze w wysłanych podobny to juz jestem naprawde wkur.. i traktuje to moze nie jako zdrade ale jako zrobienie ze mnie idioty a tak to ja sie nie lubie bawic :) co do wybaczania zdrady , to powiem ze mozna wybaczyc wszystko poza seksem, seksu nawet zonie bym nie wybaczyl, dla mnie dziewczyna ktora tak zdradzila jest zwyklym zerem ( facet tak samo) inna zdrade da sie wytrzymac ( z kad wiem?? przeszlem to... ) bymajmniej ja wytrzymalem, a czy ty wybaczylas juz kiedys jakas zdrade?? ( odpowiedzcie)
Dołączona grafika

#268 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 08:42

ja wybaczylam dwa razy.moj byly sie calowal i obmacywal dziewczyne i mu wybaczylam jakos ale pozniej mu ciagle wypominalam.i moj terazniejszy chlopak raz sie calowal.przyznal sie.ale to bylo na poczatku naszej znajomosci i tez mu wybaczylam.jeszcze nie czulam do niego tyle co teraz

#269 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 08:49

Ja wybaczyłam... I wciąż jesteśmy razem. Było ciężko strasznie, ale to jednocześnie uważam, że wzmocniło to mój związek. Jednak gdyby zdradził mnie drugi raz- odeszłabym. Raz jestem w stanie wybaczyć, byliśmy młodzi i głupi- zreszta ja też nie byłam do końca w porzadku :-? Ta zdradą były jedynie pocałunki z inną a jednak bolało starsznie...

#270 Uzytkownik

Uzytkownik
  • Użytkownik
  • 112 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 10:54

Bylo juz mowione jak zachowuja sie faceci gdy zdradza, a jak zachowują się kobiety gdy zdradzą?

#271 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 11:51

Uzytkownik, a gzie było mówione jak się facet zachowuje? ja nie wiem jak się zachowuje dziewczyna jak zdradzi bo nigdy nie przeżyłam takiej sytuacjhio na własnej skórze...ale ze zdradą jest tak, że nie ma co generelizować...nie ma określonego schematu zachowań...Czasem tez na zdradę wpływają różne czynniki...nie tylko musi być ona wynikiem wyrachowania..

<ookk>

#272 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 12:00

Roxi, zgadzam się, nie ma schematu... jedni zdradzający będą wyjątkowo mili dla swojego partnera żeby w jakiś spób odkupić swoje winy, inni po prostu go odrzucą, będą wychodzili nic nie mówiąc, będą się kłócić itp. to chyba zależy w jakiś sposób od tego dloaczego się zdradza... inaczej jest także jeśli to był jednorazowy wyskok np pod wpływem alkoholu i niezbyt lojalnej koleżanki a inaczej gdy ten drugi "związek" trwa i trwa czasem latami... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#273 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 16:53

mysle ze gdy to jednorazowe calowanie to chlopak czy dziewczyna bedzie sie zachowywac jak wczesniej.

#274 zdradzona2000

zdradzona2000
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 20:40

Witam wszystkich. Długo zastanawiałam się czy napisać tą wiadomość. Mam pewien problem i nie umiem sobie z nim poradzić sama. Od 3 lat jestem w związku z mężczyzną którego kocham. Tworzymy idealną parę, mieszkamy razem od roku i planujemy się pobrać w najbliższym czasie. Od pewnego jednak momentu zaczęłam pisać na czacie z pewnym mężczyzną. Doskonale się rozumiemy, mogłabym z ni rozmawiać o wszystkim i bez przerwy. Nie umiem oderwać się od rozmów z nim. W pracy i w domu, dużo o nim myślę. Nie mówiłam o tym swojemu partnerowi bo nie chce żeby zabronił mi z nim pisać. Czy takie zachowanie można uznać za zdradę ?? Pomóżcie proszę. Czekam na odpowiedź. Załamana

#275 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 20:41

chyba mamy juz taki wątek

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#276 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 20:43

Mamy dlatego temat scalony
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#277 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 20:43

zdradzona2000, nie wchodz bardziej w ta znajomosc bo do zdrady moze dojsc.. im bardziej bedziesz sie angazowala tym ten mezczyzna bardziej zajmie Twoje mysli.. i z tego moze juz cos wyjsc. Chociazby zdrada emocjonalna.

A Tobie by nie przeszkadzalo gdyby Twoj facet tak z kims pisal? Tu masz odpowiedz czy to fair.

#278 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 22:02

ja cos podobnego przezylam, myslalam ze on jest idealny milo sie z nim gadalo rozum iel mnie itd ale w pewnym momencie to przerwalam i uswiadomilam sobie ze to bylo chwilowe zauroczenie a kocham mojego chlopaga (teraz juz ex)

#279 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 09:52

zdradzona2000, jeszcze to nie zdrada, chociaz pomysl sobie jakbys sie czula gdybys byla namiejscu swojego faceta...poza tym zupelnie inaczej jest jak sie z kims rozmawia, a inaczej jak sie z nim spotka na zywo, mozesz byc rozczarowana, bo bedzie sie roznil od tego super cudownego z ktorym rozmawiasz przez neta, takze pomysl sobie czy warto psuc zwiazek dla czegos czego nawet nie jestes pewna...
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#280 akam

akam
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 13:02

na zywo,przez gg czy smsy facety jak sie o tym dowie poczuje sie zdradzony.