Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[04.12.2008 czwartek]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
186 odpowiedzi w tym temacie

#161 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:17

przyznać sie kto mnie zaraził leniem ... nawet pisać mi sie nie chce tylko wertuję bs w tą i z powrotem ... trzeba sie bedzie walnąć spać bo nie widzi mi sie takie bezsensowne siedzenie

do tego jeszcze zdjęcia przeglądałam wakacyjne <chlipaj12></span> ... zdecydowanie nie był to najlepszy pomysł na dzisiaj ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#162 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:18

nie(d)oceniona, ale diablica z Ciebie :D
A nie przejmuj się, ja też dzisiaj miałam lenia, przyszłam o 15.05 i jedynym moim zajęciem było szukanie zdjęć retro, obrabianie ich w photoshopie i zrobienie prezentacji, co prawda 2h mi zleciały, ale potem nie wiedziałam, co ze sobą zrobić...

#163 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:19

przyznać sie kto mnie zaraził leniem

przyznaję się... ;-)

Ja też dziś leniwiec...spadam powoli do łóżeczka...
Nowy avek widzę...niezły :-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#164 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:24

nie(d)oceniona, gitesowy ten awek :mrgreen:

#165 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:24

Elodi, Kahela, ale mój dzionek bardzo fajnie sie zapowiadał :roll: a skończył jak zawsze :roll: czyli ogólnym niechciejstwem ... no to pokazałam wam moje prawdziew oblicze :-P napatrzcie sie bo niedługo zniknie :mrgreen:

Mirabelka :-P ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#166 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:29

Jej...zadnego kontaktu z Miskiem dzis nie mam.. bnapisze z musu cojakis czas. Dola ma..a ja nie wiem przez co i jak to zmienic.. Wiec rozmowa w ogole sie nie klei..nie wiem co z jutrem. Zrozumialam ze mam przyjechac, ale jak zapytalam jak wkoncu zrobic to napisal ze przeciez wiem.. Tylko ani mnie nie zaprosil ani nic. Wiec sie nie narzucam i nie jade. Cudownie :evil:

#167 gosiaczek199022

gosiaczek199022
  • Użytkownik
  • 291 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:38

Mój chłopak coś mało się do mnie odzywa ale jak mogłabym się na niego gniewać.Póki nie jest zazdrosny a potrafi być i to tak że nie panuje nad słowami.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#168 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:43

Mirabelka__22, sama wybierasz. Skoro jest mu źle, to może jedź i go pociesz. Przecież na pewno nie będzie miał pretensji, że przyjechałaś, a być może się rozpromieni jak z nim spędzisz weekend. Jedź, na co czekasz ;) Może mu właśnie potrzebna osoba do rozmowy.

#169 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:46

Elodi, tylko ze on mi nic juz na smsy nie odpowiada.. Zdanie o przyjezdzie bylo stale zmieniane.. A ja nie chce sie narzucac. Nie uslyszalam po prostu przyjedz.. Wczesniej, ale nie wiem czy to na serio bylo czy co. Jesli tak woli to niech siedzi sam i sie doluje. Bo juz mnie zdenerwowal.
Cos sie w jego pracy dzieje..i odbija sie i na nim i na nas.. :evil:

#170 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:49

Mirabelka__22, może i nie chcesz się narzucać, ale co mu da siedzenie samemu w domu? Czuje się być może z tym źle, ma doła i dlatego nie pisze, ale pewnie poczuje się lepiej jakbyś przyjechała. Na pewno będziesz mu tam potrzebna i też na pewno nie będziesz się narzucać. Nie napisał, że ma inne plany, więc jedź Kochana :) Spontan taki!

#171 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:52

Elodi, no wlasnie niewiadomo czy nie pracuje w sobote.. w tym nasz problem.
Napisal wlasnie.. ale strasznie mnie dzis meczy.. Bo wysyla co dlugi czas smsy z ktorych nic nie rozumiem i musze sie dopytywac..eh..

#172 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:53

Mirabelka__22, to może chociaż Ty mu napisz konkretny sms, typu, że jeśli jest zły, zdołowany to niech się nie zamyka, tylko tłumaczy co jest grane i niech konkretnie odpisze, co myśli na temat Twojego przyjazdu, bo chcesz się z nim spotkać, ale też nie chcesz się narzucać.

#173 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:56

Elodi, pisze to co jakis czas.. i nic.. odpowiada ze wiem ze cos tam.. No nie wiem, w ogole z nim dzis kotaktu nie ma, jak nigdy <bezradny></span>

#174 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 22:57

Mirabelka__22, może jutro z samego rana do niego napisz, żeby nie było wszystko stracone? Dostajesz odp., wsiadasz i jedziesz? ;) Skoro nie można się z nim dzisiaj dogadać :] I tak bywa... chociaż nie rozumiem takiego zachowania.

#175 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 23:02

Mirabelka__22, jedź do niego i tyle ... i nie złość sie tak bo złośc piekności szkodzi ;-)

ja was opuszczam ... ide sama sie podołować :roll: po czym może zasne <baj></span> <baj></span> <baj></span> <baj></span> <baj></span>

chciałam coś głupiego jeszcze napisać, ale to na jutro zostawię <luzak></span>

#176 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 23:03

Elodi, bo jesli bedzie w pracy to bedzie mial zly humor.. a to mialo byc nasze swieto.. Tylko ze ja chce tam jechac zeby mu ten humor poprawic :!:
Eh.. Ostatnio duzo problemow ma w robocie co zauwazylam, malo kiedy sie czyms martwi a to powaznie wyglada..

#177 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 23:06

Mirabelka__22, dlatego jedź tam! Sądzę, że gdyby miał iść jutro do pracy, to by Ci o tym napisał już chyba nie? Pociesz go i kropka, nie przejmuj się tym, że mało rozmowny i zdecydowany jest. Ty to zmienisz :]

#178 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 23:09

Elodi, jutro pracuje na pewno.. Dlatego jechalabym kolo poludnia stad. A nie wiadomo jak w sobote.. Bo wlasnie..oni mu jutro o tym powiedza. Napisalam milego smsa moze cos z tego wyjdzie. A pojechac i tak poojade..czuje ze jestem mu potrzebna...

#179 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 23:12

Mirabelka__22, a widzisz, genialnie! Elodi trochę tam namieszała w główce :P Jedź kobiecino, jedź :D

#180 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 grudnia 2008 - 23:16

Elodi, dogadalam sie z nim wkoncu. Chce zebym przyjechala :mrgreen:
Czyli z ranka zasuwam na zakupy, trzeba sie jakos przygotowac <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych