[27.09.2008] sobota :)
Napisano 27 września 2008 - 19:33
mniamikebab
Ale ja dzis tez duzo pichcilam, i dobre wyszlo, mniamiii , pyyyszulki ^^,
Napisano 27 września 2008 - 19:35
Jak miło, czas powrotów
Widzę, że Black Angel powróciła, bardzo fajnie, tym bardziej, że ostatnio o niej wspominałam...
No i widzę, że jest też Ananas, z czego też się bardzo cieszę, bo mimo, że za wiele nie pogadałyśmy sobie, bo jak ja się tu pojawiłam, to Ananasek zniknęła, ale po postach wiem, że fajna i zwariowana kobitka - super, że jesteś
właśnie pożarłam, paskudny był, ale wciągnęłam całego...kebab
Napisano 27 września 2008 - 19:36
Hmm.. ja pizze wcinalam dzis. Ale kebaby tez uwielbiam.
Napisano 27 września 2008 - 19:36
Ano ... nie znamy sięNo i widzę, że jest też Ananas, z czego też się bardzo cieszę, bo mimo, że za wiele nie pogadałyśmy sobie, bo jak ja się tu pojawiłam, to Ananasek zniknęła, ale po postach wiem, że fajna i zwariowana kobitka - super, że jesteś
Ale pewnie sie poznamy
Witaj witaj, zielona duszyczko
Tzn. ze byl zjadliwywłaśnie pożarłam, paskudny był, ale wciągnęłam całego.
Napisano 27 września 2008 - 19:38
paskudny...ale tak dobry, że ho, ho...Tzn. ze byl zjadliwy
Napisano 27 września 2008 - 20:03
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 września 2008 - 20:12
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 września 2008 - 20:24
Napisano 27 września 2008 - 20:31
Napisano 27 września 2008 - 20:31
co tam porabiacie dzis
dla mnie to jeden z najgorszych weekendow
takie nudy, ze nie da sie tego opisac, chyba juz wole chodzic do pracy to chociaz dzien jakos zleci
Napisano 27 września 2008 - 20:40
kochana, to nie jest tak, Ty nikogo nie odstraszasz, nie mozesz tak myslec, po prostu z nie wszystkimi ludzmi mozna sie dogadac, mozna zyc itpzebym wiedziałą czym odstraszam ludzi na których mi zależy .
przeciez nikt nie jest doskonaly, kazdy ma wady, a bedac z kims, na kim nam zalezy uczymy sie te wady akceptowac, a jesli ktos teo nie potrafi, to znaczy, ze moze jednak nie pasuje sie do siebie, ze nie potrafi sie dotrzec. Kochana, nie mysl tak o sobie. jestes super babka i tak masz myslecmam trudny charakter
hej hej, ja dzisiaj w domkuco tam porabiacie dzis
Napisano 27 września 2008 - 20:45
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty