Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

pierwszy okres

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
106 odpowiedzi w tym temacie

#61 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 11:45

Pamietam jak dostalam pierwszy okres majac 14 lat,pobieglam pochwalic sie przyjaciolce,a ona mowi mi tak-Ale ci fajnie,ja tez chce.

#62 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 grudnia 2009 - 12:55

Pamietam, ze jak bylam mala to chcialam miec okres. Wiele kolezanek juz mialo i czulam sie przy nim dzieckiem :lol: A swoj pierwszy okres dostalam w wieku 13 lat...uwga uwaga!... 8 marca- w Dzień Kobiet :-D :-D I zamiast sie cieszyc, poplakalam sie i ryczalam dobre pare godzin. No tak, myslalam, ze to cos fajnego...a przeliczylam sie ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#63 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 15:30

Ja pierwszy @ dostalam dosyc pozno, bo w wieku 16lat. :roll: Pamietam tylko tyle, ze nic mnie nie bolalo,ani zadne inne "zapowiedzi". Poszlam do lazienki i zauwazylam brazowy sluz. Poszlam, powiedzialam mamie co i jak, a ona odp tylko, ze dostalam okres i ze w toalecie sa podpaski i mam sobie wziazc. :lol:

To tyle :-P

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#64 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 15:33

.uwga uwaga!... 8 marca- w Dzień Kobiet :-D :-D

ja tak samo, tylko że w pierwszej klasie LO czyli w wieku prawie 17 lat :? bardzo poźno, i do dziś mam z nim problemy

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#65 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 21:16

a ja jak dostałam pierwszy okres to się strasznie wstydziłam ;-) jak zauważyłam jakieś "dziwne"plamki na majtkach to je zmieniłam i udawałam, że się nic nie stało ;-) u powiedziałam mamie, a mama całej rodzinie ;-) :lol:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#66 Sandrulla

Sandrulla
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 21:54

Pamiętam że to było w 6 klasie szkoły podstawowej, w dzień matki :D
wybiegłam wtedy z toalety z krzykiem.. do mamy <umieraam></span>

#67 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 23:02

w pierwszej klasie LO

strasznie późno

ja w 6 klasie szkoły podstawowej

udawałam, że się nic nie stało

ja tak samo.
w domu powiedziałam mamie.
ta uśmiech i po podpaski leciała do sklepu :P

#68 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 lipca 2010 - 11:29

Ja w drugiej klasie gimnazjum, zaraz po 14 urodzinach. Wydawało mi się, że to strasznie późno, bo większość koleżanek już miała.
Pamiętam, że cieszyłam się jak diabli, że w końcu jestem kobietą - normalnie prawie skakałam z radości, tym bardziej, że słyszałam od koleżanek, ze boli je w czasie okresu, a mnie nie bolała nic dobre parę lat - dopiero jakoś rok temu zaczęło :evil:
Potem już się tak nie cieszyłam, bo do tej pory mam z @ problemy :-/

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#69 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 23 lipca 2010 - 22:11

Miałam chyba 13 lat, to było na początku I klasy gimnazjum, całkowicie niespodziewanie. Żadnych symptomów, żadnego bólu wcześniej, po prostu, będąc w toalecie zauważyłam plamę na bieliźnie. Doskonale pamiętam moje pierwsze wypowiedziane słowo po stwierdzeniu tego faktu <cenzurka></span> Byłam tak załamana tym, że teraz @ będę miała co miesiąc aż do menopauzy, że nawet obliczyłam sobie, ile razy w przybliżeniu jeszcze mnie to czeka :D

#70 nessy

nessy
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 27 lipca 2010 - 21:45

no to ja uważam siebie za hardcora, bo pierwszy okres dostałam w 3 klasie szkoły podstawowej :shock: niestety, ale tak było... i to jeszcze w moje urodziny... ogólnie rzecz biorąc to byłam bardzo zestresowana, bo jeszcze nie do końca wiedziałam co się ze mną dzieje, na początku myślałam, że umieram, ale później zaopiekowała się mną mama i jakoś mi wszystko wytłumaczyła... najgorsze jednak było to, że musiałam iść do szkoły :-/ pamiętam też, że mama powiedziała to mojej wychowawczyni i ona na przerwie podeszła i mnie przytuliła :mrgreen: i to było bardzo miłe... a później to już rutyna ;P

#71 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 28 lipca 2010 - 12:54

ja miałam 13 lat, byłam wtedy na wakacjach u babci i nikomu sie nie przyznałam, wstydziałam sie. mama sie dowiedziała jak zobaczyła u mnie podpaski. :-P

#72 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 28 lipca 2010 - 13:50

Ja miałam 12 lat jak dostałam pierwszy @
Dołączona grafika

#73 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 lipca 2010 - 18:10

Ja nie pamiętam dokładnie ile miałam lat wiem że to było jakoś pod koniec podstawówki, wiec chyba 12 :P
Wtedy w szkole nawet były takie spotkania i mówiło się co i jak więc nie miałam problemu :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#74 forget_me_not

forget_me_not
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 23 sierpnia 2010 - 19:34

Jej, ja miałam 13 lat? Wiem ze 1 gimnazjum dokładnie 13 grudnia. Idę do łazienki rano a tu czerwone majtki i generalnie wstydziłam się nie wiedziałam co zrobić zawołałam mamę tez prosiłam by to zostało miedzy nami ale oczywiście nawet tata się dowiedział.... to było wtedy straszne (teraz śmieszne) Pamiętam od tego dnia prowadzę zeszyt w którym notuje to czego nigdy nie zrobię mojemu dziecku np. nie wypaplam jego tajemnicy:))

#75 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 23 sierpnia 2010 - 20:00

7 klasa podstawówki - 13 lat i ok. 6 miesięcy :-) nie pamiętam dokładnie jaki to był dzień, końcówka lutego. Oczywiście mama przy najbliższej okazji ogłosiła wszystkim w rodzinie :lol: faktycznie było się czym chwalić, eh te mamy :lol:
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#76 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 24 sierpnia 2010 - 19:47

W 6 klasie, jakoś w grudniu, wtedy ma się 12 lat prawda? haha
Pamiętam że bardzo mnie bolało i źle się czułam, a mama mówiła że wszystko jest w porządku i będzie dobrze. Nie mogłam zasnąć przez podpaskę

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#77 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 sierpnia 2010 - 09:38

14 lat :) w niedziele :)
jak moja mama, babcia i ciocia :lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#78 LoveCzekoladka

LoveCzekoladka
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 25 sierpnia 2010 - 12:01

12 lat mialam brzuch mnie w ogole nie bolal :) za to pozniej z kazdym miesiacem bole sie nasilaly:(

#79 aniolek222

aniolek222
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 07:15

Ja miałam 15lat :D brzuch bolał ale na szczęście dostałam na kibelku jak wróciłam ze szkoły ;>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#80 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 06 kwietnia 2011 - 10:27

ja z tego co pamiętaj to pierwszy okres dostałam chyba w wieku 13-14 lat.
Coś koło tego

201407101662.png