i też mam dwa w mieszkaniu już nawet sie zastanawiałem czy by sobie urlopu na telefon nie wziąść ale pomyślałem że to już by pod alkoholizm podchodziło
[22.09.2oo8] poniedziałek
Napisano 22 września 2008 - 10:17
Napisano 22 września 2008 - 10:18
A co będę w domu siedzieć
Ostatnia szansa, żeby się rozerwać przed nowym rokiem akademickim
no dla mnie ta sobota to pierwszy dzień szkoły
nie idę
A w niedzielę po zajeciach (która całe szczęście trwają do 14:40) idę chyba na poprawiny o ile będą
do której?a ja nie mam żadnej biby bo pracuje na druga zmianę
łowca a pij
Napisano 22 września 2008 - 10:19
Napisano 22 września 2008 - 10:19
Napisano 22 września 2008 - 10:20
Jeez mi się tak nie chce wracać na studia... Jeszcze by się przedłużyło te wakacje choć trochę... No ale mus to mus.
Napisano 22 września 2008 - 10:22
zróbcie domówkęuparty strasznie jest
oj wiem, ale tak się akurat złożyło, że mi się te dwie daty zjeżdżająucz się ucz, bo to jest nauki klucz
Napisano 22 września 2008 - 10:23
a powód mojej kłótni z K. jak zwykle to bywa jest głupi...
generalnie oboje stwierdziliśmy, że zaczynamy cwiczyc (juz pisałam parę razy o moich brzuszkach
no i on zaczął mi dokuczac. Na początku ok, ha ha, żarty żarciki, ale kiedyś trwało, juz to długi czas (rozmowa o mojej tuszy) to się zdenerwowałam i mu wygarnęłam, że skroo mu się nie podobam to niech sobie znajdzie inną chudą i w ogóle...
a on na to, że nie będzie mnie okłamywał itp i że ta rozmowa nie ma sensu i się obraziliśmy oboje...
Napisano 22 września 2008 - 10:27
no to po 22 najlepiej się bibka rozkręca, pomyśl nad tympracuję do 22
boże o takie pierdoły, weź ty sie dziewczyno....
no to tamta rozmowa nie miała sensu, skończyła się i wracać do normy, przecież nic się nie stałoże ta rozmowa nie ma sensu
Ja mam coś takiego z Radkiem, że nie umiemy się na siebie obrażać itd, wszystko załatwiamy na miejscu a jak nie 'załatwimy' to przynajmniej nie obrażamy się na siebie, i chyba to wynika z tego, że mieszka poza Wrocławiem, nie widzimy się tyle i tak często jak byśmy tego potrzebowli itd
i wolimy wszystko rozwiązać przed jego "muszę uciekac na pociąg"
tak jakoś wkroczyliśmy w ten sposób i tak już jest
oto tajemnica naszego "nigdysięniekłócenia"
[ Dodano: 2008-09-22, 11:28 ]
asia21_87, jaka cerratka pomocna
Napisano 22 września 2008 - 10:29
Napisano 22 września 2008 - 10:29
Ale bym się piwka napił... ech...
znam ten ból...i też mam dwa w mieszkaniu już nawet sie zastanawiałem czy by sobie urlopu na telefon nie wziąść ale pomyślałem że to już by pod alkoholizm podchodziło
no głodnego zawsze głodny zrozumie,
Kiper - degustator, osoba zawodowo zajmująca się oceną smaku, wyglądu, zapachu, jakością i klasyfikacją wszelkiego rodzaju potraw i napojów (takich jak herbata lub kawa) w ogólności a w szczególności drinków i napojów alkoholowych (takich jak wino, piwo, itp.). Musi ona mieć dobrze rozwinięte zmysły: smaku, wzroku i powonienia.
Napisano 22 września 2008 - 10:31
do wieczorka, podejżewam
PdM Kiperze
Napisano 22 września 2008 - 10:33
gdzie się mam wziącweź ty sie dziewczyno
wkurzyłam się po prostu no ile można gadac o moim brzuchu
ale dzisiaj już sobie zaplanowaliśmy rozmówkę ( niestety przez telefon) w czasie mojej przerwy w pracy więc, zapewne wszystko wróci do normy
i jeszcze jak weszłam na wage i zobaczyłam TO to się prawie popłakałam, bo się okazało, że K. rzeczywiście mnie nie okłamywał
Napisano 22 września 2008 - 10:33
asia21_87, dlatego zawsze lepiej wypić dwa... wtedy ten drugi likwiduje działanie pierwszego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty