Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

pierwszy okres

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
106 odpowiedzi w tym temacie

#21 weronisia1984

weronisia1984
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 03 października 2008 - 01:02

ja miałam 14 lat...chyba troszkę późno...ale również w sierpniu jak wile z was..."to" stało się w nocy hehe pobiegłam do mamy i opowiedzialam jej co sie stalo...bolało mnie jak cholera ale jednocześnie byłam strasznie dumna że jestem juz dojrzała czy jakoś tak... :D
"...mam tak wiele wad...marzeń i niedokończonych snów...obudź mnie..."

#22 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 03 października 2008 - 09:03

Ja nie miałam żadnych akcji związanych z pierwszym okresem. Miałam jakieś 12 lat byłam w domu w sumie nic nie zapowiadało wczesniej , że to już ...... jak dostałam napisałam mamie na karteczce bo troszke było mi głupio mamia powiedziała , że to fajnie , że wszystko ok i to wszystko na ten temat ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#23 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 07 października 2008 - 14:54

A ja nie pamietam kiedy.. W gimnazjum lub koniec podstawowki. Nadal nie lubie tego stanu :evil: Nie bylam pewna czy to tak wyglada :oops:

#24 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 08 października 2008 - 08:59

Ja miałam 13 lat, to było dokładnie 3 sierpnia, byłam wtedy u mojej babci na wakacjiach na wsi, tak się wstydziłam tego, że nie przyznałam się nikomy, sama nie wiem dlaczego tak się wstydziłam, dopiero moja mama się później zorientowała jak zobaczyłą u mnie podpaski... <bezradny></span>

<ookk>

#25 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 09 października 2008 - 15:04

A ja daty nie pamietam ale wiem ze szlam z mama na zakupy i poszlam do toalety siku no i patrze <wow></span> i powiedzialam mamie ale nie bolalo mnie nic a teraz strasznie boli brzusio:( mama tez tak ma... a mialam jakies 13 14 lat na wakacjach:)

#26 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 09 października 2008 - 15:20

Ja miałam 12 lat i powiedziałam mamie. A potem wszystkim koleżankom:-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#27 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 09 października 2008 - 15:28

Ja miałam 10 lat i wiedziałam o tym tyle, co mówiła nauczycielka na biologi.
Powiedziałam mamie i wytłumaczyła mi co mam robic i tyle. Na szczęście nic mnie nie bolało. Teraz moja Karo ma 10 lat i jak tylko słyszę, że ją coś boli, to nastawiam uszu. Jakoś nie potrafię z nią o tym porozmawiać <bezradny></span>
Jestem w Peru...

#28 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 09 października 2008 - 15:53

Mialam 12 lat .
Bylam zszokowana , że to już. Powiedzialam matce i to tylko dlatego, że musialam poprosic , by wypisala mi zwolnienie z w-f.

#29 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 11 października 2008 - 00:07

Ile lat mialam to nie pamietam.... <co></span>

Byly wakacje, koniec sierpnia.. do 6 klasy mialam isc we wrzesniu....
Powiedzialam mamie, kupila podpaski i jakos poszlo....

Gorzej bylo za drugim razem.... pojechalam z tata do babci.... i w autobusie strasznie mnie brzuch bolal.... poszlam do lazienki i tu niespodzianka :shock: :shock: wstydzilam sie mu powiedziec.... i nie powiedzialam.... dopiero pozniej babci.... a tato i tak sie domyslil, bo raz mi poprzemakalo i plama na bluzce bialej zostala :-x :-x

#30 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 października 2008 - 11:04

plama na bluzce bialej zostala

na bluzce ??? <co></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#31 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 11 października 2008 - 12:17

tak, na bluzce... bo to byly czasy, kiedy takie dluuuuugie bluzy sie u nas nosilo :-P

#32 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 11 października 2008 - 12:29

[quote name="nie(d)oceniona"][quote name="Madzik <co></span>[/quote]

a to ciekawe co plama robiła na bluzce :lol:

Ja dostałam okres jak miałam 12 lat.. z siostrą poszłyśmy na działke troche ziele powyrywać i jak wróciłam i weszłam do łazienki zobaczyłam plame na bieliźnie.. wiedziałam ze to okres.. powiedziałam mamie, wszyscy sie cieszyli a ja płakałam bo nie wiedziałam jak to tak bedzie co miesiąc ;-)

#33 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 11 października 2008 - 12:39

kiedy takie dluuuuugie bluzy sie u nas nosilo

dzieci kwiaty i te sprawy ??? :mrgreen:

odnośnie plam ...

u nas w szkole (nie wiem z czego to wynikało), ale jak dziewczyna dostawała okres to sie z tym chowała jak mogła najbardziej <bezradny></span> no i było kilka takich wtopeczek-plameczek ;P no i biedne dziewczyny nie miały życia potem przez dłuższy czas - zeby było śmieszniej wcale nie chłopcy sie nabijali, tylko dziewczyny <bezradny></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#34 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 października 2008 - 19:39

A ja w ogóle nie pamiętam ile lat miałam jak dostałam okres(chyba ok.12). Nawet nie pamiętam jak wyglądał ten dzień <bezradny></span>

Zazwyczaj mam dobrą pamięć ale to wydarzenie się w niej nie zapisało <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#35 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 października 2008 - 14:54

a datę pierwszego okresu pamiętacie? ja dokładnie 24 grudnia ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#36 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 12 października 2008 - 17:11

tanika_aha, ja pamietam... 28 maja...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#37 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 12 października 2008 - 17:16

no a ja 25 stycznia

#38 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 14 października 2008 - 13:06

3 sierpnia

<ookk>

#39 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 14 października 2008 - 16:20

ja to nie pamietam wiem tylko ,że akurat mamusi nie było i poleciałam do taty ;)miał pecha że mama musiała wyjechac;)
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#40 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 05 listopada 2008 - 09:48

Ja dostałam w wieku 11 lat w szkole. Oczywiście radość była ogromna. Pamiętam jak każda dziewczyna chciała już dostać okres , żeby chociażby na w-f powiedzieć , że jest się niedysponowanym.
A.