Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[04.12.2008 czwartek]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
186 odpowiedzi w tym temacie

#141 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 20:36

Donkotjo, ja wiem, że mam rację. Ale Radek w ogóle mnie nie chciał sluchać... :( i w ogóle nie dopuszczał takiej opcji że mogę mieć rację, bo LEKARZ POWIEDZIAŁ INACZEJ.. poczułam się jak gówno.. ;(

Zazwyczaj konczy sie to moim placzem - bo ja taka beksa jestem...

ja się drę a potem pękam i ryczę...

POgadajcie na spokojnie, wyjasnijcie i bedzie ok, zobaczysz:) kciuki trzymam:)

żebym jeszcze mogła go tu mieć przy sobie... ;(
albo chociaż we Wrocławiu....

;(

masakra..
disaster..

nienawidzę kłótni TAKICH, bo nic z nich nie wynika.. zawsze powie się kilka słów za dużo.. nic poważnego ale głupie "chyba jesteś nienormalny"... nigdy tak do niego nie mówię...... a tu proszę. Zwykłe coś takiego.. zwykła "brawo dla ciebie" z taką pogardą w głosie.. nie wiem jak ja mogę się tak zachowywać.
Skąd to się u mnie bierze, że nagle mam tyle negatywnych emocji wobec niego.... ;(
załamana jestem....

;
nie ma mnie tu i nie będzie.

#142 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 20:40

Jakiś w ogóle okres takich masakr... moja kumpela która żyje ze swoim facetem ponad 3 lata wczoraj tak masakrycznie się z nim pożarła że dramat... tak się zwyzywali... ona zniszczyła mu gitarę, zaczęła po niej skakać (nową gitarę elektryczną) a wszystko zaczęło się jak zwykle od pierdółki... do tej pory jestem w szoku... oni byli tacy zgodni, to chyba pierwszy raz kiedy tak masakrycznie się pożarli... niestety nie wiem jaki był finał... :-?
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#143 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 20:40

idę ryczeć...

załamałam się swoim zachowaniem....

;(
nie ma mnie tu i nie będzie.

#144 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 20:42

nienawidzę kłótni TAKICH, bo nic z nich nie wynika.. zawsze powie się kilka słów za dużo.. nic poważnego ale głupie "chyba jesteś nienormalny"... nigdy tak do niego nie mówię...... a tu proszę. Zwykłe coś takiego.. zwykła "brawo dla ciebie" z taką pogardą w głosie.. nie wiem jak ja mogę się tak zachowywać.

Ja mam tak samo... ale pozniej jak juz oboje ochloniemy to gadamy spokojnie, wyjasniamy - rozmowa to pierwsza polowa sukcesu. Druga, jezeli potrafisz sie ptrzyznac do winy i mowic, co Ci na sercu lezy.

żebym jeszcze mogła go tu mieć przy sobie... ;(
albo chociaż we Wrocławiu....

A no widzisz... my jak sie klocimy, to prawie zawsze przez telefon, bo jak tylko zaczynamy sobie skakac do oczu, to od razu kazdy sie denerwuje, powie cos nie tak...
a kiedy jestesmy razem to jest inaczej...ale niestety wszystko musimy rozwiazywac przez telefon - bo tylko taki jest kontakt miedzy spotkaniami...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#145 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 20:42

Czasem trzeba się wykrzyczeć, pokłócić tak konkretnie....po prostu...

A Ty cerra nie wyj...i tak masz ładne oczy, a jak będziesz płakać, to będziesz miała jeszcze ładniejsze...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#146 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 20:58

cerrata, współczuję ci kutni spróbuj ochłonąć odreagować może na spacer i wróćcie do tej sprawy albo za pomnijcie o niej .... czasem nie warto wracać ...... a na nerwy nie wiem co ci poradzić bo sama jestem nerwowa

malenka, czasem trzeba sie pokłócić .... jak człowiek sie tak z sobą ciągle zgadza oto jakby udaje a wszytki takie małe niedociągnięcia wychodzą potem wielka afera o drobnostkę .... dlatego lepiej kłócić sie często i małymi kłótniami niz rzadko a wielką burzą .....

wymyśliłam prezent dla tomka pod choinkę ..... model do sklejania formuły 1 (takie coś jak Kubica tym jeździ) opowiadał mi kiedyś że jak był młodszy przed śmiercią ojca często lepił z nim modele i będzie to lubił ale juz lata tego nie robił a chciałby sobie coś takiego kupić usiąść i posklejać ....... będą świata to może znajdzie czas na to ..... miały być bilety na zawody boku ale za drogo to wychodzi ..... jutro poskocze sie zorientować ile to kosztuje i czy trzeba zamawiać wcześniej :-)

#147 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 20:59

Witam po raz drugi dzis <hellooo1></span>
Zawitalam na chwilke, pobuszowac troszke :-P mykam spac zaraz, moze wreszcie uda mi sie wyspac :->

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#148 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:03

No ja zaraz lece tez lulu, jutro trzeba o 5 rano wstac...;/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#149 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:07

No ja zaraz lece tez lulu, jutro trzeba o 5 rano wstac...;/

łoj tak wczesnie;/ ja w sumie godzine po tobie ale zawsze:D

a na niemca nie umie;p w busie sie poucze jutro rano
Dołączona grafika

#150 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:11

Hah masz ten przywilej, bo ja np nie moge spac, czytac w busie... od razu mi niedobrze i glowa boli... a no wstac trzeba o 5, bo ja mam system wstawania przez 30 minut:P co 10min drzemka i wstaje o 5.30, w innym przypadku chodzilabym caly dzien nietomna... :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#151 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:16

hahahaha ja tez tak kiedys mialam...ale sie odzwyczailam:P i teraz to albo po budziku odrazu myk i na nogi albo kepa i spie dalej:P
Dołączona grafika

#152 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:18

Ja tez ciagle przestawiam budzik jak wstaje :roll: :oops:

#153 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:20

hehehe dlatego kocham soboty... zero budzika:D
Dołączona grafika

#154 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:25

kocham soboty

Ja w tę sobotę będę miała budzik :/ Odrabiamy 2. stycznia, ależ mi się nie chce :P

#155 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:26

A ja juz jutro wolne :-D

#156 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:28

kocham soboty... zero budzika

Ja w ta sobote bede miala zero budzika <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> nareszcie :-P
Wogole sobota bardzo dobrze sie zapowiada <dreams></span>

Mykam, bo pozno sie robi, a o 5.45 pobudka :-/

Kolorowych snow wszystkim <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> <byebye></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#157 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:28

Ja w tę sobotę będę miała budzik :/ Odrabiamy 2. stycznia, ależ mi się nie chce :P

my tez ale to olewam:P

A ja juz jutro wolne

dobrze ci...::D:D:D:D:D
Dołączona grafika

#158 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:29

ooo u mnie ani widu ani slychu :-P ok lece na skypca do Kociaka :mrgreen: Dobrej nocki Trzymajcie sie Babeczki ;-) ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#159 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 21:30

katti, ty mykasz a ja zaraz za ksiazki sie biore :-P

#160 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów